Forum » Pomoč in nasveti » I: trgovina z opremo za m. telefone (zg. savinjska)
I: trgovina z opremo za m. telefone (zg. savinjska)
Alen T 1978 ::
Zdravo.
Dejte mi prosim povedat za kako super/v redu trgovino na zgornjem savinjskem torej na relaciji vransko do celja kjer prodajajo opremo za mobilne telefone. Zdej mam ta lg g5 pa bi rad kupil zaščitno steklo, zaščitno gumo za body, zaščitni etui, stenski polnilec, podatkovni kabel itd.
Tale internet je tak debilizem da to enostavno ne more bit res. Un gizzmo. Joj the f*. Pa mimovrste. Kaka ponudba. V fizični big bang npr se sploh ne upam jit. Gledal sem neko uk.co stran. Spet. Milijon zadetkov za lg g5 pa vse nesortiran brez filtrov. Itd. Prov minil me je.
Bo znal kdo pomagat? Thanx in advance.
Dejte mi prosim povedat za kako super/v redu trgovino na zgornjem savinjskem torej na relaciji vransko do celja kjer prodajajo opremo za mobilne telefone. Zdej mam ta lg g5 pa bi rad kupil zaščitno steklo, zaščitno gumo za body, zaščitni etui, stenski polnilec, podatkovni kabel itd.
Tale internet je tak debilizem da to enostavno ne more bit res. Un gizzmo. Joj the f*. Pa mimovrste. Kaka ponudba. V fizični big bang npr se sploh ne upam jit. Gledal sem neko uk.co stran. Spet. Milijon zadetkov za lg g5 pa vse nesortiran brez filtrov. Itd. Prov minil me je.
Bo znal kdo pomagat? Thanx in advance.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri USB ključ z kriptiranjemOddelek: Kaj kupiti | 1213 (975) | MrStein |
» | Lani tak čas kupljen G5 je za v smetiOddelek: Mobilne tehnologije | 4920 (2981) | dunda |
» | LG obupal nad modularnostjoOddelek: Novice / Android | 10860 (7704) | k4vz0024 |
» | Dilema pri menjavi GSM-jaOddelek: Mobilne tehnologije | 3515 (2444) | Invictus |
» | LG-jev novi prvak je G5Oddelek: Novice / Android | 13780 (9881) | Ales |