Forum » Zvok in slika » Dell u2515h se ne zbudi
Dell u2515h se ne zbudi
AnotherMe ::
Zaslon se mi noce zbudit, ko vklopim ali zbudim racunalnik...
Moram ga na gumbu najprej ugasnit in nato na novo vklopit, da pokaze sliko.
Problem se je pojavil po nivi namestitvi sistema.
Sistem je w8.1, graficna asus 970, prikljucen je preko miniDP...
Drugi display (nek stari samsung, prikljucen prek vga), se vklopi normanlo...
Moram ga na gumbu najprej ugasnit in nato na novo vklopit, da pokaze sliko.
Problem se je pojavil po nivi namestitvi sistema.
Sistem je w8.1, graficna asus 970, prikljucen je preko miniDP...
Drugi display (nek stari samsung, prikljucen prek vga), se vklopi normanlo...
tiran2000 ::
ma ta monitor kolkr je dober, zna bit muhast. probaj priklopit na hdmi, mogoče bo kaj boljše.
AndreAS ::
Oj, zakaj z HDMI ne dela 1440p že? Imam isti monitor R9 290 + HDMI = 2560*1440 res.
Preveri
Preveri
Invictus ::
Problem monitorja. Je dovolj na Googlu. Nisem brskal za rešitev...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
Mozno, da hdmi ne dela na 1440p, ker mam nek poceni kabel. Bom preverio. Drugace pa sem precej guglal, pa nic uporabnega...
Sem priklopil preko hdm. Trenutno sicer "trpim" na 1200p, ampak se pa zaslon vsaj vklopi;)
Ok, nabavim boljsi kabel in bo naceloma delalo... ampak v cem je keč, da pa ne dela z dp?
Ok, nabavim boljsi kabel in bo naceloma delalo... ampak v cem je keč, da pa ne dela z dp?
Invictus ::
Če ti ne dela z dp, pol garancija, če je še možno...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
Dr_M ::
Dell monitorji se precej svoh obnesejo z DP, garancija ne bo pomagala.
Jeba je, ker se to dogaja ze vec let, ampak tega ne popravijo in se zgovarjajo. Podobno je z mojim U2410, ce imam priklopljen DP in ugasnem monitor, se ne prizge vec.
Jeba je, ker se to dogaja ze vec let, ampak tega ne popravijo in se zgovarjajo. Podobno je z mojim U2410, ce imam priklopljen DP in ugasnem monitor, se ne prizge vec.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
gddr85 ::
pri meni tega problema ni, pa imam isti monitor in radeonko
hdmi kabli bi moral bit dans vsi highspeed pomoje, tist 4k, 3d, hdmi2.0 je bolj bullshit, ker imaš samo standard pa highspeed verzije afaik
za 1440p60 je pa že 1.3 podpora dovolj, če se ne motim..
hdmi kabli bi moral bit dans vsi highspeed pomoje, tist 4k, 3d, hdmi2.0 je bolj bullshit, ker imaš samo standard pa highspeed verzije afaik
za 1440p60 je pa že 1.3 podpora dovolj, če se ne motim..
Compufreek ::
Mam 2 DELL monitorja ista (oz v istem rangu in oba na 970) DP dela brez problema že vsaj 2 leti prvič čujem za ta problem ... če bo še naprej težava nesi na garancijo, se ponavadi da vse zmenit v miru, če pa ne pač nardiš sceno, slej ko prej se zrihta.
Isotropic ::
ot: kakšen ti je sicer monitor na splošno? moraš uporabljati povečavo teksta ali je dovolj velik, da ni treba?
Hja, na hdmi mi očitno deluje... vsaj za zadnji teden od kar sem preštekal se ne spomnim, da se nebi vklopil takoj.
Nevem, a bojo to sploh priznali na servisu kot napako ali me bodo odpravili, češ da je nekaj z računalnikom?
Isotropic: monitor je meni izjemno kul - je sicer tudi moj prvi monitor "višjega" razreda tako, da neke pametne primerjave nimam, ampak sem zelo zadovoljen. Velikost besedila načeloma ne popravljam - včasih mogoče, ko je kaki forum, pa citat v njem (ki je manjše napisan), ampak praviloma ne. Prvi plan je bil, da vzamem 27", ampak me je matralo za prostor na mizi, ker potem nebi imel kam vtaknit dodatnega monitorja.
Nevem, a bojo to sploh priznali na servisu kot napako ali me bodo odpravili, češ da je nekaj z računalnikom?
Isotropic: monitor je meni izjemno kul - je sicer tudi moj prvi monitor "višjega" razreda tako, da neke pametne primerjave nimam, ampak sem zelo zadovoljen. Velikost besedila načeloma ne popravljam - včasih mogoče, ko je kaki forum, pa citat v njem (ki je manjše napisan), ampak praviloma ne. Prvi plan je bil, da vzamem 27", ampak me je matralo za prostor na mizi, ker potem nebi imel kam vtaknit dodatnega monitorja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Monitor za obdelavo fotografij (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15985 (12122) | schurda |
» | 27inch monitor (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Kaj kupiti | 203796 (103754) | Crni_Dejan |
» | Trije monitori - znanstvena fantastika? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 11850 (9326) | PrimozR |
» | GeForce GTX 960 prihaja januarja (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 26027 (22363) | FlyingBee |