Forum » Loža » Zaposlitev družboslovna informatika
Zaposlitev družboslovna informatika
repovzek ::
Pozdravljeni,
Po izobrazbi sem elektrotehnik računalništva, kasneje pa sem diplomiral in postal diplomirani družboslovni informatik (vs). Zanima me če kdo ve kje se da zaposliti oziroma pozna podjetje v okolici lj ali novega mesta, da se splača poslat prošnjo za takšno izobrazbo.
Hvala za pomoč.
Po izobrazbi sem elektrotehnik računalništva, kasneje pa sem diplomiral in postal diplomirani družboslovni informatik (vs). Zanima me če kdo ve kje se da zaposliti oziroma pozna podjetje v okolici lj ali novega mesta, da se splača poslat prošnjo za takšno izobrazbo.
Hvala za pomoč.
- polepsal: OmegaBlue ()
repovzek ::
Žal ne. Mi kar smo delali analiz smo delali v R-u, pa še to zelo površno. Sem pripravljen se učit in izobraževat.
Phantomeye ::
Nihče te ne bo vzel, ker si družboslovni informatik. Vzeli te bodo zaradi stvari, ki jih znaš. In to velja za vsakega diplomanta.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FIŠ-fakulteta za informacijske študijeOddelek: Šola | 11795 (5867) | cheetah2 |
» | Družboslovna informatika je nezaposljiva smer! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 26464 (19661) | jernejl |
» | Nov študij računalništva na FIŠ v Novem mestuOddelek: Šola | 14401 (12293) | Blinder |
» | Se splača iti študirati (izredno) družboslovno informatiko?Oddelek: Šola | 3310 (2604) | krho |
» | Kateri faks (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 22318 (20465) | romat |