» »

Spletna trgovina pozabila poslat z odkupnino

Spletna trgovina pozabila poslat z odkupnino

sebi7 ::

Pri harvey normanu so mi poslali fotoaparat brez odkupnine. Torej sem zastonj na dom dobil fotoaparat. Čez par dni so me poklicali, da so napako nardili in da mi pošljejo položnico. Kaj se zgodi če ne plačam? Ima kdo izkušnje? V to smer razmišljam zato, ker mi je vseeno za multinacionalke. Hvala za odgovore.

BigHugo ::

sebi7 je izjavil:

Pri harvey normanu so mi poslali fotoaparat brez odkupnine. Torej sem zastonj na dom dobil fotoaparat. Čez par dni so me poklicali, da so napako nardili in da mi pošljejo položnico. Kaj se zgodi če ne plačam? Ima kdo izkušnje? V to smer razmišljam zato, ker mi je vseeno za multinacionalke. Hvala za odgovore.

Bodi pošten in enostavno plačaj.
LP BigHugo

hojnikb ::

V to smer razmišljam zato, ker mi je vseeno za multinacionalke. Hvala za odgovore.

A potem tut greš v harvey norman, zagrabiš tv in greš brez da bi plačal ?
#brezpodpisa

Aston_11 ::

Glasujem za:
- kd zatajitve ali,
- kd goljufije in,
- neupravičeno obogatitev.

PLAČAJ, KAR SI KUPIL IN NAROČIL!!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Aston_11 ()

shadeX ::

Ta fotoaparat bo na koncu tako ali tako moral kriti tisti, kateri je zaje*al in poslal paket brez odkupnine. Škodil boš posamezniku in ne podjetju. Če imaš kanček vesti se daj iz kože tipičnega slovenceljna in naredi tako kot je prav.

hojnikb je izjavil:

V to smer razmišljam zato, ker mi je vseeno za multinacionalke. Hvala za odgovore.

A potem tut greš v harvey norman, zagrabiš tv in greš brez da bi plačal ?

Situacija je ravno malo drugačna in sicer on je čakal pred vrati trgovine, ven pa mu je TV prinesel uslužbenec.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: shadeX ()

hotlips ::

Ah plačal bo tako ali drugače. HN ima njegovo naročilo ter dokazilo o prevzemu. Domnevam, da je mogel ob prevzemu podpisat prejem paketa.
To je povsem zadosti. Če ne bo plačal sedaj po položnici oz. kako drugače, ga bodo terjali in če bo odlašal dolgo časa bo moral palčat še zamudne obresti, pa pomožnosti še kakšnega izterjevalca.

L1nK ::

Tožili te bodo in na sodišču boš izgubil, nakar boš plačal še zamudne stroške in sodne stroške. Plačeval boš vedno več. Če ti je vseeno za multinacionalke, zakaj potem kupuješ pri njih? Verjemi, da je njim še bolj vseeno zate.
https://www.facebook.com/link.zhizhekian

Zgodovina sprememb…

• spremenil: L1nK ()

Ales ::

shadeX je izjavil:

Ta fotoaparat bo na koncu tako ali tako moral kriti tisti, kateri je zaje*al in poslal paket brez odkupnine. Škodil boš posamezniku in ne podjetju.

Ne ravno... sebi7 bo fasal kazensko ovadbo in po potrebi še civilno tožbo, oboje s strani podjetja.

Zaposleni pa zna, ne glede na to ali sebi7 plača zdaj ali kasneje z obrestmi, fasati kak disciplinski postopek zaradi opustitve delovnih nalog ali kaj podobnega. Če sploh pride do tega. V vsakem primeru pa morebitne težave zaposlenega niso več direktno povezane s tem, kaj se bo od tukaj naprej zgodilo sebi7.

@sebi7, plačaj kar si kupil. V bodoče pa te nihče ne sili, da kupuješ pri multinacionalkah.

Mare2 ::

Ja, ta je pa dobra, zastonj. :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

PacificBlue ::

Mislim še pri igrah na srečo moraš davek plačati, nič ni zastonj:).

DarwiN ::

sebi7 je izjavil:

Sem imel pred časom podoben primer. Nazadnje sem se odločil biti poštenjak. :)

Ampak pazi. Sem dobil občutek, da ljudje na to tematiko svetujejo iz sebičnih razlogov. Namreč, Slovenija že tako velja za neko "pod-državo" in marsikatera tuja podjetja ne pošiljajo k nam. Zato se marsikdo odzove, kot bi njemu osebno stopil na žulj, češ, zaradi tebe bomo Slovenci na slabem glasu in izgubili "privilegije".

Ok, primera nista enaka, saj je pri meni šlo za tujino. Tebe bodo tukaj veliko prej ulovili. :D

Skratka, PLAČAJ! ;)
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

mtosev ::

čudno, da je tole resno vprašanje. itak, da jim daš denar saj si naročil. ni fajn jih probati nategniti. itak ti ne bo uspelo
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

PacificBlue ::

Saj se v osnovi ne gre zato ali si kupil v tujini ali doma, bolj je poanta ali plačati ali ne. Ko veš, da imajo podatke o tebi in da lahko dobiš kaj odzadaj. Vse skupaj me spominja na tole:

Machete ::

Koliko si star sebi7, da prihajaš ven s takimi dilemami? Upam da pod 12 in da starši ne berejo tega, da jih ne bo sram.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Magic1 ::

Definitivno boš v tej štoriji ti kratko potegnil. Imajo vse dokaze proti tebi, tako da si ne dodatnih stroškov delaj.
Magic

N0t0ri0us ::

Par mesecev nazaj sem naročil neke stvari iz nemčije v vrednosti 60€. Pošljejo napačen materijal, jim pišem in še isti dan odpošljejo nove, mi pa napišejo, da naj artikle pošljem nazaj in mi bodo vrnili poštnino in še nekaj nekaj zraven. Seveda stvar pošljem nazaj in 14 dni ne duha ne sluha, nakar dobim mail od paypala, da je prodajalec refundal celoten znesek namesto 10€, kot je nameraval. Se zgodi :)

Sem bil vzoren državljan in dobra reklama za "jug":D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Harvey Norman - pravice kupca [pomoč]

Oddelek: Loža
289463 (6002) klekej
»

Vračilo blaga v Big Bangu in Harvey Normanu

Oddelek: Pomoč in nasveti
123146 (2807) DePalmo