Forum » Omrežja in internet » TP-link mrezna na PCIE ne dela po restartu PC!?
TP-link mrezna na PCIE ne dela po restartu PC!?
Pesimist ::
Vceraj sem si nabavil TP-link TG-3468 PCIE mrezno karto za asus Z170 pcie pro gaming in zadeva deluje samo ob kompletnem vklopu in izklopu PCja. Cim pa kasneje restartam pc pa dobi neki cudni IP 169.254.35.x 255.255.0.0 in friza in lockupa. Niti rocna nastavitev vec ne pomaga dokler nena spet kompletno izklopim PC. soft ali hard reset tudi ne pomagata.
Nimam vec idej ker sem izklopo vse powersave funkcije v upanju in isto. V PCju imam se drugo mrezno od plosce ki dela cisto normalno.
Nimam vec idej ker sem izklopo vse powersave funkcije v upanju in isto. V PCju imam se drugo mrezno od plosce ki dela cisto normalno.
Invictus ::
Uveljavljaj garancijo.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
reseno. Iz malega pcie sem dal v veliko pcie režo in deluje normalno.
Kaj je zaj točno tu blem?
Kaj je zaj točno tu blem?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
jest10 ::
Meni enako pri Asrock B150M pro4s. Probal 2 različni wifi mrežni in nobena ne dela v spodnjem PCI-E 1x ne v 4x reži. Dela pa v gornji PCI-E 1x ter 16x, ki pa sta obe zasedeni zaradi grafčne. Tako da sem sedaj na USB wifi ključku.
Po drugi strani pa PCI-E SATA kartica dela normalno v vseh PCI-E režah
Po drugi strani pa PCI-E SATA kartica dela normalno v vseh PCI-E režah
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jest10 ()
jaz sem tak gledal bios za mojo pa nikjer ni blo nic omenjeno da so delali kaj na tem... uradno pa tak samo do win8 compatibility. Baje komaj na win10 zacelo to srati. Samo negrem zdaj win7 sprobavati, ker tudi ce bi tam delalo 100% jo raje bek fuknem kot pa grem nazaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP Elite 510-fr nadgradnja grafične karticeOddelek: Pomoč in nasveti | 1133 (901) | dc10 |
» | Težave z matično ploščo in novo grafično karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 2412 (1969) | Mitch |
» | Asus M4A89GTD Pro matična ploščaOddelek: Strojna oprema | 4226 (3844) | iphoneecko |
» | Gigabyte izdal P35 matično ploščo s 5 PCI režamiOddelek: Novice / Matične plošče | 3912 (3912) | Spc |
» | Intel X38 Express prihaja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Matične plošče | 8669 (6071) | kotnikd3 |