Forum » Programiranje » Wget in unzip v windowsih
Wget in unzip v windowsih
filips ::
Zanima me, če obstajata podobna dva ukaza v windows cmd, kot sta pri linuxih wget in unzip
Tilen ::
Windows PowerShell pozna wget (Invoke-WebRequest).
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
black ice ::
Get used to it. Btw - trigger za vgrajen .zip stuff v win je grd hack, priporočam uporabo programa na zgornji povezavi.
Rad bi naredil preprost namestitveni program za moj program napisan v pythonu, tako da bi preveril če je python nameščen in če nebi bil bi ga namestil in potem prenesel in namestil še dodatne module. To bi naredil za Windows v bat filu ali katerem drugem, na linuxu pa v sh filu. Kaj bi lahko uporabil za Mac? Kako bi naredil ta program?
Če uporabim py2exe in zaženem py setup.py install na windowsih mi napiše
File "setup.py", line 44
raise DistutilsError, "This package requires Python 2.3 or later"
^
SyntaxError: invalid syntax
Če uporabim Freeze pa ne vem kje najti freeze.py (tam piše: "Then find freeze.py on your system, and invoke it in a directory that you don't mind filling up with .c files") in sem na linuxu
Ali lahko uporabim py2app na windowsih ali na linuxu?
Prosim za čimprejšnji odgovor
File "setup.py", line 44
raise DistutilsError, "This package requires Python 2.3 or later"
^
SyntaxError: invalid syntax
Če uporabim Freeze pa ne vem kje najti freeze.py (tam piše: "Then find freeze.py on your system, and invoke it in a directory that you don't mind filling up with .c files") in sem na linuxu
Ali lahko uporabim py2app na windowsih ali na linuxu?
Prosim za čimprejšnji odgovor
Zgodovina sprememb…
- spremenil: filips ()
Imam python 3.4
Program pa uporabljam na windowsu
Prosim za čimprejši odgovor
Program pa uporabljam na windowsu
Prosim za čimprejši odgovor
Zgodovina sprememb…
- spremenil: filips ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uporaba py2exe, Freeze in py2appOddelek: Programska oprema | 757 (596) | filips |
» | (Go/python) za cross platform programje?Oddelek: Programiranje | 3970 (3578) | ragezor |
» | Python, prosim za pomoc pri programiranju (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programiranje | 13986 (10088) | lenika |
» | Skripte (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 8782 (6645) | Microsoft |
» | Natečaj za nov logotip FreeBSD - tokrat uradnoOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 4467 (3648) | 64202 |