Forum » Šport » EURO 2016
EURO 2016
Kleemen ::
Počasi se bliža Evropsko prvenstvo v nogometu. Mogoče kdo ve, če je Ekipa ali kakšna druga revija že izdala posebne priloge - revijo o EP 2016? Vedno do sedaj je imela Ekipa svoje in SN svoje.
jusv ::
Mi smo dobili album zraven SN. In pol sem ugotovil, da bom v Parizu ob otvoritvi
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!
Jaz sem tudi dobil album poleg Slovenskih Novic. :D
Spored je drugače tudi na netu, ta revija od Ekipe pa mi je kul ker so noter vsi opisi ekip, itd.
Spored je drugače tudi na netu, ta revija od Ekipe pa mi je kul ker so noter vsi opisi ekip, itd.
Jap, še malo prezgodaj verjetno. V maju sigurno, par tednov pred začetkom EP. :)
Ekipa še vedno ni dala vn priloge za Euro?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kleemen ()
Cruz ::
Če koga zanima, danes sem na petrolu videl neko revijo World Soccer, ki ima posebno izdajo na temo Evropskega prvenstva. Precej podroben opis vsega- še igralcev.
http://www.worldsoccer.com/publication/...
to je to ja.. a v slovenščini imajo tudi? sicer pa je kar drago, od ekipe pride ponavadi tam okrog 3eur se mi zdi
to je to ja.. a v slovenščini imajo tudi? sicer pa je kar drago, od ekipe pride ponavadi tam okrog 3eur se mi zdi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Svetovno prvenstvo v košarki 2019 - KitajskaOddelek: Šport | 10002 (7510) | Kenpachi |
» | Evropsko prvenstvo v nogometu 2016 v Franciji (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Šport | 81143 (60190) | Sssaga |
» | Slo košarka, Vujačič, Zdovc,... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 11373 (8196) | T.A.D.E.J |