Forum » Sedem umetnosti » Deep Purple - Child in Time priredba slovenskih rockerjev
Deep Purple - Child in Time priredba slovenskih rockerjev

tenchu ::
Včeraj smo izdali nov cover legendarnega komada in sem samo želel to delit z vami :)
- spremenil: tenchu ()

Original še vedno obstaja, komot ga lahko poslušaš, nič mu nismo naredili :D To je bolj kot nek poklon legendam :)

Voluhar88 ::
Bravo. Odlično zaigrano in zapeto! Ste sposobni tako zaigrat tudi v živo? Tega žal originalni purpli več ne morejo.

Ian Gillan za svoja leta poje super. Normalno je, da z leti zgubiš nekaj razpona. Jaz pa pri svojim rosnih 24ih še nimam težav s tem, tako da mislim, da lahko tudi v živo to dokažemo. Trenutno se menimo, da bi naredili iz tega projekta bend in začeli nastopat po Sloveniji in tujini.

starboi ::
Odličen cover meni najljubše skupine ... ste dobili že pred meseci like za cover Burn ! :) Vas bom podrobno spremljal na YT kanalu, kaj nam boste pripravili v prihodnosti. Pohvale !

::
Ko sem prebral naslov, sem najprej pomislil, da je original Child in Time priredba kakšnih slovenskih rockerjev. No, saj v resnici je priredba, ampak od enih drugih.

eric_cartman ::
Thumbs up tudi tukaj, kot na youtube-u. 
Nor cover. Na začetku sem bil skeptičen glede vokala, ker vem, da je težek komad. Ampak ste tut to zelo dobro zvozil. Obvezno še dost komadov narest.

Nor cover. Na začetku sem bil skeptičen glede vokala, ker vem, da je težek komad. Ampak ste tut to zelo dobro zvozil. Obvezno še dost komadov narest.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: eric_cartman ()

Cruz ::
Če boste kdaj imeli kakšen koncert deli na forumu, ker primanjkuje dobrih rock bandov v slo. Vsaj v mojem koncu. Samo balkan. Z veseljem pridem pogledat.

Okapi ::
Kdaj bo koncert? Pridem.
Pred nekaj leti sem recimo prav užival na koncertu tolminskega Eclipsa, ki špilajo Pink Floyde.
Pred nekaj leti sem recimo prav užival na koncertu tolminskega Eclipsa, ki špilajo Pink Floyde.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljši SLO komadi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 36042 (16759) | VaeVictis |
» | Simfonični orkester + metalOddelek: Sedem umetnosti | 5155 (3454) | GrimReaper |
» | Metallica ZagrebOddelek: Sedem umetnosti | 3331 (1796) | hendriks |
» | Kaj se zgodi ko se naučimo igrati kitaroOddelek: Sedem umetnosti | 3445 (2514) | Gwanaroth |
» | Metallica, Apocalyptica, Siddharta (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6744 (5919) | Pisk |