Forum » Mobilne tehnologije » dohodni klic - prikazuje stik iz gmail-a in ne iz telefona
dohodni klic - prikazuje stik iz gmail-a in ne iz telefona
pravnik ::
Pozdravljeni, na Huawei P8 lite telefonu ima težavo s katero se doslej še nisem srečal. Iz gmail-a sem uvozil stike, pri čemer pa sem posebej uvozil če *.vcf datoteko s stiki ter imam tudi nastavljeno, da mi prikazuje samo stike iz telefona. To je OK. Pri dohodnih klicih pa se mi striktno najprej prikazuje stik iz gmail-a in šele potem (če ne najde tam) iz telefona. Mogoče kdo ve, kako bi to prioriteto spremenil? Hvala lepa vnaprej!
St235 ::
Poglej če ti je linkalo kontakte iz gmail s tistimi v telefonu. Android ima načeloma ločene imenike, potem pa polinka enake kontakte med njimi.
videc ::
Poglej če ti je linkalo kontakte iz gmail s tistimi v telefonu. Android ima načeloma ločene imenike, potem pa polinka enake kontakte med njimi.Še opomba: to je nastavljeno kot privzeto. Če tega nočeš, moraš najprej izključiti to možnost, da potem nimaš teh težav. Kako potem pobrisati dvojne kontakte je pa tudi vprašanje. ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Integracija Google in MicrosoftOddelek: Pomoč in nasveti | 1878 (1261) | mk766321 |
» | sinhronizacija gmail stikov?Oddelek: Mobilne tehnologije | 18063 (4772) | Malcolm_Y |
» | Urejanje imenikaOddelek: Mobilne tehnologije | 1301 (1186) | Steampunk |
» | Urejevalnik imenika na PCOddelek: Mobilne tehnologije | 1601 (1518) | s6c-gEL |
» | Android telefon (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 21498 (14009) | Mrakw |