» »

xiaomi telefoni in ostale naprave

xiaomi telefoni in ostale naprave

««
219 / 381
»»

urbee ::

Pozdrav vsem,

Smo prvi telemachov posrednik s Xiaomi shopom v Celju, kjer se lahko naroci prakticno karkoli z EU certifikati.

Na zalogi imamo tudi Pocophone F1, MPC je 389 eur z ddv.

V kolikor koga zanima - celje@posrednik.telemach.si oziroma facebook.com/telemachceljecenter ali instagram.com/telemachceljecenter.

Vabljeni tudi na test produktov v zivo v Celju, imamo namrec precej demo modelov, tudi lifestyle produkte - prenosnik, skiro, sesalec, bande in podobno. Neucakanim pa posljemo po posti ;)

Veron ::

Samo Poco F1 ni na voljo na vezavo?

hobbit ::

Sej to če prav razumem lahko direkt kupiš brez kakršnekoli vezave.

Stari maček ::

Evo, dobil Pocota 128 GB za 349 € v 12 dneh brez dajatev...
https://m.ebay.de/itm/Neu-Xiaomi-POCOPH...

Evo, dobil Pocota 128 GB za 349 EUR v 12 dneh brez dajatev...
https://m.ebay.de/itm/Neu-Xiaomi-POCOPH...
Prvi vtis je, da je manjši, kot sem si predstavljal. Sprednje steklo je pošteno debelo, tako da je po mojem mnenju kar odporen na udarce. Ekran je primerljiv z amoledom iz mojega starega Note4, tako po svetilnosti kot tudi presenetljivo po vidnih kotih. SD kartice, formatirane v Samsungu, ni prepoznal in sem jo moral na novo formatirati. Zdaj grem pa nalagati mojih 128 aplikacij...

Zgodovina sprememb…

gregor ::

javi kako se obnese po nekaj dnevih uporabe...
LP

Drmr ::

Stari maček je izjavil:

Ekran je primerljiv z amoledom iz mojega starega Note4

Od kdaj ima Note 4 amoled?

Veron ::

hobbit je izjavil:

Sej to če prav razumem lahko direkt kupiš brez kakršnekoli vezave.

Že že, sam ponavadi so telefoni na vezavo še ugodnejši :)

buttcrack ::

Drmr je izjavil:

Stari maček je izjavil:

Ekran je primerljiv z amoledom iz mojega starega Note4

Od kdaj ima Note 4 amoled?

https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy...

Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors

Drmr ::

Aaaa sorry, v Xiaomi temi smo in sem avtomatsko pomislil na Redmi Note 4, zato mi je bilo cudno.

louser ::

Kdo servisira Xiaomije za Telemach?

gddr85 ::

najbrž kak elkotex

woman ::

Če koga zanima POCO F1
Kupon POCOF150 za -50,00 $, končna cena 299,00 $ + poštnina.
Pred leti sem v tej trgovini že kupila Redmi Note 3.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: woman ()

aborko ::

Kaj pa davek?

Pocophone F1 je pri nas v Telemach Celje Center na voljo le v prosti prodaji zaenkrat, je pa nekaj Xiaomi telefonov na voljo tudi ob vezavi.

Ali se v Telemach Celje dobi tudi Roidmi Bt car charger. Neki tazga -> https://www.gearbest.com/car-charger/pp...

Generton ::

hobbit je izjavil:

Ali se v Telemach Celje dobi tudi Roidmi Bt car charger. Neki tazga -> https://www.gearbest.com/car-charger/pp...

Je na zalogi :D

Cena? Obstaja web shop ? Do Celja je daleč-

nofaith ::

A gearbest je priority line poštnina brez carine?
Malo se ogrevam za mi notebook pro, za ceno res izgleda odlična mašina pa še po vseh reviewih ga zelo hvalijo.
V prostem in neprostem času tehnološki entuziast.

amacar ::

Že 100x napisano. Ja brez carine, drugače gearbest povrne, če pa še oni nočejo, pa Tomson da iz svojega žepa :))

Generton ::

hobbit je izjavil:

Cena je 12e. Webshop v izdelavi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Generton ()

facepalm ::

Nice. ob priliki, vas pridem obiskat:)

DePalmo ::

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: DePalmo ()

Kagemusha ::

Sedaj pa imam nek problem. Xiaomi mi mix 2s global rom. Opazil sem da nekaterih stikov ne gre poklicati. Kasneje sem opazil da npr nekateri kontakti v smsu nimajo spredaj nule. Tako npr v smsu pise 40 xxx xxx . So kar random ker sem sel cel imenik skozi. Ne morem jim poslati npr sporocila ali jih poklicati razen ce skopiram in dodam nulo. Sem jih probal izbrisat pa na novo dodat pa kar avtomatsko skoci nazaj. Bi bilo to lahko mogoce zato ker imam pod regijo nastavljeno indijo da imam odklenjen face unlock? Nisem se nikdar dozivel tega na dobenem telefonu. Je pa finta da do nazadnje je delalo vse ok.

Dimnik ::

Probaj shraniti številko z +386 in brez 0 pred 41,31,70 itd... Pa naredi sinhronizacijo z imenikom v google ali mi acountu, če imaš...

Kagemusha ::

Stevilke sem na novo vnesel tocno tako kot si rekel pa so v imeniku prav npr +386 68 xxx xxx . Sinhronizacije nimam dobene, v najslabsem primeru sem studiral na hard reset.

KuntaKinte ::

pocota ne gre priključit na Mi pc suite?

hobbit je izjavil:

Karkoli v prosti prodaji posljemo tudi po posti, lahko z odkupnino.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: urbee ()

Danes sem odkril veliko šlamparijo pri pocophonu; ekran je namreč polariziran točno tako, da je pri vožnji s polarizacijskimi očali v pokončnem položaju v popolni temi.

antonija ::

Stari maček je izjavil:

Danes sem odkril veliko šlamparijo pri pocophonu; ekran je namreč polariziran točno tako, da je pri vožnji s polarizacijskimi očali v pokončnem položaju v popolni temi.
ccc, med voznjo se ne gleda na ekran >:D
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: amacar ()

antonija je izjavil:

Stari maček je izjavil:

ccc, med voznjo se ne gleda na ekran >:D

Ti si pa nekaj hudo pametna. Si kdaj slišala za navigacijo?

Zgodovina sprememb…

radmannsdorf ::

tvoja očala imajo napačno polarizacijo. to je to. ;)
drugač pa jeba... :S

radmannsdorf je izjavil:

tvoja očala imajo napačno polarizacijo. to je to. ;)
drugač pa jeba... :S

To so v razvoju očitno spregledali. Vse kakovostne navigacije so polarizirane pod kotom 45 stopinj.

aborko ::

Daš u landscape pa je...

skyline ::

Stari maček je izjavil:

Ja, enako je pri RN5, kinda annoying. Ekran na A1 je pa čist brez polarizacije :)

gregyk ::

Na Gearbest.com trenutno Flash sale Pocophone F1 6GB RAM 128GB za cca 332€ če komu pride v poštev akcija.

dexterboy ::

Sem gledal na gsmareni primerjavo slik med pocom in Mi 8, pa ima slednji boljše slike. Plus ima Amoled ekran.
Ali SD kartica in slušalke utor odtehtajo to razliko v ceni, ki je "od oka" 50 evrov?
Jasno, Poco ima priklop za slušalke in utor za spominsko kartico, je pa na drugi strani NFC...
Ne bom kupil nobenega od teh, ampak MI 8 ima še ene mejčkn večji ekran :)
In zato ne štekam, čemu ena euforija okoli telefona, ki je zgolj 50 ojrov stran in enako zmogljivega 845 proca :(
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

facepalm ::

Well, eu support in garancija mostly:)

dexterboy je izjavil:

Sem gledal na gsmareni primerjavo slik med pocom in Mi 8, pa ima slednji boljše slike. Plus ima Amoled ekran.
Ali SD kartica in slušalke utor odtehtajo to razliko v ceni, ki je "od oka" 50 evrov?
Jasno, Poco ima priklop za slušalke in utor za spominsko kartico, je pa na drugi strani NFC...
Ne bom kupil nobenega od teh, ampak MI 8 ima še ene mejčkn večji ekran :)
In zato ne štekam, čemu ena euforija okoli telefona, ki je zgolj 50 ojrov stran in enako zmogljivega 845 proca :(

Mal več kot 50

Kako malo več? Mi8 global dobiš za 365e

renofkinja ::

Meni recimo je poco bolja opcija ze zatad ekrana ker ce ga zbijem zamahnrm z roko in si ga za 20e zamenam.za Mi8 ekran bi moral odkartat 150e

Tomson ::

Zato je Xiaomi zanimiv, ker kljub res velikemu naboru modelov je med njimi toliko podobnosti in po drugi strani toliko razlik, da res vsak najde tiste lastnosti, ki so mu najbolj pomembne. Trenutno npr. trije modeli s flagship procesorjem, vsi 300-400€ in vsi imajo svoje specifike. In prav na to Xiaomi cilja, da čim bolje pokrije vse ciljne skupine.
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

mahone ::

Stari maček je izjavil:

Baje deluje ce imas screen protector gor
https://www.honorbuy.com/1361-full-cove...

source
https://forum.xda-developers.com/redmi-...

Dominator ::

Xiaomi A2 4/64 za 196 EUR je dobra izbira? Al raje kaj drugega v tem rangu? Pristet se moram ceno BT slusalk...

Egidij88 ::

Je dobra izbira. BT slušalke so že poceni, če boš skočil. Drugače pa mislim, da je usb-c na 3,5mm dongle v škatli.

DePalmo ::

Če pa ima Xiaomi tako različne modele, a ima enega:
- ki ni jurja oz. v okolici
- ima quick charging, wireless charging, NFC, 4G/LTE, zanesljiv kompas (moj trenutni Nexus 5x ga nima, sever je vsakih 5 minut drugje ...)
- dobra kamera (ampak res dobra, ne povprečna)
- 5.5 inčen ali več
- baterijo 4000 mAh ali raje več
- odziven in hiter
- vsaj 4 GB rama oz. raje več
- vsi ostali bombončki (amoled, priklop za slušalke, MicroSD, ...)
- ter pričakovano dobo delovanja vsaj 2 leti oz. raje več

Sprašujem resno ker iščem naslednji telefon in ga še nisem našel ker pri vsakem nekaj fali, zato pač še nimam razloga za menjavo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: DePalmo ()

Daj ti naštej telefone druge znamke, ki imajo vse te pogoje...pa potem gremo naprej

Tomson ::

@Dominator:
je kar solidna opcija, po drugi strani imaš pa precej podobno zadevo brez Android One, model Redmi Note 5 za 180€ iz EU skladišča, sicer nekje 10% počasnejši procesor in brez USB-C, a bistveno zmogljivejšo baterijo, podobno kamero, MicroSD slot, 3.5mm jack, tudi precej dobra opcija za ceno. Za razmislit ...

@DePalmo:
prav vseh navedenih zahtev istočasno žal ne izpolni noben Xiaomi model, očitno ima Xiaomi še nekaj maneverskega prostora, lol. Izključujejo se Amoled/LCD zaslon, 4000mAh baterija in brezžično polnjenje, ki je samo na Mi Mix 2S modelu ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

mahone je izjavil:

Stari maček je izjavil:

Baje deluje ce imas screen protector gor
https://www.honorbuy.com/1361-full-cove...

source
https://forum.xda-developers.com/redmi-...

Hvala za informacijo. Zašćitno steklo imam itak naročeno že 14 dni. Preizkusim in poročam.

Dimnik je izjavil:

Kako malo več? Mi8 global dobiš za 365e

Ja, Pocota pa za 270.
Če že primerjajo azijske cene z evropskimi, dajmo vsaj primerjati jabolko z jabolkami.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: louser ()
««
219 / 381
»»