Forum » Mobilne tehnologije » xiaomi telefoni in ostale naprave
xiaomi telefoni in ostale naprave
lopov ::
Poco ohišje je polikarbonatno. V omari imam Nokia N9 s takšnim ohišjem in lahko samo priporočam. Diametralno nasprotno steklenim, mogoče ni najlepše, je pa funkcionalno
Trenutno so druge stvar bolj prioritetne, a proti koncu leta bom pa vsekakor razmišljal, da ga vzamem.
Trenutno so druge stvar bolj prioritetne, a proti koncu leta bom pa vsekakor razmišljal, da ga vzamem.
Dzhimen ::
ja za kva boš pa rabil sd845 brez teh bonbončkov? za klicat kolege?
Katerih bonbončkov? AMOLED zaslon in malo boljša kamera? Bom preživel. Cilj mi je, da bo telefon odziven in da ne bom izgubljal živcev pri uporabi čez eno leto, dve, kot pri recimo eno leto stari Nokii.
Sem zdaj šel malo štopat in to so recimo časi, ki jih leto star telefon s (skoraj) stock androidom rabi za osnovna opravila:
- 4,3s za odpret chrome z enim zavihkom (google homepage).
- 3,9s za odpret google maps
- 1.4s za odklep telefona s prstnim odtisom
- 16s za "Ok Google, Play Despacito on Youtube"
- 6.5s za odpret Blockfolio app
- 2s za odpret imenik
- 15s za "OK google, open BBC.com"
- 30s (!) za "OK google, navigate home"
Sam sem telefone menjal tako, da sem vzel kako p/p poceni zadevo (cca 100-150€) novo, in potem zadevo gural dokler mi ni dopizdilo da je tako počasna ali pa neka stvar ni delala in sem nato menjal za nov telefon za 100-150%. Ponavadi je blo to 1 leto, leto in pol.
Torej v petih letih 333-750 EUR?
Za low-low-end telefon?
A si mogoče zaposlen v vladi?
Ker to je točno to: šparamo, pa naj stane kar hoče.
Za 750 EUR bi namreč lahko dobil telefon, ki bi letel. Vsaj 2 leti, če ne že 5.
Konkretno moji zadnji trije telefoni so bili:
- MS Lumia 535 (100€ v prosti prodaji, dobil sem jo za enkratni znesek 1€ v tušmobil akciji z dvoletno vezavo)
- MS Lumia 650 (117,98€)
- Nokia 5 (144€)
Tako da v zadnjih petih letih sem dal malo več kot 250€ za telefone (ne me obsojat zaradi Microsoft naprav ).
Moj cilj je to, da bo telefon čez recimo 2 leti še vedno normalno uporaben. To je pa predvsem odvisno od procesorja, zato ciljam na SD845.
V enaki, če ne celo večji, meri je odvisno tudi od softvera.
Saj tako razmišljam. Kupil sem Nokio, ker je kao stock android. Posodobitve sicer so, use lepo in prav, ampak telefon ni odziven. Seveda bi se ga dalo še naprej uporabljat, ljudje imajo še bolj počasne telefone, ampak glede na to da dobiš top šit SD845 za 300€ se mi to zdi zame idealna priložnost da preizkusim kako se tak telefon obnese čez dve, tri leta. Lahko da bo isti šmorn, ampak zna se pa zgodit da bo kombinacija SD845 in MIUI (vem da niso ravno stock, ampak načeloma kolikor vem je to dokaj čista verzija androida) dovolj za tri, štiri, pet let.
Tomson ::
Tri leta mogoče, več ne verjamem. Sem v zadnjih letih imel kar nekaj flagship telefonov (večina sicer Samsung) z najzmogljivejšimi procesorji, pa je nekje po 2-letih bila vedno ista pesem, telefon postane počasen, precej manj odziven, factory reset sicer pomaga, a ne za dolgo, ko se naloži najnovejše aplikacije in widgete. Nove aplikacije, ki prihajajo po 2-letih so pač drugače optimizirane, so prilagojene času zmogljivosti telefonov in stara verzija Androida s starim procesorjem se do sedaj še ni izkazala. Mogoče se časi spreminjajo in bodo današnji procesorji sposobni tekočega delovanja tudi po več letih, trenutno 2-leti stari flagship CPUji na to nakazujejo, a dokler je zagotovljena le ena nadgradnja Androida na model telefona (kot kaže povprečje) še nismo tam. So pa na srečo izjeme in če bo teh vedno več smo na dobri poti. SD845 je vsekakor zmogljiv čip, čas pa bo pokazal svoje.
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor
Stari maček ::
Najnovejša informacija od Sunsky:
"8/29/2018 19:52:34
Hi, POCO F1 is presale product, it doesn't in stock so far, it will come in stock next month, for normal products, our lead time is 2-5 days"
Torej so prodajali brez zaloge, ne da bi to napisali. Zato sem storniral naročilo.
"8/29/2018 19:52:34
Hi, POCO F1 is presale product, it doesn't in stock so far, it will come in stock next month, for normal products, our lead time is 2-5 days"
Torej so prodajali brez zaloge, ne da bi to napisali. Zato sem storniral naročilo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stari maček ()
Dimnik ::
Črno barvo ne piše presale, za ostali dve pa piše ter z vzorcem karbona ali kaj že je, je pa oznaka kuverta, da te obvestijo ko dobijo zalogo če želiš.....
Po moje so razprodali črno barvo, ker med komentarji pišejo kupci o telefonu ali pa imajo prirejene komentarje
Zanimivo pa je, da ga še ni na aliexpresu niti v presale...
Po moje so razprodali črno barvo, ker med komentarji pišejo kupci o telefonu ali pa imajo prirejene komentarje
Zanimivo pa je, da ga še ni na aliexpresu niti v presale...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dimnik ()
Verjetno sploh niso imeli zaloge in so si nabirali kupce. Saj imajo vendar nadzor, koliko je zaloge in koliko kupcev je že plačalo. Pač zavajajo. In tega nimam rad. "Gospa Kely" me je sicer nekaj prepričavala, da počakam še "nekaj dni".
Pod komentarji so odgovorili, da imajo na zalogi samo črno barvo, komentar pred 6-imi dnevi...ali je zmanjkalo ali pa res nimajo zaloge
Za 6/128 piše še 10dni, za 6/64 pa 20dni rdeči in moder
Za 6/128 piše še 10dni, za 6/64 pa 20dni rdeči in moder
Sem naročil tule 128 GB global verzijo za 339 €... 10 € je pa poštnina iz Irske.
https://m.ebay.de/itm/Neu-Xiaomi-POCOPH...
kanarin ::
Stari maček je izjavil:
Sem naročil tule 128 GB global verzijo za 339 €... 10 € je pa poštnina iz Irske.
A mi lahko kdo natančno razloži v čem je poanta nabave tega Pocophone za tako cifro, ko se da dobit kje ceneje MI 8 - link. To je mogoče neka poseban akcija, v najslabšem primeru se doda še par 10 €. Torej, če imam na voljo budget za telefon 300 € + zakaj bi se odločil za Pocophone namesto MI 8.
facepalm ::
Ker pocota dobis v EU z garancijo in ze placanim DDV.
Ga bos lahko fizicno prijel v roke v trgovini pred nakupom.
Ga bos lahko fizicno prijel v roke v trgovini pred nakupom.
Kaj ima veze ddv?
Prijel v roke v trgovini? Odvisno kje se bo prodajal...npr, če bo na primorskem, misliš da se bom peljal 300km v eno smer po telefon?? Hahaha
Prijel v roke v trgovini? Odvisno kje se bo prodajal...npr, če bo na primorskem, misliš da se bom peljal 300km v eno smer po telefon?? Hahaha
Stari maček je izjavil:
Sem naročil tule 128 GB global verzijo za 339 EUR... 10 EUR je pa poštnina iz Irske.
A mi lahko kdo natančno razloži v čem je poanta nabave tega Pocophone za tako cifro, ko se da dobit kje ceneje MI 8 - link. To je mogoče neka poseban akcija, v najslabšem primeru se doda še par 10 EUR. Torej, če imam na voljo budget za telefon 300 EUR + zakaj bi se odločil za Pocophone namesto MI 8.
Pri meni močnejša baterija in SD reža. Za ostale ne vem. Pa tale tvoj ima 64 GB rama...moj bo imel pa 128.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stari maček ()
Kaj ima veze ddv?
Well, raje placam ddv svoji drzavi kot pa provizijo kitajskemu preprodajalcu.
Jaz zase vem, da ga bom lahko kupil blizu. Ce pa ti zivis na Madzarskem pa raje naroci s Kitajske. Sej sam ves kaj se tebi najbolj splaca.
Jaz spremljam eno kolegovo reklamacijo za mi8 in me je postopek (+ support) tako odbil, da dvomim, da bom se kdaj naroceval kaj vrednejsega iz kitajske.
Ne, ne živim, na madžarskem...
Odvisno s katere trgovine kupiš na kitajskem, plus tega v trgovini kjer jaz kupujem (že več kot 10 xiaomijev) imaš s kodo podporo, ker gre preko eu posrednika....ne ni gb in tomson.....
Glede garancije pri nas pa nebi, sem imel lani izkušnjo z s8+ in se prcal še prek tržnega inšpektorata...
Odvisno s katere trgovine kupiš na kitajskem, plus tega v trgovini kjer jaz kupujem (že več kot 10 xiaomijev) imaš s kodo podporo, ker gre preko eu posrednika....ne ni gb in tomson.....
Glede garancije pri nas pa nebi, sem imel lani izkušnjo z s8+ in se prcal še prek tržnega inšpektorata...
Domobrancek ::
Pa saj MI8 sploh ni kaj dosti boljši od pocophona (oz sploh ni boljši). Ima samo spodnji zvočnik med tem, ko ima pocophone 2 zvočnika pa tudi MI8 se precej bolj segreva, ker nima takšnega hlajenja kot pocophone... Sem pri enem testu celo prebral, da je MI8 po performancu bližje telefonom s starejšim procesorjem (snap 835) zaradi pregrevanja..
antonija ::
Jaz osebno tudi ne toleriram najbolje domacih nategunov... Res je da so svoje cajte, ko je bila logistika bolj zajebana, bili nujno zlo, ampak na sreco se jih danes vec ne rabi. Prepakirani izdelki za 10x ceno mi pa tudi ne disijo.
Ce lahko kupim kitajski izdelek od kitajca ceneje kot pri nas, ga bom kupil od kitajca.
Ce lahko kupim nemski izdelek ceneje od nemca kot pri nas, ga bom kupil od nemca.
Ce lahko kupim ameriski izdelek ceneje od americana (pri cemer skoraj vedno placam se carino in DDV), ga bom kupil pri americanu.
Lokalpatriotizem nima svojega mesta v kapitalizmu.
Ce lahko kupim kitajski izdelek od kitajca ceneje kot pri nas, ga bom kupil od kitajca.
Ce lahko kupim nemski izdelek ceneje od nemca kot pri nas, ga bom kupil od nemca.
Ce lahko kupim ameriski izdelek ceneje od americana (pri cemer skoraj vedno placam se carino in DDV), ga bom kupil pri americanu.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
nejcek74 ::
Jaz osebno tudi ne toleriram najbolje domacih nategunov... Res je da so svoje cajte, ko je bila logistika bolj zajebana, bili nujno zlo, ampak na sreco se jih danes vec ne rabi. Prepakirani izdelki za 10x ceno mi pa tudi ne disijo.
Moras se upostevat uveljavljanja garancije / stvarne napake / posiljanja izdelkov nazaj / resevanje morebitnih sporov. Hitro ugotovis, zakaj si dolocene trgovine lahko privoscijo visjo ceno in da s kitajske narocas izdelke, za katere te ne boli srce (denarnica) ce jih po 14 dnevih zabrises v smeti.
antonija ::
Uveljavljanje garancije pri nas je... Excercise in futility. "Nimamo se delov", "naslednji teden bo pa 100%", "dejte se malo pocakat", "vi ste pa ze veckrali, ane?", "gospod, zakonski rok je 45 dni", ipd. Ze res da so kitajci nateguni, ampak slovenci nic kaj ne zaostajamo.
Ce pa kopujem nekaj kar mi pomeni velik strosek, pa mnogo raje kupim iz EU (velikte trgovine z dobrim feedbackom), ker bo vsaka reklamacija/vracilo resena hitreje kot pa pri nas. Pa vecina ima super return opcije kjer imas zastonj postnino (to sem imel ko mi je synology za 2kEUR crknil v parih dneh; zastonj poslal nazaj, dobil novega, dela BP).
Ce pa kopujem nekaj kar mi pomeni velik strosek, pa mnogo raje kupim iz EU (velikte trgovine z dobrim feedbackom), ker bo vsaka reklamacija/vracilo resena hitreje kot pa pri nas. Pa vecina ima super return opcije kjer imas zastonj postnino (to sem imel ko mi je synology za 2kEUR crknil v parih dneh; zastonj poslal nazaj, dobil novega, dela BP).
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
Hmmm, jaz sem v treh letih kupil več kot 10 kom xjaomijev s kitajske in z nobenim do sedaj nisem imel problemov oz. da bi ga po 14 dneh vrgel v smeti, se pa zavedam, da v kolikor pride do večjih težav, da bo potrebno pošiljat nazaj in bo trajalo nekaj več časa..... sicer te pri nas tudi nategujejo časovno z garancijskimi storitvami..
Kakovost Xiaomija in cenenost rezervnih delov itak zmaga. Še danes hčerka uporablja Xiaomi Note2, ki je zaradi uporabe v amazonskwm pragozdu zaradi visoke vlage izgubil stike na konektorjih ekrana. Po čiščenju spet dela bp. Enkrat je pa počil ekran in sem ga zrihtal za 20€. Samsung bi prišel 10 krat dražje.
gregor ::
Xiaomi Pocophone F1 Sales Exceed 200 Crore (approx. $28 Million) In Five Minutes
https://www.gizchina.com/2018/08/29/xia...
https://www.gizchina.com/2018/08/29/xia...
This smartphone went on its first official sale today on Flipkart and it turned out to be the largest sale ever for Flipkart. A few minutes after the sale commences, Poco India tweeted that the Poco F1 has recorded over INR 200 crore (INR 2 billion > approx. $28 Million) in less than five minutes.
Although the company did not give the exact number of units sold, it is certainly somewhere around 100,000.
Klamzi ::
Stari maček je izjavil:
A mi lahko kdo natančno razloži v čem je poanta nabave tega Pocophone za tako cifro, ko se da dobit kje ceneje MI 8 - link. To je mogoče neka poseban akcija, v najslabšem primeru se doda še par 10 €. Torej, če imam na voljo budget za telefon 300 € + zakaj bi se odločil za Pocophone namesto MI 8.
Zanimivo, pod Customer Questions & Answers zatrjujejo da nima NFC, tudi ta ga naj nebi imel, medtem ko ga drugi imajo. Hmmm...
Tomson ::
Vsi Xiaomi Mi8 imajo NFC, le Mi8 SE model ga nima ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Po komentarju sodec, se gre za isto trgovino (goldway).
Garancija pri nas je joke. Ceprav sem ravno uveljavljal garancijo za mi a1 in me "ze" caka za prevzem. Ce je vse ok, porocam ko pridem z dopusta.
Jaz bi pocota vzel v ita ali pa preko amazona. Bom pa pocakal da se poleze ta hype.
Mene mika ta poco f1 predvsem zaradi baterije in cene. Sem pa sele zdaj opazil, da ima ogromen ekran in ga bom zaradi tega najprej pogledal v trgovini.
buttcrack ::
velikost je skoraj identična Mi A1, edino 1,5mm ga je več v pasu - verjetno zarad boljše baterije.
sedaj je pa še mene zamikal :)
sedaj je pa še mene zamikal :)
MrStein ::
Uveljavljanje garancije pri nas je... Excercise in futility. "Nimamo se delov", "naslednji teden bo pa 100%", "dejte se malo pocakat", "vi ste pa ze veckrali, ane?", "gospod, zakonski rok je 45 dni", ipd. Ze res da so kitajci nateguni, ampak slovenci nic kaj ne zaostajamo.
Oh, to je itak tema zase.
V najboljšem primeru na blef zamenjajo kaki večji kos naprave (recimo matično ploščo) in vrnejo, ne da bi sploh preverili, ali je napaka odpravljena. Da izgovorov ne omenjam.
Stari maček je izjavil:
Stari maček je izjavil:
Sem naročil tule 128 GB global verzijo za 339 EUR... 10 EUR je pa poštnina iz Irske.
A mi lahko kdo natančno razloži v čem je poanta nabave tega Pocophone za tako cifro, ko se da dobit kje ceneje MI 8 - link. To je mogoče neka poseban akcija, v najslabšem primeru se doda še par 10 EUR. Torej, če imam na voljo budget za telefon 300 EUR + zakaj bi se odločil za Pocophone namesto MI 8.
Pri meni močnejša baterija in SD reža. Za ostale ne vem. Pa tale tvoj ima 64 GB rama...moj bo imel pa 128.
Flash-a, ne RAM-a.
PS: MI8 na zgornjem linku zdaj kaže ceno 409 EUR.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()
amacar ::
Ko je on dal link je bila cena 311EUR ot 369$, ampak to ni global verzija imho.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: amacar ()
poco f1, prvi prodajalec na AE:
https://www.aliexpress.com/item/Global-...
325 usd
piše da je global verzija, čeprav nima EU polnilca
325 usd
MrStein ::
- MS Lumia 535 (100€ v prosti prodaji, dobil sem jo za enkratni znesek 1€ v tušmobil akciji z dvoletno vezavo)
- MS Lumia 650 (117,98€)
- Nokia 5 (144€)
Tako da v zadnjih petih letih sem dal malo več kot 250€ za telefone (ne me obsojat zaradi Microsoft naprav ).
To je 362 EUR (druge bi namreč tudi lahko dobil na vezavo).
Motiti se je človeško.
MisterR ::
Ima kdo idejo kako na A2 izklopiti lučko medtem ko se telefon polni? Vsi mogoči appi ne pomagajo.
Prav tako prodam steklo in tpu etui za A2.
Prav tako prodam steklo in tpu etui za A2.
Probaj it v nastavitve, potem dodatne nastavitve, opozorilna lučka, pa imaš možnosti...tako je na mojem.mi note3
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dimnik ()
Dzhimen ::
- MS Lumia 650 (117,98€)
- Nokia 5 (144€)
To je 362 EUR (druge bi namreč tudi lahko dobil na vezavo).
Prvega sem dobil za enkratni znesek 1€ (brez mesečnih stroškov za aparat, samo vezal sem se za 2 leti). Drugega sem kupil v prosti prodaji in tretjega imam sedaj na 24 obrokov po 6€ ob dvoletni vezavi.
Tako da v zadnjih petih letih sem dal 191€ za telefone, s tem da mam še leto odplačila aparata pred sabo (72€). Torej skupaj 263€ za tri telefone. Toliko sem pač jaz plačal in toliko je bil moj strošek.
Zdaj dam 300€ za pocota, pa vidim ali bo izkušnja zame upravičila "visoko" ceno.
poco f1, prvi prodajalec na AE:
325 usd
Saj piše EU Charger, UK/AU adapter. Pol bo to to? Edin mesec dni bo treba čakat. Upam da se bo v prihodnjih dneh našla opcija kjer ga dobiš v tednu, dveh za podobno ceno iz kakega evropskega skladišča, pa brez dodatnih stroškov...
cresh ::
A ste na svojih xiaomi kej testirali 4G signal?
Jaz včeri probal na rn4, mi a2 lite in na xperia xz.
Testiral smo preko speedtest.
Najslabše se odrezal a2 lite, potem mal boljše bil rn4, medtem ko bil xperia xz vsaj še 1x boljši dwnl/upl.
Ma xiaomi res tolk slabe antene?
Ker baje da glih zarad teh stvari ga Telekom noče prodajat
Najslabše se odrezal a2 lite, potem mal boljše bil rn4, medtem ko bil xperia xz vsaj še 1x boljši dwnl/upl.
jizzer ::
@cresh
mene na mesec dni starem RN5, to precej moti. Druga nemora bit ker se gibljem po istih poteh kot vsak dan poprej...
mene na mesec dni starem RN5, to precej moti. Druga nemora bit ker se gibljem po istih poteh kot vsak dan poprej...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jizzer ()
PacificBlue ::
Sem testiral S2, ne vem pa kako je primerljiv z ostalimi modeli:
I’m out.
:3
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PacificBlue ()
cresh ::
Če lahko še kdo proba, me res zanima.
Aja probal smo še na Redmi 4x in je bil za skoraj polovico slabši kot na Rn4.
Aja probal smo še na Redmi 4x in je bil za skoraj polovico slabši kot na Rn4.
mi8 in poco f1 nista za vas
ok, oktobra bo na voljo mix 3
Xiaomi Mi Mix 3 appears with slide out design, ready for October launch
https://www.gizchina.com/2018/08/30/xia...
Xiaomi's President posts image of the Mi MIX 3, launching in October
https://www.gizmochina.com/2018/08/30/x...
camera slide out
tukaj pa verjetno ne bo govora o prenizki ceni in plastičnem ohišju
ok, oktobra bo na voljo mix 3
Xiaomi Mi Mix 3 appears with slide out design, ready for October launch
https://www.gizchina.com/2018/08/30/xia...
Xiaomi's President posts image of the Mi MIX 3, launching in October
https://www.gizmochina.com/2018/08/30/x...
camera slide out
tukaj pa verjetno ne bo govora o prenizki ceni in plastičnem ohišju
Fantje na trgovina play oz google play imate od pocophone f1 launcher, jaz sem si ga namestil in testiram. Ni kot miui, nimaš vseh ikon na ekranu oz podmapah, ampak poslajdaš po ekranu gor in ti odpre aplikacije, tako da na ekranu imaš samo željene aplikacije, pa tudi teme grejo nastavljat, lahko narediš po svoji želji...ikone, začetni ekran, orodno vrstico, itd
prenasalec ::
Sam uporabljam POCO Launcher od včeraj, zaenkrat mi je malenkost bolj všeč od običajnega MIUI.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: prenasalec ()
Klamzi ::
Težko rečem... Sam imam R4P, operater Bob in imam stalne težave s signalom... preklaplja, prekinja, ostajam brez, tudi zunaj na prostem. Sumil sem telefon, sem se sprijaznil, nato pa sem danes vstavil Telekomovo kartico in sem imel konstantno poln 4G signal dejansko povsod, tudi tam kjer mi z Bobovo kartico konstanto preklaplja in prekinja...
Upam da Bob reši zadevo, drugače pač preklopim drugam ;)
PacificBlue ::
Fantje na trgovina play oz google play imate od pocophone f1 launcher, jaz sem si ga namestil in testiram. Ni kot miui, nimaš vseh ikon na ekranu oz podmapah, ampak poslajdaš po ekranu gor in ti odpre aplikacije, tako da na ekranu imaš samo željene aplikacije, pa tudi teme grejo nastavljat, lahko narediš po svoji želji...ikone, začetni ekran, orodno vrstico, itd
Se 5min ga nisem uporabljal, ko mi je crashnal
I’m out.
Vanadium ::
Drugače če hočeš imet podoben launcer kot poco probaj lean launcher (načeloma je to isti launcher kot pri pixel telefonih) pa deluje zelo dobro (vsaj men na OPO)
PacificBlue je izjavil:
Se 5min ga nisem uporabljal, ko mi je crashnal
Meni na mi note3 dela od jutra brez problemov
MxxW5 ::
Vsi launcherji (ki sem jih jaz preizkusil) imajo na MIUI (probal na 9.5) isti problem, in sicer animacijo zapiranja appa. Animacija zapiranja appa je na MIUI takšna, da se odprti app zloži (ali pa izgine) v svojo ikono, ko ga zapreš. V prednameščenem launcherju to deluje brezhibono, pri vseh ostalih se pa aplikacija pri zapiranju zloži v eno drugo (napačno) random ikono. Pišem po spominu, ker MIUIja nimam več inštaliranega. Se pa spmonim, da je izgledalo hudo grdo.
lopov ::
Z verzijo iz trgovine sedaj dobiš vsaj možnost izbire med obema -- poco ali miui. Prej je povozilo starega in če si želel nazaj, si moral odstraniti posodobitve in brez backupa nastavitev domačega zaslona si bil nazaj na default.
Sem poskusil pa mi ni všeč, pogrešam asistenta in tazen podpore custom ikonam nima nobenih "boljši" prilagoditev, recimo dodajanje v mape je zamudno. Za moj okus mu manjka še veliko :/
Sem poskusil pa mi ni všeč, pogrešam asistenta in tazen podpore custom ikonam nima nobenih "boljši" prilagoditev, recimo dodajanje v mape je zamudno. Za moj okus mu manjka še veliko :/