Forum » Mobilne tehnologije » xiaomi telefoni in ostale naprave
xiaomi telefoni in ostale naprave
gregor ::
Še kratko poročilo o RN5 ki sem ga včeraj prejel, je sicer za sodelavko...
Zadeva deluje odlično, vse tekoče, odzivno, dober ekran. Nimam niti enega negativnega komentarja.
Sedaj šele vidim kako zastarel je moj 3 leta star Nexus 5x
Ko pride MI8 global verzija in cene malo padejo po prvem navalu bo potrebno nabavit.
LP
Zadeva deluje odlično, vse tekoče, odzivno, dober ekran. Nimam niti enega negativnega komentarja.
Ko pride MI8 global verzija in cene malo padejo po prvem navalu bo potrebno nabavit.
LP
kumer ::
nekdo je omenil, da bi naj global verzija prispela danes?
sem pogledal mi global store in hk goldway, še nimajo v ponudbi...
sem pogledal mi global store in hk goldway, še nimajo v ponudbi...
klinker ::
krop ::
@KLINKER se nebi strinjal z teboj. Imel nexus 2x, sedaj imam 2x xiaomi 4x in a1. Nimam nč slabega za rečt čez delovanje. Zadeva se ne zabije in posledično ne deluje počasnejše, tudi po 1.5 letu delovanja. Skratka BP
Pocakaj kak mesec ali dva, bos vidu zakaj je Nexus, Nexus
če bi google naredil pure android tel za 200 eur z tako specifikacijo, bi ga takoj nabavil
600-800 eur in več za tel pa ne dam!
sem pa imal v roki kar nekaj xiaomi tel, malo starejših in so delovali povsem brez problemov, odzivni...
LP
Tara Lola ::
Hej,
Se jaz porocam glede rn5. Imam ga cca 14 dni in sem naravnost navdusena. Zaslon je ravno prav velik, me je bilo malo strah, da bo prevelik. Slike so cisto ok. Baterija pa top! Ena izmed boljsih funkcij je budilka, saj imam telefon ponoci koncno spet lahko ugasnjenega in me budilka vseeno zbudi, ker se telefon z budilko prizge. Da le se tako ostane, vsaj 3 leta ???
Skratka navdusena bolj kot nad samsungom in mi je zal, da nisem menjala ze prej. Sirim naprej dober glas za xiaomija.
Tale forum je pa v ogromno pomoc in hvala vsem in vsakemu posebej za izkusnje, pomoc in dobro voljo.
Papa
Se jaz porocam glede rn5. Imam ga cca 14 dni in sem naravnost navdusena. Zaslon je ravno prav velik, me je bilo malo strah, da bo prevelik. Slike so cisto ok. Baterija pa top! Ena izmed boljsih funkcij je budilka, saj imam telefon ponoci koncno spet lahko ugasnjenega in me budilka vseeno zbudi, ker se telefon z budilko prizge. Da le se tako ostane, vsaj 3 leta ???
Skratka navdusena bolj kot nad samsungom in mi je zal, da nisem menjala ze prej. Sirim naprej dober glas za xiaomija.
Tale forum je pa v ogromno pomoc in hvala vsem in vsakemu posebej za izkusnje, pomoc in dobro voljo.
Papa
Egidij88 ::
To je govora od Redmi Note Plus ali Redmi Note Pro?
https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_n...
SD636 vs SD625 in kamera.
SD636 vs SD625 in kamera.
facepalm ::
mi zna kdo oceniti okvirno vrednost rabljenega mi5 4/64 (kot nov)?
razmisljam, da bi tudi zeni zamenjal telefon.
razmisljam, da bi tudi zeni zamenjal telefon.
Tomson ::
Glede na starost in ponudbo novih modelov verjetno nekje 50-100€, odvisno od povpraševanja, v tujini mogoče še kakšen € več, na Ebayu so čez 100€, je pa vprašanje če je dejansko zanimanje. Poizkusi na Bolhi s 100€ pa boš videl. Zakaj pa bi menjal, zaradi velikosti, baterije, kamere, brezrobi dizajn? Ker sicer je Mi5 še vedno dober telefončič (Snapdragon 820, Android 7, MIUI 9.1) ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor
kolega bo prodal svojega mi6 6/128gb, pa sem nameraval zamenjat. se vedno razmisljam ce se sploh splaca. pomembna je predvsem kamera. ostale komponente so ji ze zdej overkill
tako je, le da ima 4gb rama (na linku ima 3) in je zlate barve
edit: mogoce ima le 3gb.. morem preverit:))
edit: mogoce ima le 3gb.. morem preverit:))
Zgodovina sprememb…
- spremenil: facepalm ()
change of plans.. bom raje prodal note5, ker mi ne sedi lepo v rokah.
ce koga zanima rn5 global 4/64gb gold, prejet v cetrtek, ga prodam za enak denar, kot sem dal zanj, 169eur.
ce koga zanima rn5 global 4/64gb gold, prejet v cetrtek, ga prodam za enak denar, kot sem dal zanj, 169eur.
knap ::
Xiaomi Mi 8 recenzija: flagship smartfon razumne cijene i odličnih specifikacija
http://www.racunalo.com/xiaomi-mi-8-rec...
Xiaomi Mi 8 - Recenzija
https://mob.hr/xiaomi-mi-8-recenzija/
http://www.racunalo.com/xiaomi-mi-8-rec...
Xiaomi Mi 8 - Recenzija
https://mob.hr/xiaomi-mi-8-recenzija/
radmannsdorf ::
Xiaomi Mai70 dashcam - international version.
https://www.gearbest.com/car-dvr/pp_009...
https://www.gearbest.com/car-dvr/pp_009...
lopov ::
Registered Belgium je poštna služba, ne druga država destinacije paketa, še boljša opcija je npr. PriorityLineEU, pride hitreje, samo je včasih dražja opcija ...
mi8 se je oskubljena verzija, precej poceni
mi8 ee pa je nad mi8
torej mi8 je zlata sredina
gledam trgovine, še vedno se ni pojavila globalana verzija, ali morda kdo ve kdaj bo, če bo?
LP
mi8 ee pa je nad mi8
torej mi8 je zlata sredina
gledam trgovine, še vedno se ni pojavila globalana verzija, ali morda kdo ve kdaj bo, če bo?
LP
Linko ::
Kolega ima Redmi note 4... star 2 meseca. Težavo ima, ker se mu telefon ne polni. Ko ga priključi gori rdeča lučka, pokaže se prazna baterija, potem pa čez par minut začne utripati rdeča lučka in ga ne polni...
A je crknil?
A je crknil?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Linko ()
renofkinja ::
Ga je ze probal pustit par ur na original polnilcu?
Sicer pa na opisano kaze znake zivljenja tako da crknil zagotovo ni. Brez panime ;)
Sicer pa na opisano kaze znake zivljenja tako da crknil zagotovo ni. Brez panime ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: renofkinja ()
roberto1 ::
Kolega ima Redmi note 4... star 2 meseca. Težavo ima, ker se mu telefon ne polni. Ko ga priključi gori rdeča lučka, pokaže se prazna baterija, potem pa čez par minut začne utripati rdeča lučka in ga ne polni...
A je crknil?
Nekaj se je zj....Mala verjetnost je da je crknil charging port, večja verjetnost da se je firmware obesil. V vsakem primeru ga je treba nekako napolnit in probat toliko spravit k sebi da ga lahko v fastboot ali edl na novo flašaš.
Someday never comes!
shuttle ::
Mel sm iste probleme. Baterijo sem odklopil pa nazaj priklopil pa je začel poln normalno.
d4vid ::
Xiaomi ma kak pameten telefon s dobrimi specsi in da baterija drzi nadpovprecno?
Main PC: HP Z240 | i5-7400 | 32 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram
Seveda ima, kakšen pa je max budget?
d4vid ::
Trenutno sem na iphone 7, tako da cena ni problem, performance in battery life pa je fajn da je boljsi ;)
Main PC: HP Z240 | i5-7400 | 32 GB ram
@d4vid:
če je avtonomija baterije na prvem mestu, potem bo kakšen Redmi Note 5 s 4000mAh dobra opcija, če pa je v ospredju performanse in overall performanse/kvaliteta pa Xiaomi Mi8 s 3400mAh baterijo, ki ima sicer tudi super avtonomijo in ki je na vseh ostalih področjih občutno boljši telefon, flagship takorekoč ...
če je avtonomija baterije na prvem mestu, potem bo kakšen Redmi Note 5 s 4000mAh dobra opcija, če pa je v ospredju performanse in overall performanse/kvaliteta pa Xiaomi Mi8 s 3400mAh baterijo, ki ima sicer tudi super avtonomijo in ki je na vseh ostalih področjih občutno boljši telefon, flagship takorekoč ...
Prospekt ::
Pozdravljeni ali ima še kdo občasen burn-in na Mi5?
Star je leto in pol ter se občasno pojavi burn-in ter počasi izgine v slabi minuti, zaenkrat še ni moteče bo pa najbrž čez kakšno leto še slabše?
Star je leto in pol ter se občasno pojavi burn-in ter počasi izgine v slabi minuti, zaenkrat še ni moteče bo pa najbrž čez kakšno leto še slabše?
manta ::
Zdravo,
mogoce kdo ve, koliko casa ponavadi traja preden Mi Global Store odposlje narocilo?
mogoce kdo ve, koliko casa ponavadi traja preden Mi Global Store odposlje narocilo?
SumTingWong ::
Global se pričakuje čez okvirno 2 tedna oziroma do konca julija 2018. Mi8 EE pa sploh ne pade cena, kot kaže res limited edition scena, kar je škoda ...
cvick ::
Sej kakšna je pa razlika med mi8 pa mi8 global.
A je še kje razen v polnilcu, da je kitajski in pa v romu, ki se ga da itak pol zamenjat v global.
Včeraj je bil kupon za mi8 na GB za malo manj kot 400€.
Lp.
A je še kje razen v polnilcu, da je kitajski in pa v romu, ki se ga da itak pol zamenjat v global.
Včeraj je bil kupon za mi8 na GB za malo manj kot 400€.
Lp.
zmelkoow ::
LP!
Imam Redmi note 5, 3GB / 32GB. Zraven sem naročil Nilkin flip case, kateri pa mi ne ugasne / prižge zaslona. Zadeva pogojno deluje z uporabo kakšne namenske aplikacije, ampak ni stabilno.
Kateri flip case bi potreboval, da bi zadeva delovala?
Hvala
Imam Redmi note 5, 3GB / 32GB. Zraven sem naročil Nilkin flip case, kateri pa mi ne ugasne / prižge zaslona. Zadeva pogojno deluje z uporabo kakšne namenske aplikacije, ampak ni stabilno.
Hvala
gregyk ::
LP!
Hvala
Imam note 4 in flip case pa deluje. Si vklopil v nastavitvah da imaš tak etui? Zaklepanje zaslona in geslo - Napredne mastavitve - smart cover način
Sej kakšna je pa razlika med mi8 pa mi8 global.
Včeraj je bil kupon za mi8 na GB za malo manj kot 400EUR.
Lp.
poleg polnilca je verjetno tudi razlika v lte bandih, global ima B20
če se motim, pa me popravite
sam raje počakam kakšen mesec, dva in nabavim global verzijo kot pa sam menjujem rom in kupujem adapterje za polnilec...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gregor ()
Pri Mi8 je razlika zgolj v ROMu, nonGlobal je samo English/Chinese, medtem ko bo GlobalROM Multilanguage, sicer pa tudi nonGlobal podpira B20 LTE Band. Adapter je sigurno kitajski pri nonGlobal, je pa vprašanje če bo pri Global verziji EU ...
cvick ::
Tut jest rajši počakam na global verzijo, sam imam pa občutek, da bo global EU verzija kar naenkrat 500€.
Master_Yoda ::
Redmi 5a in Redmi Note 5a bodo celo v hoferju imeli.
So pa malo smesni z specifikacijo pomnilnika:
32-GB ROM, 3-GB RAM ali 16-GB ROM, 2-GB RAM
A je random katerega bos dobil hehe.
So pa malo smesni z specifikacijo pomnilnika:
32-GB ROM, 3-GB RAM ali 16-GB ROM, 2-GB RAM
A je random katerega bos dobil hehe.