» »

xiaomi telefoni in ostale naprave

xiaomi telefoni in ostale naprave

««
177 / 380
»»

Dimnik ::

Zelo malo verjetno, da gre skozi, nazadnje pride vseskupaj več, kot pa z goldway ali mi global store

polde66 ::

Sreča iz aliexpresa? Pejd raj loto špilat.
polde

Tomson ::

cresh je izjavil:

Iščem fon za eno leto, ker je moj mate9 šel plavat.
Sem pa nov v svetu xiaomi in mi v uč padla Redmi Note4 in Redmi 4x.
Katerga mi priporočate?
Kupil bi pa na GB in eu skladišče.
Zaenkrat našel cene 132€(note4) in pa 115€(4x). So kakšne kode za cenejše?

V EU skladišču imaš tale Note 4 Global s kodo: GBGR4th39 za 126€, za Redmi 4X pa trenutno ni kakšne kode, imaš pa najugodnejšo opcijo iz EU GW5 skladišča, za 113€ ...

Osebno bi se med njima odločil za Redmi Note 4 ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

cresh ::

A koda velja samo za zlatga? Al sem jst slep da ne vidim kje izbrat barvo?

Jup, trenutno je le koda za zlato-belega ...

Kaj pa ta firma, ki ima skladišče v slo in slo garancijo?
Tukaj je za 142EUR

http://firstphone.si/sl-si/category/pro...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: cresh ()

GRT ::

Kje pa piše, da ima skladišče v slo?

Siddh ::

Zna biti da je mediatek procesor notri, ki je slabši od snapdragona, pa baterijo prej požre.

Kako bom pa izvedel kater cpu je notri?

@GRT naj bi odprl shop v Lj.

A ima kdo izkušnje z njimi drugače?

nekoman ::

meni je thomson pred pol leta svetoval za nakup redmi 4x 32GB... prek gearbesta, brez carine s kodo... odlična odločitev za moje potrebe, v bližnji prihodnosti se za nasvet obrnem na thomsona:) ti si car!!!

cresh je izjavil:

Kako bom pa izvedel kater cpu je notri?

@GRT naj bi odprl shop v Lj.

A ima kdo izkušnje z njimi drugače?

Poglej koliko jeder ima in koliko ghz in primerjaj, snapdragon ima 8 jeder in 2ghz za mediatek pa nevem točno....poglej

Pogledal, mediatek ima deset jeder, 2,1ghz

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dimnik ()

dexterboy ::

800 MHz omrežje tudi podpira?
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

Če vzameš Global verzijo z Band20 podporo ...

scipascapa ::

cresh je izjavil:

Kaj pa ta firma, ki ima skladišče v slo in slo garancijo?
Tukaj je za 142EUR

http://firstphone.si/sl-si/category/pro...

pa ti sploh vidiš kje se nahaja telefonska? kje se nahaja trgovina, info, bizi?

gregor ::

Dve vprašanji.

Ali morda veste zakaj na uradnem MIUI forumu ni nobene teme glede Redmi note 5 china verzija.
Ali pa je jaz ne najdem. Običajno se hitro pojavi tema v kateri je vse napisano o telefonu, slike v angelščini z opisom funkcij ipd
Take teme tokrat ne najdem.

Ali se že dobi kakšna koda za redmi note 5 china ;), za katerokoli verzijo?

Hungary in? Kje je problem?

Je en naročil in dobil, samo pogledat je treba enih par postov nazaj...

VrtniPalcek ::

Iščem telefon za mamo do max 150€. Pogoj je, da je zaslon 5'. Rabi ga pa za Viber ipd. Kakšno sliko bi naredila, samo je totalno nezahteven uporabnik.

Bi bil xiaomi 4x, ki ga je zgoraj objavil thompson primeren? Zanima me, če pride kakšnja nadgradnja tega modela v kratkem ven, ki bi imela morda boljšo kamero?

matobeli ::

v 5" segmentu je švoh.

Jst se zdej odločil za Note 4 preko GB.
A če plačam v $ mi paypal in moja banka ne bota vzela nobeno provizijo? Ker sem vidu da pride 3€ razlike, če kupim $ kot v €

1. Paypal moraš nastavit da ti zaračuna v izvini valuti in ne opravi konverzije
2. Na "tvoji banki" preveri če imaš provizijo za plačilo v tuji valuti

Ko jaz kupujem ni nobene provizije ;)

Na skb so mi rekl da je tečajno lista pošlje prodajalec. Kako vem po kakem tečajo se bo zaračunal?

Evo, dobil Note 4. Kot so rekli v Maratoncih;
"Ovo, ljudi moji, uopšte nije tako loše!"
:))
Zaščito za telefon tudi naročite na GearBestu?
Na telefon se pa še navajam...
( Ne želim biti nesramen do nikogar, ampak Lumia 950XL je res bil "top-šit-foun". )

Aha, še tole; iz HK skladišča do mene potoval 18 dni. Carina se ni obesila na mojo pošiljko.

Zgodovina sprememb…

VrtniPalcek ::

VrtniPalcek je izjavil:

Iščem telefon za mamo do max 150€. Pogoj je, da je zaslon 5'. Rabi ga pa za Viber ipd. Kakšno sliko bi naredila, samo je totalno nezahteven uporabnik.

Bi bil xiaomi 4x, ki ga je zgoraj objavil thompson primeren? Zanima me, če pride kakšnja nadgradnja tega modela v kratkem ven, ki bi imela morda boljšo kamero?

Mimogrede, Xiaomi podpira slovenski jezik?

cresh je izjavil:

Na skb so mi rekl da je tečajno lista pošlje prodajalec. Kako vem po kakem tečajo se bo zaračunal?

Na SKB nimajo pojma, ali pa si slabo vprašal.
Če pogledaš tečaj od Visa/Mastercard, ali pa tečaj od tvoje banke, bo verjetno relativno pravilno. Poglej edino če se ti zaračunava provizija ob plačilu v tujo valuto.

Vrtni palček: DA, xiaomi podpira SLO jezik.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: matobeli ()

BOCo. ::

VrtniPalcek je izjavil:

VrtniPalcek je izjavil:

Mimogrede, Xiaomi podpira slovenski jezik?

Xiaomi ima z različico MIUI 8.0 na voljo tudi slovenščino.

No zdej jst tud naroču Redmi Note4.
Zdej iščem zaščito, kot vidu, steklo sploh ni možno dobit da bi se prilegal zaslonu. Kaj pa folija? Ker tudi nism najdu nobene.

Stekla dobiš tista, ki imajo barvni rob enako kot telefon, tista pokrijejo cel telefon in ni lufta po robovih.....

Jaz na mi note3 imam trenutno tole novo zadevo, zaenkrat ok zadeva,sem imel najprej folijo, ampak se spraska kar hitro...

Poglej, če dobiš za rn4

Xiaomi Mi Note 3 Screen Protector IMAK 3D Full Cover 2pcs Front 2pcs Back Soft Hydrogel Screen Protector For Xiaomi Mi Note 3
http://s.aliexpress.com/773aEN7z?fromSn... v odložišče

Blumper ::

Yo. Danes dobiu Mi temperature&humidity monitor. Malo me je razočaralo ker nisem prej videl da ni wifi zadeva ampak bt.
Torej sklepam da, ko bom na delu nebom vedel koliko ke temp in vlaga pri meni doma. Škoda

skodars ::

Živjo,
Tale humidity imam tudi jaz naročen.Pomoje je BT manj požrešen kot wifi. Bo treba še geteway pomoje kupit. Tko si nekako jaz predstavljam...

MxxW5 ::

cresh je izjavil:

No zdej jst tud naroču Redmi Note4.
Zdej iščem zaščito, kot vidu, steklo sploh ni možno dobit da bi se prilegal zaslonu. Kaj pa folija? Ker tudi nism najdu nobene.

https://www.ebay.com/itm/For-Xiaomi-Red...

Jaz sem tega kupil. Glede prileganja zaslonu ni problematičen. Pride pa z ne ravno deviško površino (nekaj vidnih belih pikic), tako da quality control ni ravno za dol past. Tudi uporabniška izkušnja ni enaka (kot pri telefonu brez njega); bolj se maže, vsak dotik prsta se pozna, težje se očisti. Plastičen občutek.

EDIT: Aja. Pazi, da boš pri naročanju kakršnihkoli artiklov za RN4 Global (ovitki, zaščitna stekla, itd.) na eBayu (sklepam, da je drugod podobno) vedno izbral "za Redmi Note 4X". "Redmi Note 4 (brez X) namreč na Kitajskem pomeni verzijo z Mediatek procesorjem. Na zunaj se verziji razlikujeta na zgornjem delu: Qualcomm (Snapdragon) verzija ima IR senzor na desni strani, Mediatek vezija pa na sredini.

https://goo.gl/images/sR1ueS

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: MxxW5 ()

Killermode ::

KuntaKinte je izjavil:

čez 9 dni,xiaomi note 5 sale,cena € 165,46
https://www.aliexpress.com/store/produc...

A ma tale res b20?
Ker na (Goldway global version )nima?
Mi lahko prosim kdo tole potrdi?

Hojla,
Kupil sem zaščitno steklo pa ovitek za Redmi Note 4. Ovitek je zadovoljiv (ni pa super), zaščitno steklo pa sploh NE POKRIVA celotnega ekrana.
Ali lahko kdo predlaga, kje naj kupim takšno zaščitno steklo, da bo zares pokrivalo celoten ekran?
TNX

MxxW5 ::

Glej moj prejšnji post.

O, najlepša hvala, sem spregledal :(

Kolk časa ponavadi traja da pride iz gb skladišča g-w4? To je poljska, ne?

dejanslo ::

Sezona je pred vrati - a bo Xiaomi naredil tudi robo-kosilnico? Počasi postajam fan.
There`s More Than One Way To Do It

bitalinebit ::

dexterboy je izjavil:

Evo, dobil Note 4. Kot so rekli v Maratoncih;
"Ovo, ljudi moji, uopšte nije tako loše!"
:))
Zaščito za telefon tudi naročite na GearBestu?
Na telefon se pa še navajam...
( Ne želim biti nesramen do nikogar, ampak Lumia 950XL je res bil "top-šit-foun". )

Aha, še tole; iz HK skladišča do mene potoval 18 dni. Carina se ni obesila na mojo pošiljko.

Zdravo, kakšen tip pošiljke je bil, da je šlo mimo carine? Zanima me, ker se zanimam za nakup tegale:

@cresh: drži, v nekaj dnevih do enega tedna ...
@bitalinebit: PriorityLineEU gre praviloma vedno skozi, UnregisteredAirMAil skoraj vedno, RegisteredAirMail v 50% a tukaj GB garantira povračilo morebitnih dodatnih stroškov ...
@dejanslo: sva že dva ki čakava na Xiaomi robotsko kosilnico! ;)

fopi ::

Kaj se trenutno bolj splača vzeti, Redmi Note 4 ali Redmi 5. Oboje gledam global. Neke hude razlike ne vidim, cena je skoraj enaka.

Redmi Note 4, zakaj? FDH zaslon, bistveno zmogljivejša baterija, zmogljivejši procesor, alu ohišje ...

@bitalinebit; kot je napisal @Tomson, sem izbral PriorityLineEU, dostavil mi jo je fante iz DPD službe, lično zavito v zaščitno kuverto, tisto z mehurčki... Prej sem dobil SMS na telefon, kdaj se bo oglasila kurirska služba in bili so celo pred terminom.
Če sedaj gledam za nazaj, bi naredil isto. Mogoče pa še bom, če se cena Mi Max 2 kaj zniža :)

dominuspro ::

Tomson je izjavil:

@cresh: drži, v nekaj dnevih do enega tedna ...
@bitalinebit: PriorityLineEU gre praviloma vedno skozi, UnregisteredAirMAil skoraj vedno, RegisteredAirMail v 50% a tukaj GB garantira povračilo morebitnih dodatnih stroškov ...
@dejanslo: sva že dva ki čakava na Xiaomi robotsko kosilnico! ;)

GB garantira? Jst te garancije ne najdem... Edino, kar najdem, je ravno nasprotno:

About customs tax
Taxes may apply for imported goods/services and is regulated by the country law. GearBest is not responsible for any tax invoice charged on its products. Shipping rates are estimates and may depend on different policies and tax rates applied per country. Please contact local customs for clarity and information.

Blumper ::

Torej za t&h monitor rabim se gateway? Kaj točno ta gateway naredi? Poveže vse naprave v eno? Mislim da zna bit problem tudi v temu da je v temu monitorčku kakšen slabši bt, ker dejansko 2 metra proč ne morem posodobit podatkov na telefonu...

dexterboy je izjavil:

@bitalinebit; kot je napisal @Tomson, sem izbral PriorityLineEU, dostavil mi jo je fante iz DPD službe, lično zavito v zaščitno kuverto, tisto z mehurčki... Prej sem dobil SMS na telefon, kdaj se bo oglasila kurirska služba in bili so celo pred terminom.
Če sedaj gledam za nazaj, bi naredil isto. Mogoče pa še bom, če se cena Mi Max 2 kaj zniža :)

Hvala za info. Nekaj ne razumem vseeno - izbral si PriorityLineEU, vendar skladišče je bilo HK - HongKong? In če tako naročim to bo šlo meni skozi brez carine?LP

Xiaomi Mijia home automation:

Meni je sistem grozno všeč, veliko senzorjev, lep design, ugodna cena...

AMPAK, če kdo ve: (tinfoilhat=1)
-Ali gateway nujno potrebuje aktivno internet povezavo za delovanje (lokalna mreža je)?
-Koliko je tega prometa, kako je zaščiten in kaj se sploh pošilja?

borisk ::

ja, gateway je online s kitajsko. kolikor sem bral, se da hackat in blokirat, ni pa straight forward.

bitalinebit je izjavil:

dexterboy je izjavil:

Hvala za info. Nekaj ne razumem vseeno - izbral si PriorityLineEU, vendar skladišče je bilo HK - HongKong? In če tako naročim to bo šlo meni skozi brez carine?LP

V večini gre mimo carine z priorityline eu...

Dimnik je izjavil:

bitalinebit je izjavil:

dexterboy je izjavil:

V večini gre mimo carine z priorityline eu...

OK. In ker nisem še kupoval na tak način (nimam PayPal-a)...in da ne bi sedaj samo za to izumljal (ne bom kupoval v prihodnosti, samo za ta tablet), plačam kar z bančnim nakazilom. Če bo kaj narobe (npr: ne dobim pošiljke kot je že nekdo omenil v eni temi), potem bom kar z potrdilom o nakazilu zahteval vračilo kupnine? Bo nekako tako? Verjetno ostali povečini plačujejo s PayPal...? Če se kaj zakomplicira, je lažje s PayPalom?

Jest sem plačal s kartico, mastercard. In da, skladišče Honk Kong, izbral priority line EU.

mumbo ::

Od petka dalje bodo xiaomi telefoni v ponudbi tudi pri telemachu, zaenkrat ti modeli:

XIAOMI Redmi 5A (2GB RAM in 16GB spomina)
XIAOMI Redmi 5 (3GB RAM in 32GB spomina)
XIAOMI Redmi 5 PLUS (4GB RAM in 64GB spomina)

8-)
««
177 / 380
»»