» »

xiaomi telefoni in ostale naprave

xiaomi telefoni in ostale naprave

««
68 / 380
»»

scipascapa ::

tt2: pa res, mamljivo zelo.

xmas special offer je treba kliknit....138€ za zlatega s poštnino je nora cena.

Xmas Special Offer

Original Paket (telefon x 1 + Usb-kabel + Ladegerät x 1x1 + Benutzerhandbuch x 1) +keine marke Silikonkasten ($5,99 freies) x 1 + Keine marke Super Clear Film ($3,99freies) x 1

Zgodovina sprememb…

kumer ::

World Order Humanoids visit Mi Home

It's Galaxy Year 1128992 AD,World Order Humanoids were invited to travel through space to visit our Mi Home. How on earth (pun intended) will they be able to handle our Mi products packed with tech breakthroughs?

Bellzmet ::

Redmi 4 Pro naročen pri TopOne s "quality check" in verjetno custom ROM.

Kaj je potem najbolje gor dat:
1. official ROM iz en.miui.com (OTA update v prihodnje?)
2. ali weekly iz xiaomi.eu

Oz. kaj so prednosti/slabosti obeh (jezik, OTA, kitajske nepotrebne aplikacije,...)?

Ali se pri weekly upadte iz xiaomi.eu zbrišejo podatki (sms, fotke, nastavitve aplikacij,...)?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bellzmet ()

MisterR ::

roberto1 ::

Glede na to, da za R4 še ni Global Roma, imaš na voljo China Stable in Devloper verzijo. Če nameravaš odklepat bootloader, je optimalka China Developer rom, ker boš lahko brez težav odklepal bootloader (ob predhodno oddani prošnji in odobritvi seveda).
Na teh romih sta samo eng/chi jezika in nekaj malega kitajskih appov, ki jih lahko odstraniš, občasno pa te še pozdravi kakšna pisanka. Za Slo jezik moraš namestit xiaomi.eu rom, za kar moraš imet inštaliran twrp custom recovery in ustrezni rom iz xiaomi.eu strani. Na eu romu potem ni nobenih pisank več.

Najslabši so v bistvu custom romi s strani resellerjev, saj je njihov izvor vprašljiv in kvaliteta tudi, prevodi pa so samo napol narejeni.
Karkoli boš dobil od Top One, lahko seveda sam preideš z MIFlash najprej na official China Developer rom, potem odklepaš in greš naprej na eu. rom.
Sam zmeraj insistiram na Official China Developer romu, ker mi potem prihranijo eno flašanje (če že dajo opcijo, naj bo uradni rom).

Pri weekly updejtu eu roma se ne zbriše nič, vse ostane. Razen če prehajaš iz major releasa - recimo 7 na 8, potem bi znal ostat brez podatkov.

Bellzmet je izjavil:

Redmi 4 Pro naročen pri TopOne s "quality check" in verjetno custom ROM.

Kaj je potem najbolje gor dat:
1. official ROM iz en.miui.com (OTA update v prihodnje?)
2. ali weekly iz xiaomi.eu

Oz. kaj so prednosti/slabosti obeh (jezik, OTA, kitajske nepotrebne aplikacije,...)?

Ali se pri weekly upadte iz xiaomi.eu zbrišejo podatki (sms, fotke, nastavitve aplikacij,...)?
Someday never comes!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: roberto1 ()

Bellzmet ::

Se pravi ti uporabljaš weekly .eu ROMe?

Jap....updejtam seveda ne vsak teden, ampak zmeraj weekly verzije.

Bellzmet je izjavil:

Se pravi ti uporabljaš weekly .eu ROMe?
Someday never comes!

antonija ::

Jaz imam na R3s kar EU stable, pa so zadnje case tudi update-i 1-2x na mesec. A kaj zamujam v primerjavi z weekly?
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

buttcrack ::

se pravi, da je treba iz reseller roma obvezno najprej na official china rom za odklep BLja?

TopOne pri meni ni namestil reseller ROMa... Je bil gor uraden China stable. Je pa res da sem narocil sealed box (brez quality checka).

Vsekakor ne bo delovalo ne neuradnem romu. Meni osebno je parkrat uspelo odklenit uradni Global rom, zadnje čase pa je uspeh samo na uradni China Developer verziji. Zato kar namensko flašnem China Developer Rom in potem ni težav s t.i. "Could not verify device" napakami v MiUnlock toolu.

buttcrack je izjavil:

se pravi, da je treba iz reseller roma obvezno najprej na official china rom za odklep BLja?
Someday never comes!

Zgodovina sprememb…

mi cukneš prosim link do zadnjega china dev roma za R4 prime.

pa seveda link do fastboot romov!
Someday never comes!

robertko ::

Če bi koga zanimalo, Redmi 4 Prime naročena 10.12., prišla 21.12.
Na obeh China stable ROM in na presenečenje priloženo silikonski etui, tempered glass in protector- folija, ter EU vtikač.
Zraven kode za popust se da še nekaj prišparati, če skupaj naročiš dva ali več telefonov.
Npr. poštnina za dva namesto 2x15EUR je 18EUR.
Kolko sem se pogovarjal gre v enem naročilu do 4 kose.
Aja, naročena iz Grossoshop-a.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: robertko ()

končna cena na aparat + poštnina?

buttcrack je izjavil:

Končna cena z poštnino za kom Gray barve 161€.

next3steps ::

kumer je izjavil:

World Order Humanoids visit Mi Home

It's Galaxy Year 1128992 AD,World Order Humanoids were invited to travel through space to visit our Mi Home. How on earth (pun intended) will they be able to handle our Mi products packed with tech breakthroughs?

Sem se že spraševal, če še Sudo Genki sploh živi. Hvala :D

antonija je izjavil:

http://en.miui.com/download-320.html

roberto1 je izjavil:

kater twrp je pravi za R4 prime?

robertko je izjavil:

buttcrack je izjavil:

če bi počakal goldway bi prihranil nekje 10€ na kos :)

Dimnik ::

Na grossoshop-u ima dve leti garancije, tako da pozabi tistih 10eur

scipascapa je izjavil:

robertko je izjavil:

buttcrack je izjavil:

če bi počakal goldway bi prihranil nekje 10€ na kos :)

Mislim, da dve leti garancije odtehta teh 10€ ;)

ja?

hudiča no....grem gledat še 1x :)

Klamzi ::

Hja, ampak da garancija obvelja verjetno ne smeš kaj dosti čarat z ROMom...

http://www.grossoshop.net/android-dual-... tole potem?

ima kdo kako kodo ugodnosti?

Probaj ADRIA6

Klamzi je izjavil:

Hja, ampak da garancija obvelja verjetno ne smeš kaj dosti čarat z ROMom...

Od kolega iz Hrvaške:

"Garancije vrijede i ako se otkljuca bootloader (Xiaomi) i ako se rootaju telefoni, naravno ako kvar ne nastane bas zbog tih radnji."

dela :)

- Miui Adria Forum HR (ADRIA6): EUR-6.00
Sub-Total: EUR149.99
SF Express (8-10 work days - NO customs): EUR15.00
Total: EUR158.99

159 za REDMI 4 PRO je ok cena? na goldwayu je s ptt 143e......16EUR fore ajd za 1 leto več garancije.

v opombe jih prosim za china developers rom in quality check, to je to?

Zgodovina sprememb…

Dimnik je izjavil:

Probaj ADRIA6

Ali pa DS-TLKZ

obe isto, hvala :)

scipascapa je izjavil:

dela :)

- Miui Adria Forum HR (ADRIA6): EUR-6.00
Sub-Total: EUR149.99
SF Express (8-10 work days - NO customs): EUR15.00
Total: EUR158.99

159 za REDMI 4 PRO je ok cena? na goldwayu je s ptt 143e......16EUR fore ajd za 1 leto več garancije.

v opombe jih prosim za china developers rom in quality check, to je to?

Za rom ti piše v opisu kakšen je naložen, glede garancije se pa hitreje reši, ker se pošlje v italijo za manjša popravila....sem malo bral telekineza forum in kar ugodno rešijo zadeve...ne komplicirajo

Type ROM: Stock ROM english/chinese
ROM version: Stock ROM

je ta pravi?

Kot pravi Ale123 glede China developer roma verjetno ne bo šlo, ker pošiljajo z Stock ROMom in ta je China stable.

več drkanja potem? ne diši mi tole, kdo naredi za mene 5€? :P

Saj ti naredijo, samo moraš povedat približno lokacijo, da se ti javijo tisti v tvoji okolici....meni tudi odklepa forumaš, potem eu weeklyje pa sam flešam....sicer sva malo bolj narazen, ampak urediva vedno

Samael ::

buttcrack je izjavil:

antonija je izjavil:

http://en.miui.com/download-320.html

roberto1 je izjavil:

kater twrp je pravi za R4 prime?

cofface_twrp_recovery_markw_1121

hvala za tale twrp, ampak še zmer sem na začetku.

reseller rom ne dovoli updatea preko aplikacije, tako da se zdaj jebem z adb oz. fastbootom ampak mi ne gre.

miflash javi "specified cast not valid". z R3 nisem imel toliko težav.

ima kdo voljo napisati vodič na brzino? s tem http://www.izberixiaomi.si/nadgradnja-m... si nisem mog pomagat.

pomoje imam že težave driverje naložit. za R3 imam adb in mtp, R4 pa ne.

Ne zafrkavam se več s fastboot flašem in updejterjem, ampak kar serijsko vsak telefon ali z fastboot2edl ali pa z deep flash kablom prisilim v edl.
Ko je telefon v Edl (Qloader za Sd telefone) Miflash 100% flašne pravi rom.
Potem odklep dev roma in twrp ter eu rom.
Po tem zaporedju.

buttcrack je izjavil:

hvala za tale twrp, ampak še zmer sem na začetku.

reseller rom ne dovoli updatea preko aplikacije, tako da se zdaj jebem z adb oz. fastbootom ampak mi ne gre.

miflash javi "specified cast not valid". z R3 nisem imel toliko težav.

ima kdo voljo napisati vodič na brzino? s tem http://www.izberixiaomi.si/nadgradnja-m... si nisem mog pomagat.

pomoje imam že težave driverje naložit. za R3 imam adb in mtp, R4 pa ne.
Someday never comes!

Zgodovina sprememb…

HighBane ::

Sem naročil R4 na TopOne z DHL pošiljanjem in mi odgovorijo
Your address is the Remote Area.We suggest you offer another address in a bigger city which is not the Remote Area. I am afraid you need to pay 30USD Remote Area fee if you can't. The extra fee is not charged by us. It's charged by DHL.
Please check whether your address is the Remote Area here:http://raslist.dhl.com/jsp/first.jsp

Ima kdo idejo, kar narediti? Razmišljam da naročim na sorodnike, ki živijo dlje od glavnih cest, samo niso remote area :|...
Kaj vam je to dostavil (Express) DHL kurir ali DHL -> Pošta Slovenije, da vem kaj pričakovati.
lp

Ja naroči na sorodnike oz kraj ki ni v remote area in je stvar rešena, pripelje dhl kurir in pokliče prej na števil, ki jo imaš dodano na naslovu. Sicer je mene poklical par minutk prej, preden je prispel...samo glej, da bo nekdo doma na tistem naslovu tisti trenutek ko pripelje oz te pokliče..

marko71 ::

preveri od kod si v tistem linku, tudi sam sem dobil za Cerknico tole, vendar ni bilo treba nič doplačati
lp

Če bo kdo naročeval na TO, mi lahko pošlje order id (pred zakjučkom plačila), bonus je 5$ in tempered glass gratis.
Lepe praznike.

vilonja ::

Moj znanec ima pa RN3 Pro in ima probleme.
Pravi, da se kdaj zgodi, ko ga nekdo kliče, da sprejme klic, spregovori par besed, potem se mu pa telefon ugasne (reboota).

Je na global stable romu. Je možno, da je to samo softwarska napaka ali je krivec telefon sam?

zdej sm pa v zosu :(

prišel sem do tega da mi je miflash javu "not enough storage" in telefon je v bootloopu. v fastboot še pridem, ampak mi ga adb devices ne zazna. kaj sem zajbeal?

Imaš 64-bitne Windows?

buttcrack je izjavil:

zdej sm pa v zosu :(

prišel sem do tega da mi je miflash javu "not enough storage" in telefon je v bootloopu. v fastboot še pridem, ampak mi ga adb devices ne zazna. kaj sem zajbeal?
Someday never comes!

jup

probal sedaj še tole pa ne pali. vidim cifre ampak v DL mode ne gre, takoj skoč nazaj na MI.com
If you can´t acess to download mode in your redmi 3 you can try this at your own risk:

1. Put your phone in fastboot mode
2. Install this in your pc: http://forum.xda-developers.com/showthr...
3. Connect your phone to your pc
4. Open what you installed
5. Type the command: fastboot devices
6. If you see number means that your phone is connected to your pc
7. Type: fastboot reboot , however don´t press enter
8. Press [Volume Up] and [Volume Down] at the same time
9. Press now enter

fastboot devices mi ga zazna, addb devices pa ne :( ne štekam pol qurca več, niti ugasnt ga ne morem več

Kaj se pa zgodi ce sledis tvojim navodilom iz prejsnjega posta?

Pa kako ne mores ugasnit? Ce ti ga fastboot zazna, kaj potem naredi "fastboot reboot"? Drugace je pa seznam fastboot komand tukajle: https://android.stackexchange.com/quest...

Lahko iz fastboota prides do recoveryja, itd.

Aja, pa tukajle pisejo da se baje lahko ugasne iz fastboota:
UPDATE! I was able to power down with the following:
Step 1: adb shell
Step 2: reboot -p

Fastboot reboot ga bootne v bootloop.

Vol up+down pa kot da ne bi imele funkcije, isto gre v obicni bootloop.

Preizkusim ostLe komande ko se spet usedem za komp.

aja, pa kakor izgleda mi adb funkcije ne dealjo, samo fastboot komande. Sej pravim, nic jasno

Zgodovina sprememb…

Kaj pa ce, ko si v fastbootu, gor flashnes fastboot ROM?
««
68 / 380
»»