Forum » Mobilne tehnologije » xiaomi telefoni in ostale naprave
xiaomi telefoni in ostale naprave
skodars ::
Živjo,
sem tudi sam pred parimi dnevi dobil RN3pro...
Zanimiva zadevca lepo dela.
Me pa zanima sledeče. Verzija MIUI je 7.4.18.0 LHOIDD pa berem da je to neka non official varianta pa me zanima a to dobi MIUI 8 ali se bom moral kaj igrati s temi posodobitvami?
LP
Me pa zanima sledeče. Verzija MIUI je 7.4.18.0 LHOIDD pa berem da je to neka non official varianta pa me zanima a to dobi MIUI 8 ali se bom moral kaj igrati s temi posodobitvami?
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: skodars ()
roberto1 ::
Če je inštaliran neuradni rom, potem ne bo updejtov, se pravi tudi ne Miui8. Za Miui8 imaš sledeče opcije:
1) inštaliraš official Miui8 (ne vem če je global rom za tvojo napravo) z MIflash v fastboot načinu (potem si upravičen do uradnih nadgradenj, seveda nimaš slo jezika, ker ga pač ni (navodila najdeš tukaj, sicer za Redmi 3, ampak je načeloma identično, razen roma seveda)
2) zaprosiš za unlock bootloaderja, odkleneš telefon, flašaš twrp in xiaomi.eu MIUI8 rom, ki ima podporo za slo jezik (navodila tukaj). Weekly izdaje so vsak teden, kar lahko seveda flašaš kakor pogosto želiš,
stable verzije so cca 1x na mesec.
lp
1) inštaliraš official Miui8 (ne vem če je global rom za tvojo napravo) z MIflash v fastboot načinu (potem si upravičen do uradnih nadgradenj, seveda nimaš slo jezika, ker ga pač ni (navodila najdeš tukaj, sicer za Redmi 3, ampak je načeloma identično, razen roma seveda)
2) zaprosiš za unlock bootloaderja, odkleneš telefon, flašaš twrp in xiaomi.eu MIUI8 rom, ki ima podporo za slo jezik (navodila tukaj). Weekly izdaje so vsak teden, kar lahko seveda flašaš kakor pogosto želiš,
stable verzije so cca 1x na mesec.
lp
Živjo,
LP
Someday never comes!
Lucio ::
Pozdravljeni,
mene pa zanima kako je s tem dual sim, je možno uporabljati eno kartico za klice (in vse ostalo razen podatkovnega prometa) in drugo samo za podatkovni promet.
mene pa zanima kako je s tem dual sim, je možno uporabljati eno kartico za klice (in vse ostalo razen podatkovnega prometa) in drugo samo za podatkovni promet.
To je nekako ena izmed idej dual sima. Lahko se odločiš kot ti ustreza. Jaz imam recimo eno kartico za službene klice in internet, druga pa pač samo za privat klice. Načeloma pa lahko zmeraj pred vsakim klicom izbereš.
Pozdravljeni,
Someday never comes!
svecka ::
Že več dni si razbijam glavo kako uradno odkleniti bootloader, ki ga imam zaklenjenega na Redmi 3s (nameščen Miui 7 - Global Stable ROM ).
1. Zaporosil sem za unlock, dobil sms.
2. loginan sem v telefonu preko Miaccount, na katerega je odobren odklep bootloaderja.
3. telefon je najden na Miaccount preko Micloud.
4. Drajverje ADB sem inštaliral.
5. Fastboot opcija preko CMD deluje in pravilno prikaže telefon, telefon ima bootloader zaklenjen, ni nič tampered.
6. Telefon se pravilno zažene v bootloader načinu.
7.Pravilno se vpišem v Miflashunlock program in ko hočem unlockati bootloader, se ustavi pri 50% in napiše napako: Couldn't verify device , Current account is different from the account info on the device"
Kaj mi še preostane opcija za odkleniti bootloader?
Namestiti developer global rom? Je to možno z zaklenjenim bootloaderjem?
Rad bi si namestil Miui 8 EU stable verzijo.
2. loginan sem v telefonu preko Miaccount, na katerega je odobren odklep bootloaderja.
5. Fastboot opcija preko CMD deluje in pravilno prikaže telefon, telefon ima bootloader zaklenjen, ni nič tampered.
7.Pravilno se vpišem v Miflashunlock program in ko hočem unlockati bootloader, se ustavi pri 50% in napiše napako: Couldn't verify device , Current account is different from the account info on the device"
lp
Tole se zna zgodit. Can't verify device je bug, ki se vsake toliko pojavi.
Ali si bil zmeraj vpisan z istim accountom?
Jaz sem nazadnje dobil isti error na mi4c, kljub temu da sem dobil sms in se vpisal samo z enim accountom. Čez nekaj dni sem ponovno poizkusil ponovno in voila - s prve.
Mogoče je to opcija, je pa res da po nekaterih informacija Global rom naj ne bi bil upravičen do odklepa bootloaderja. Mogoče opcija da poizkusiš flašat uradni Developer rom. Vse kar sem jaz odklepal je bilo zmeraj ali Stable ali Developer, nikoli Global.
lp
Tole se zna zgodit. Can't verify device je bug, ki se vsake toliko pojavi.
Ali si bil zmeraj vpisan z istim accountom?
Jaz sem nazadnje dobil isti error na mi4c, kljub temu da sem dobil sms in se vpisal samo z enim accountom. Čez nekaj dni sem ponovno poizkusil ponovno in voila - s prve.
Mogoče je to opcija, je pa res da po nekaterih informacija Global rom naj ne bi bil upravičen do odklepa bootloaderja. Mogoče opcija da poizkusiš flašat uradni Developer rom. Vse kar sem jaz odklepal je bilo zmeraj ali Stable ali Developer, nikoli Global.
lp
Že več dni si razbijam glavo kako uradno odkleniti bootloader, ki ga imam zaklenjenega na Redmi 3s (nameščen Miui 7 - Global Stable ROM ).
Someday never comes!
antonija ::
Nekaj sem na netu bral da je lahko ralzika ce s eprijavis z IDjem ali pa z emailom... probaj eno in drugo, da bos videl ce ima MiFlashUnlock taprava dovoljenja.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: antonija ()
Hvala Roberto.
Namreč gre za moj prvi Android telefon (prej WP) tako, da se še malo lovim. Rad bi samo nek normalen ROM, da bi normalno dobival updejte slovenščina ni nujna....
Namreč gre za moj prvi Android telefon (prej WP) tako, da se še malo lovim. Rad bi samo nek normalen ROM, da bi normalno dobival updejte slovenščina ni nujna....
No, ker če imaš uraden Global Rom, potem v bistvu nič ne zamujaš. Updejti bodo, čerpav mogoče ne pogosto. Večji problem je, če bi imel neuraden rom (tam namreč seveda ne moreš pričakovati updejtov). Če ti slovenščina ni nujna, potem ti ni treba odklepati bootloaderja. Z MIflash lahko flašaš uradne rome bp. Tule je vredu tutorial na to temo, veliko scenarijev je tudi seveda na slovenski strani izberixiaomi
Fastboot način je drugače mišljen tudi za flašanje brickanih naprav, naj te to ne zmoti!
lp
Fastboot način je drugače mišljen tudi za flašanje brickanih naprav, naj te to ne zmoti!
lp
Hvala Roberto.
Someday never comes!
No, ker če imaš uraden Global Rom, potem v bistvu nič ne zamujaš. Updejti bodo, čerpav mogoče ne pogosto. Večji problem je, če bi imel neuraden rom (tam namreč seveda ne moreš pričakovati updejtov). Če ti slovenščina ni nujna, potem ti ni treba odklepati bootloaderja. Z MIflash lahko flašaš uradne rome bp. Tule je vredu tutorial na to temo, veliko scenarijev je tudi seveda na slovenski strani izberixiaomi
lp
Hvala Roberto.
Se bom posvetil temu kako in kaj.... Če že delam bom potem verjetno dal EU verzijo, če gre potem normalno naprej s posodobitvami. Če je uraden ali ne pa nevem :)
Eu verzija ni uradna, ampak ima načelen "žegn" od Xiaomija, ker pač nekako uporabniki, ki jih je tudi v Evropi veliko, želijo imeti svoj jezik in inštalirane google apps.
Drugače fantje to menda voluntersko prevajajo, kar je precejšen zalogaj.
V bistvu so eu romi stabilne in developer verzije v katerih so odstranjene kitajske aplikacije in dodan zgoraj omenjen google paket. Updejti ne delujejo OTA, ampak si pač moraš sam flašat najnovejšo verzijo s twrp. So pa ti romi po mojih izkušnjah popolnoma stabilni (tudi developer verzije) in ni nobene ovire, da jih ne bi mogel uporabljati v day2day usage. Včasih se zna pojavit kak bug (posebej s sesuvanjem koledarja in galerije), ki pa ima workaround.
lp
V bistvu so eu romi stabilne in developer verzije v katerih so odstranjene kitajske aplikacije in dodan zgoraj omenjen google paket. Updejti ne delujejo OTA, ampak si pač moraš sam flašat najnovejšo verzijo s twrp. So pa ti romi po mojih izkušnjah popolnoma stabilni (tudi developer verzije) in ni nobene ovire, da jih ne bi mogel uporabljati v day2day usage. Včasih se zna pojavit kak bug (posebej s sesuvanjem koledarja in galerije), ki pa ima workaround.
lp
lp
Hvala Roberto.
Se bom posvetil temu kako in kaj.... Če že delam bom potem verjetno dal EU verzijo, če gre potem normalno naprej s posodobitvami. Če je uraden ali ne pa nevem :)
Someday never comes!
To je pa en kup zadev hehe, kaj pa potem potrebujem če bi hotel OTA updejte?
Trenutna verzija je pa: MIUI Global 7.4 / Stable 7.4.18.0(LHOMIDD)
Inštalirana je bila tudi Google trgovina
Eu verzija ni uradna, ampak ima načelen "žegn" od Xiaomija, ker pač nekako uporabniki, ki jih je tudi v Evropi veliko, želijo imeti svoj jezik in inštalirane google apps.
lp
lp
Hvala Roberto.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: skodars ()
na xiamoni.eu pise a podpirajo tudi OTA, ker jih mozakar uploada na xiamomi serverje...
klinker ::
lp
lp
Hvala Roberto.
Ce imas ze global stable na fonu ti unlock ne bo sel skozi, saj kot vem je za unlock poteeben developer rom. Si siguren da je bootloader zaklenjen?
kumer ::
Glede na to, da sem imel weekly izdajo 2 meseca in večkrat preveril za finto za update, ne bi rekel da zadeve funkcionirajo preko OTA. Razen če je tukaj komu ratalo.
Ampak kolikor vem vsi posodabljamo ročno preko twrp.
Sicer pa - potem ko je zdownloadan rom, je prehod na drugo verzijo z vsemi backupi stvar 10 minutnega napora:)
lp
Ampak kolikor vem vsi posodabljamo ročno preko twrp.
Sicer pa - potem ko je zdownloadan rom, je prehod na drugo verzijo z vsemi backupi stvar 10 minutnega napora:)
lp
na xiamoni.eu pise a podpirajo tudi OTA, ker jih mozakar uploada na xiamomi serverje...
samo ota prenos je zelo počasen, zato je veliko hitreje če sam potegneš dol in si naložiš...
LP
Someday never comes!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: roberto1 ()
MucuCat ::
Torej ce se odlocim za Eu verzijo mi OTA ne bo deloval. Kaksen je postopek da namestis update? Dol potegnes samo update ali celotni rom in pol flashas? Lahko drty flash al mores vse zbrisat? Ker ko dobim telefon ga morem zrihtat za punco in pol se ne morem vec igrat z njim. Bi pa rad da dobiva posodobitve..
next3steps ::
Nimam izkušenj s dotičnim romom, načeloma je pa tako, da za posodobitev roma zadošča že dirty flash.
lp
lp
Hvala Roberto.
Ce imas ze global stable na fonu ti unlock ne bo sel skozi, saj kot vem je za unlock poteeben developer rom. Si siguren da je bootloader zaklenjen?
Sem preveril in si imel prav, da je telefon že odklenjen...
tukaj je en uporabnik poročal da dirty flash deluje, seveda predvidevam v okviru iste verzije. Osebno nikoli nisem riskiral in vedno naredil wipe.
Je pa res, da flašanje v twrp ni ravno za vsakogar, tako da istega udobja OTA updejtov, kot ga imajo pri nas kupljeni telefoni ni, vsaj zaenkrat.
Če je telefon za osebo, ki ne bo tega počela in so ji zadnje verzije pomembne (meni recimo niso), potem mogoče Xiaomi ni prava znamka. Eu rom je workaround, ki zaobide večino pomanjkljivosti stock telefona, vseh pa seveda ne.
lp
Je pa res, da flašanje v twrp ni ravno za vsakogar, tako da istega udobja OTA updejtov, kot ga imajo pri nas kupljeni telefoni ni, vsaj zaenkrat.
Če je telefon za osebo, ki ne bo tega počela in so ji zadnje verzije pomembne (meni recimo niso), potem mogoče Xiaomi ni prava znamka. Eu rom je workaround, ki zaobide večino pomanjkljivosti stock telefona, vseh pa seveda ne.
lp
next3steps je izjavil:
Nimam izkušenj s dotičnim romom, načeloma je pa tako, da za posodobitev roma zadošča že dirty flash.
Someday never comes!
Jaz tudi nebi drty flashal.. skoda da eu rom nima OTA.. kaj pa ce dam global rom pa disablam vse junk aplikacije pa flasham gaps? Ni pol isto kot EU verzija samo da OTA deluje?
Razen slo jezika bo enako.
Jaz tudi nebi drty flashal.. skoda da eu rom nima OTA.. kaj pa ce dam global rom pa disablam vse junk aplikacije pa flasham gaps? Ni pol isto kot EU verzija samo da OTA deluje?
Someday never comes!
Mare3 ::
Jaz imam namen zamenjati Redmi 3 za Redmi note 3 pro zaradi večjega ekrana več rama in odklepa z prstnim odtisom. Kje se trenutno najbolj splača naročiti?
klinker ::
Pokni gor uradni global in je. Lahko ga simpl namestis preko update na samem telefonu.
http://en.miui.com/extra.php?mod=rom/do...
efox in top one na aliju. Ostali so dražji. Efox ima German Express brez carine, Top One pa DHL. Če najdeš kakšne popuste, je načeloma Efox cenejši, razlika pa je zmeraj par €. Pri TO dobiš zraven še kak etui in lahko zahtevaš sealed box ali pa Global rom in gaaps.
Oba sta preverjena in delujeta brez težav.
lp
Oba sta preverjena in delujeta brez težav.
lp
Jaz imam namen zamenjati Redmi 3 za Redmi note 3 pro zaradi večjega ekrana več rama in odklepa z prstnim odtisom. Kje se trenutno najbolj splača naročiti?
Someday never comes!
matobeli ::
Evo, prišel Redmi 3s. Sedaj pa rabim malo pomoči
Software: MIUI Global 7.3 Stable (7.2.10.0.0(MALCNDE)
-Kaj imam to za en ROM, je to official? Google play je zgleda že nameščen.
-Kako nastavim fingerprint? Če izberem Add fingerprint dobim na zbor samo "Pattern, PIN, Password"
-Kako nastavim fingerprint? Če izberem Add fingerprint dobim na zbor samo "Pattern, PIN, Password"
lp
Po številkah se mi ne zdi, da je to uraden rom, ampak lahko da se motim (kje si ga naročil?)
Za nastavitev fingerprinta moraš imet zmeraj alternativni pass, zato ti ponudi te tri opcije. Ko boš izbral eno in jo nastavil,
boš lahko šel na fingerprint.
Po številkah se mi ne zdi, da je to uraden rom, ampak lahko da se motim (kje si ga naročil?)
Za nastavitev fingerprinta moraš imet zmeraj alternativni pass, zato ti ponudi te tri opcije. Ko boš izbral eno in jo nastavil,
boš lahko šel na fingerprint.
Evo, prišel Redmi 3s. Sedaj pa rabim malo pomoči
Someday never comes!
Ja, za fingerprint sem ugotovil.
Efox, pa nisem nič napisal da bi rad "sealed box". Bom za vsak slučaj kar lepo naložil uraden ROM.
Pa pod location imam same tretje države. Neke afriške, Ukrajina, Mexico, Slovenia, GB, USA pa vse manjka.
Efox, pa nisem nič napisal da bi rad "sealed box". Bom za vsak slučaj kar lepo naložil uraden ROM.
Pa pod location imam same tretje države. Neke afriške, Ukrajina, Mexico, Slovenia, GB, USA pa vse manjka.
Podobno sem imel jaz iz efoxa. Moj bootloader je bil odklenjen (preveri za vsak slučaj). Če si hočeš kdaj inštalirat xiaomi.eu rom, se ti lahko zgodi da ti ga bo uradna verzija zaklenila nazaj (samo opozorilo)
lp
lp
Ja, za fingerprint sem ugotovil.
Someday never comes!
Zgodovina sprememb…
tukaj je en uporabnik poročal da dirty flash deluje, seveda predvidevam v okviru iste verzije. Osebno nikoli nisem riskiral in vedno naredil wipe.
lp
Sem bral na Izberixiaomi.si in global verzija vsebuje ve kar rabim:
- Nima kitajskih aplikacij
- vse je v angleščini
- prednameščen Google play
- OTA deluje
zakaj potem xiaomi ni prava znamka za nevešče osebe? samo global verzijo daš gor in je vse, kot bi pri nas kupil telefon, razen, da ne podpira SLO jezika (torej ni za osebe starejše od 50 let :D )
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: MucuCat ()
jopar ::
Je še kdo pri naročanju prek eFox s strani dhl dobil obvestilo, da je treba njihovemu carinskemu oddelku posredovati podatke o nakupu?
buttcrack ::
Pokni gor uradni global in je. Lahko ga simpl namestis preko update na samem telefonu.
http://en.miui.com/extra.php?mod=rom/do...
a tale global je brez njihovih grablc in ima že gappse?
kako je potem z odklepom? bo potreben ponoven odklep BLja? Predvidevam, da se ga da namestit direkt preko aplikacije in ni potrebe po twrpju...
a tale global je brez njihovih grablc in ima že gappse?Uradne ROMe samo nalozi na kartico ali direktno na telefon in zazeni updater app. Nic ne rabis odklepat, z nicemer se ni treba igrat.
kako je potem z odklepom? bo potreben ponoven odklep BLja? Predvidevam, da se ga da namestit direkt preko aplikacije in ni potrebe po twrpju...
BL odklepas smao ce hoces gor instalirati kaj kar nima zegna od xiaomija.
ubistvu ne... vgrajen updater ne povozi vsega, ampak obdrzi nastavitve in preference vsaj za nekatere stvari. Ampak so lahko zaradi tega problemi oz. kaj zacne cudno delat (pri meni se gallery ni odprl in je javljal error).
Za menjanje ROMov je fino narediti clean flash, ker kasneje ugotavljat zakaj nekaj ne dela je (vsaj meni) zelo tecno :(
Za menjanje ROMov je fino narediti clean flash, ker kasneje ugotavljat zakaj nekaj ne dela je (vsaj meni) zelo tecno :(
Nimam pojma... samo na zacetku sem malo probaval vgrajeni updater, dokler nisme dobil SMSja za odklep bootloaderja.
Zdej pa ravno iscen kako se telefon povrne nazaj v tovarnisko stanje oz. ce smem falshati uraden ROM z vgrajenim appom, ali je nujno preko TWRPja, pa kaj vse lahko gre narobe.
Zdej pa ravno iscen kako se telefon povrne nazaj v tovarnisko stanje oz. ce smem falshati uraden ROM z vgrajenim appom, ali je nujno preko TWRPja, pa kaj vse lahko gre narobe.
Če ti je angleščina ok, potem ni sploh problema glede global roma. Hotel sem povedati, da pa če pričakuješ slo jezik in redne updejte (kot imajo pri nas kupljeni telefoni), potem brez flašanja ne bo šlo in posledično potem to seveda ni naprava za nekoga, ki želi "out of the box" funkcionalnost in ažurnost
Vešč ali nevešč nima veze, večini ljudi se s tem ne da ukvarjat (moji punci, ki uporablja Xiaomi, je recimo to zadnja stvar na svetu, ni pa ji vseeno za slovenščino recimo).
To je point. Ti pa sam dobro veš, kaj je boljše za tebe oz. kogarkoli ki bo uporabljal telefon.
lp
Vešč ali nevešč nima veze, večini ljudi se s tem ne da ukvarjat (moji punci, ki uporablja Xiaomi, je recimo to zadnja stvar na svetu, ni pa ji vseeno za slovenščino recimo).
To je point. Ti pa sam dobro veš, kaj je boljše za tebe oz. kogarkoli ki bo uporabljal telefon.
lp
lp
Sem bral na Izberixiaomi.si in global verzija vsebuje ve kar rabim:
- Nima kitajskih aplikacij
- vse je v angleščini
- prednameščen Google play
- OTA deluje
zakaj potem xiaomi ni prava znamka za nevešče osebe? samo global verzijo daš gor in je vse, kot bi pri nas kupil telefon, razen, da ne podpira SLO jezika (torej ni za osebe starejše od 50 let :D )
Someday never comes!
Zgodovina sprememb…
knap ::
slike eu roma z slo prevodom
verzija 6.9.1
https://xiaomi.eu/community/threads/6-9...
veliko več slik pa je na tej povezavi:
http://imgur.com/a/WrSWC
LP
verzija 6.9.1
https://xiaomi.eu/community/threads/6-9...
veliko več slik pa je na tej povezavi:
http://imgur.com/a/WrSWC
LP
knap ::
predstavljam teme
če še nimate xiaomi naprav morda ne veste da se da zelo hitro spremeniti izgled uporabniškega vmesnika
potrebno je samo vstop v meni teme
to potem izgleda takole:
in zelo hitro lahko UI izgleda npr takole:
še nekaj več primerov pa najdete tukaj:
http://imgur.com/a/8k4uR
LP
če še nimate xiaomi naprav morda ne veste da se da zelo hitro spremeniti izgled uporabniškega vmesnika
potrebno je samo vstop v meni teme
to potem izgleda takole:
in zelo hitro lahko UI izgleda npr takole:
še nekaj več primerov pa najdete tukaj:
http://imgur.com/a/8k4uR
LP
buttcrack ::
na R3 mi ne dovoli menjat locksreena... sem guglal pa sem naletel na precej podobnih "jamračev"... ima kdo rešitev tega buga?
Torej,
po vseh teh postih sem prišel do zaključka:
- Telefon je odklenjen (preveril)
- Namestil bi global rom - sepravi najbolje cleanflash? Procedura je pa sigurno na izberixiaomi? Moram biti pozoren da je za Qualcomm...
Počasi bom pokapiral hehe
po vseh teh postih sem prišel do zaključka:
- Telefon je odklenjen (preveril)
- Namestil bi global rom - sepravi najbolje cleanflash? Procedura je pa sigurno na izberixiaomi? Moram biti pozoren da je za Qualcomm...
Počasi bom pokapiral hehe
broken/link ::
če imaš odklenjen bootloader moraš samo:
1. namestit TWRP recovery
2. flešnit katerikoli rom - lahko eu/global/china/custom, po želji. Pa verjetno gapps-e. če želiš imeti MIUI si naredi uslugo in izberi EU rom. Da boš lažje iskal, ime za redmi note 3 pro (prime) je KENZO.
https://xiaomi.eu/community/forums/miui...
3. profit
in ja, navodila so tudi na izberixiaomi. Gledaš pa od odklenjenega bootloaderja naprej (v tem koraku se pa postopek poenoti, ne glede na to, kaj imaš trenutno poinštalirano na telefonu)
1. namestit TWRP recovery
2. flešnit katerikoli rom - lahko eu/global/china/custom, po želji. Pa verjetno gapps-e. če želiš imeti MIUI si naredi uslugo in izberi EU rom. Da boš lažje iskal, ime za redmi note 3 pro (prime) je KENZO.
https://xiaomi.eu/community/forums/miui...
3. profit
in ja, navodila so tudi na izberixiaomi. Gledaš pa od odklenjenega bootloaderja naprej (v tem koraku se pa postopek poenoti, ne glede na to, kaj imaš trenutno poinštalirano na telefonu)
Se da odklenit bootloder predno dobiš telefon ker je vezan na Mi račun, glede na to da sem s tem računom že odklenil drug telefon par mesecev nazaj?
broken/link ::
dovoljenje za odklep je vezano na mi račun, sam odklep bootloaderja pa je še vedno vezan na sam telefon.
Dovoljenje za odklep ne poteče. Tvoj account ima dovoljenje za odklep 1 naprave na mesec. Seveda moraš imeti napravo pri sebi, da jo lahko odkleneš.
Lahko pa zaprosiš za odklep preden dobiš telefon (kdor še nima računa), da ti potem ni treba čakat.
Ti pa ga boš lahko bp odklenil s svojim accountom.
lp
Lahko pa zaprosiš za odklep preden dobiš telefon (kdor še nima računa), da ti potem ni treba čakat.
lp
Se da odklenit bootloder predno dobiš telefon ker je vezan na Mi račun, glede na to da sem s tem računom že odklenil drug telefon par mesecev nazaj?
Someday never comes!
Hvala mi je že bolj jasno kako in kaj.
Dovoljenje za odklep ne poteče. Tvoj account ima dovoljenje za odklep 1 naprave na mesec. Seveda moraš imeti napravo pri sebi, da jo lahko odkleneš.
lp
Imam malo težav pri nalaganju Global ROMa, najprej sem želel pogledat če imam odklenjen bootloader (sumim da je, ker je že nekaj ljudi poročalo da efox odklene bootloader ko naložijo "svoj" ROM).
Sledil sem navodilom iz izberixiaomi
Pa se zatakne, pri točki z CMD vrstico. Glede na članek naj telefon ne bi bil pravilno "spoznan". Predvidevam da se gre tu za kakšne driverje. Nimam pa pojma katere.
Pomoč prosim
Sledil sem navodilom iz izberixiaomi
Pa se zatakne, pri točki z CMD vrstico. Glede na članek naj telefon ne bi bil pravilno "spoznan". Predvidevam da se gre tu za kakšne driverje. Nimam pa pojma katere.
Pomoč prosim
jep. Naredil vse do točke 6. Potem pa ni šlo skozi.
Bi moral USB debug vklopit?
edit: USB debugging ne spremini ničesar...
Bi moral USB debug vklopit?
edit: USB debugging ne spremini ničesar...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: matobeli ()