Forum » Mobilne tehnologije » xiaomi telefoni in ostale naprave
xiaomi telefoni in ostale naprave
facepalm ::
Sej imas moznost password recovery. Osebno obozujem cloud. Ce se telefon slucajno izgubi ali pokvari, nimam skrbi s podatki.
Trenutno uporabljam micloud namesto dropboxa in google drivea. Glede leakanja osebnih podatkov pa se ne sekiram. Google ve vse in se proti temu ne morem borit. Ce pa kasnemu kitajcku pase brat moje smsje, naj izvoli:)
Trenutno uporabljam micloud namesto dropboxa in google drivea. Glede leakanja osebnih podatkov pa se ne sekiram. Google ve vse in se proti temu ne morem borit. Ce pa kasnemu kitajcku pase brat moje smsje, naj izvoli:)
tomy5 ::
Mi Cloud dela perfektno, ko menjaš tel samo vpišeš acc in je to to. Enako backup.
na živce mi gredo ljudje ki si ne zmorejo zapomnit ali zapisat gesla.
Pač si zapiši geslo na svoj c, d ali žnj disk ;-)
na živce mi gredo ljudje ki si ne zmorejo zapomnit ali zapisat gesla.
Pač si zapiši geslo na svoj c, d ali žnj disk ;-)
facepalm ::
Jaz sem ga tudi vmes ze pozabil, pa sem ga resetiral in nato shranil v brskalnik:)
Osebno vem na pamet le okoli 5 gesel, imam jih pa nekaj 10. Nikjer ne uporabljam 2 enaka gesla, razen na nepomembnih straneh, kjer uporabljam vedno eno in isto simple geslo:)
Edit:
potreboval bi kaksen dober deal oz kodo za bluetooth slusalke. nekaj v rangu Xiaomi mi sport, meizu ep1, meizu ep2.
Anyone?:)
Osebno vem na pamet le okoli 5 gesel, imam jih pa nekaj 10. Nikjer ne uporabljam 2 enaka gesla, razen na nepomembnih straneh, kjer uporabljam vedno eno in isto simple geslo:)
Edit:
potreboval bi kaksen dober deal oz kodo za bluetooth slusalke. nekaj v rangu Xiaomi mi sport, meizu ep1, meizu ep2.
Anyone?:)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: facepalm ()
next3steps ::
Tomson ::
@epecar:
Xiaomi Wireless Sport v EU skladišču s kodo: warehousePL08 iz 22EUR na 18EUR, v China skladišču so pa v FlashSale za 16EUR
Meizu EP51 s kodo: NLBF112432 iz 23EUR na 16EUR ali 1111NLSI031 za 19EUR
Xiaomi Wireless Sport v EU skladišču s kodo: warehousePL08 iz 22EUR na 18EUR, v China skladišču so pa v FlashSale za 16EUR
Meizu EP51 s kodo: NLBF112432 iz 23EUR na 16EUR ali 1111NLSI031 za 19EUR
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tomson ()
Odvisno kaj imaš na voljo, najboljša alternativa (največja možnost da gre skozi brez dodatnih stroškov) je Unregistered mail Without tracking in brez dodatnih opcij ...
Smrkc ::
Kje bi najceneje dobil redmi 4x? je v teh božičnih dneh vredno počakati na popuste ali se cena praktično ne spreminja?
tebodi ::
Ali kdo ve:
v primeru problemov z ROM flashanjem xiaomi-jev, ali je
http://www.xiaomitool.com/
Primerna zadeva za reševanje (potencialnih) bootloop-ov oz. neuspelih flashanj?
(Če ne motim, imam en čuden problem...
https://slo-tech.com/forum/t684558/399
)
v primeru problemov z ROM flashanjem xiaomi-jev, ali je
http://www.xiaomitool.com/
Primerna zadeva za reševanje (potencialnih) bootloop-ov oz. neuspelih flashanj?
(Če ne motim, imam en čuden problem...
https://slo-tech.com/forum/t684558/399
)
Kje bi najceneje dobil redmi 4x? je v teh božičnih dneh vredno počakati na popuste ali se cena praktično ne spreminja?
Cene nihajo predvsem na razne promo kode, ki pa niso vnaprej znane, cena se ves čas vrti okoli 100€-120€, najceneje do sedaj bil 93€ mesec nazaj, tako da verjetno kakšnih bistvenih razlik v kratkem ne bo.
V Sloveniji ga dobiš najugodneje na Petrol Klub za 129€ 16GB verzijo, na si.mobile.eu za 151€ 32GB verzijo, v tujini pa na GB 32GB v črni za 110€ s kodo: hs4xxm in 32GB v zlati za 108€ s kodo: js4xxm
Gtonek1 ::
Dimnik ::
Na gb nebi naročal, sploh sedaj v decembru, telefon bo prišel verjetno konc januarja..če, pa še ddv ti znajo nabit....
Poglej na aliexspres, gildway, mi global store in tonke, vse tri opcije dhl, brez dodatnih stroškov in v cca, 10 dneh
Poglej na aliexspres, gildway, mi global store in tonke, vse tri opcije dhl, brez dodatnih stroškov in v cca, 10 dneh
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dimnik ()
Hvala za priporočila. Vzel sem ga na aliexpress mi global store za 112€ oz. za 140€ z DHL poštnino, TPU ovitkom in zaščitnim steklom. Močno so me prsti srbeli za redmi 5, ampak ker mi ni povsem jasno kdaj bodo telefoni dejansko v prodaji (trenutno izgleda kot da le pobirajo naročila), telefon pa rabim ASAP, sem se odločil za redmi 4x Pro.
Že mogoče... ampak naročil je že na stotine, feedback-a pa še nobenega, tako da sem posumil, da dejansko še nihče ni dobil izdelka.
Feedback ne more še bit, ker telefon se je šele pred nekaj dnevi začel prodajat in jih kupci še niso prejeli....
No, ta informacija mi je manjkala. Sicer sedaj nima več veze, ampk imaš morda vir? Datum začetka pobiranja naročil je bil v začetku decembra in od takrat dalje so se naročila kopičila. Nikjer nisem zasledil kdaj točno naj bi telefon šel v prodajo. Edini datum, ki sem ga izbrskal je konec marca v Indiji.
Prejšnji teden ga je tukaj z foruma en naročil, mislim da celo z aliexpres, bomo videli kdaj ga dobi, kako deluje.....
Pri teh prodajalcih na aliexpres, ga pa pred prodajo sploh niso imeli, ker sem iskal in mi ni prikazalo zadetkov
Pri teh prodajalcih na aliexpres, ga pa pred prodajo sploh niso imeli, ker sem iskal in mi ni prikazalo zadetkov
Ki99 ::
Tule se večkrat pogovarjate kakšne so težave pri dostavi preko gearbesta. Sam sem telefon naročil 3.12 iz Kitajske, 20.12 je bil že v Sloveniji. Ne vem, ali sem imel noro srečo :) Ampak, tudi gearbest očitno zna biti izjemno hiter.
Master_Yoda ::
Jaz sem narocil 25.11, pa se tracking stevilka sploh ni aktivna ....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Master_Yoda ()
@tomy5 če bi zadevo dali na ladjo, zadeva še sploh ne bi bila blizu Evrope. 17 dni se mi ne zdi počasi...
@Master Yoda: meni tracking sploh ni delal, niti ni podatka na gearbestu, da naj bi blago že prejel...
@Master Yoda: meni tracking sploh ni delal, niti ni podatka na gearbestu, da naj bi blago že prejel...
Vsak si izbere po želji.
Jaz nebi na telefon čakal tak dolgo, sploh pri gb je loterija glede dostave in dodatnih stroškov,primer: vzameš telefon za 250-300e in naj te opalijo ddv+stroške obravnave, si zmagal, sedaj ko ni več opcije eu..poštnine.
Zato raje vzamem pri tonke, mi global store ali goldway, pri goldway sem vzel več kot 4 telefone in vsi so prišli v cca 8-12 dni in brez dodatnih stroškov z dhl
Jaz nebi na telefon čakal tak dolgo, sploh pri gb je loterija glede dostave in dodatnih stroškov,primer: vzameš telefon za 250-300e in naj te opalijo ddv+stroške obravnave, si zmagal, sedaj ko ni več opcije eu..poštnine.
Zato raje vzamem pri tonke, mi global store ali goldway, pri goldway sem vzel več kot 4 telefone in vsi so prišli v cca 8-12 dni in brez dodatnih stroškov z dhl
Jup, stvar osebne preference in pač koliko se komu mudi. Na GB je potencial in velika možnost za bistveno nižjo ceno npr. a je defenitivno dostavni čas daljši, tudi v najslabšem primeru vseh dajatev, si na koncu praviloma nekoliko na boljšem s ceno, a so potem razlike majhne. Če se zelo mudi oz. je praktičnost nakupa na prvem mestu, je nakup v Slo ali kakšen AmazonEU najbojša opcija, MiGlobal, Goldway pa so nekakšne srednje opcije obeh variant kar se cene in dostavnih rokov tiče ... Pomembno je, da so opcije, potem pa se vsak zase odloči. Osebno dosti naročam izven EU, pri zadnjem telefonu pa se mi je npr. precej mudilo, pa sem ga vzel v Slo, pač odvisno od situacije ...
Ladja rabi 3 tedne od Kitajske do Kopra, nič več.
Telefon pa morš dobit v max1 tednu, sicer prodajalec čaka da bodo cene padle. Ko naročite je res ugodno, mapak v 1 mesecu kolkor se čaka na Gearbest že cena pade za 10+% kitajskim fonom.
Telefon pa morš dobit v max1 tednu, sicer prodajalec čaka da bodo cene padle. Ko naročite je res ugodno, mapak v 1 mesecu kolkor se čaka na Gearbest že cena pade za 10+% kitajskim fonom.
noraguta ::
Iz italije na zalogi cena redmi note 4 sd 32/3 159e tri mesce nazaj. Dostavi itak dhl.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
Itak da plačaš DDV za reson robo.
Če pa kdo pravi da ne pa naj ti on na svoje ime pripelje telefon sem v Slo brez DDV, pa da vidimo če se bo šel to ....
Če pa kdo pravi da ne pa naj ti on na svoje ime pripelje telefon sem v Slo brez DDV, pa da vidimo če se bo šel to ....
noraguta ::
Ni ddv iz eu italy in stock. Je pa za gledat al je kuj dobavljivo iz skladišča al ne.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
Itak da ne iz I ne, izven EU pa.
Kdor pravi d ane naj zaćne rihtat robo za ST brez DDV, ne pa sam oglaševat.
Kdor pravi d ane naj zaćne rihtat robo za ST brez DDV, ne pa sam oglaševat.
tofast ::
Je kdo kupil na Gearbest okol 25.11. po možnosti X Mi A1? Me zanima, če imajo probleme z dostavo teh.
robertko ::
tofast ::
Sem že gledal, ni nobenega info.
Je pa res, da sem zraven dal insurance, bi to lahko bil razlog za zamudo?
Je pa res, da sem zraven dal insurance, bi to lahko bil razlog za zamudo?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tofast ()
aborko ::
Sej bo.. nč ne skrbi, je normalno to. Ko bo tracking začel delati na dpd.uk, boš paket dobil v roku 3 -4 dni... Zdej imaš verjetno napisano samo nekaj takega:
25 Nov 2017 10:01 Southall Your parcel is on its way
25 Nov 2017 10:01 Southall Your parcel is on its way
Master_Yoda ::
Heh na DPD strani mi ven vrze samo link do njihvega appa ko tracking noter vpisem, na 17track (kamor kaze gearbest link) pa mi javi: "Item is not found at this moment, If necessary, please verify with the package sender and check back later." odkar sem narocil.
Samo da pride brez dajatev pa bom vesel ....
Samo da pride brez dajatev pa bom vesel ....
w4nkst4 ::
https://xiaomimi.aliexpress.com/store/2...
lahko kdo potrdi da je z DHL brez plačila davka??? hvala
kupil bi mi notebook...
https://www.aliexpress.com/store/produc...
lahko kdo potrdi da je z DHL brez plačila davka??? hvala
kupil bi mi notebook...
https://www.aliexpress.com/store/produc...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: w4nkst4 ()
Kebo ::
Če boš naročal 12" ali 13" daj rajši preko Gearbest iz evropskega skladišča, bo ceneje pa če bojo problemi ti ni treba pošiljat na kitajsko za garancijo.