Forum » Pomoč in nasveti » Firefox nabija procesor na 100%
Firefox nabija procesor na 100%
twom ::
Odprt imam en zavihek (enako če jih je več), ventilator glasno vrti ker je procesor obremenjen 100 procentno, od tega firefox proces pobere med 90 in 97 procenti.
Se da to kaj spremeniti ali je treba drug brkalnik?
Win 7 64 Pro, i5 prve generacije prenosnik s 4GB rama in naknadnim SSDjem.
Se da to kaj spremeniti ali je treba drug brkalnik?
Win 7 64 Pro, i5 prve generacije prenosnik s 4GB rama in naknadnim SSDjem.
GupeM ::
Sem skoraj prepričan, da imaš nameščen nek plugin/add-on, ki ti žre resource. Preveri. Drugače pa poskusi odstraniti FF in na novo naložiti.
AC_DC ::
Prvo začasno disablaj VSE addone & plugine in ponovno zaženi ff.
Težava izgine ?
Postopoma enablaj in najdi krivca.
Težava izgine ?
Postopoma enablaj in najdi krivca.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AC_DC ()
Onemogočil sem oba Extensions-a (FireGestures in Toshiba fingerptint password utility) ter 9 Pluginov (6 ali 7 sem imel vedno izkloplene), ki se mi zdijo precej običajni (Adob Acrobat, Google Update, iTunes Application Detector, 2x Java, OpenH264..., Primetime Content ..., Shockwave Flash, VLC Web Plugin).
Imel sem odprt Gmail in lokalno stran (Synology NAS), eno uro nisem tikal računalnika, prcesor in ventilator sta pa ves čas na polno lavfala.
Kaj naj naredim?
Imel sem odprt Gmail in lokalno stran (Synology NAS), eno uro nisem tikal računalnika, prcesor in ventilator sta pa ves čas na polno lavfala.
Kaj naj naredim?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mozilla Firefox (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 35882 (10349) | kow |
» | Random restart računalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 12663 (10708) | Pero_SLO |
» | Prenosni računalnik postane neodzivenOddelek: Pomoč in nasveti | 3892 (3732) | butec |
» | ne pravilno delovanje ekrana- priložena slikaOddelek: Pomoč in nasveti | 4411 (3794) | solatko |
» | Firefox se rušiOddelek: Programska oprema | 1254 (793) | MrStein |