Forum » Omrežja in internet » di.fm ne dela več v Operi
di.fm ne dela več v Operi
AnotherMe ::
Po cca. letu je v operi nehal delati di.fm
Ko klineš na kanal in na "tune-in" se ne zgodi ničesar.
V Chrome, firefoxu dela...
Predvidevam, da nekaj blokira "predvajalnik", ki bi se moral pojaviti spodaj na strani?
Predvajalnik je flash, vendar v Operi nikakor ne najdem kako ga aktivirat... Oz. našel sem kje se aktivira/deaktivira - ampak to ne pomaga...
Če v Chromu disablam flash, tudi di.fm več ne deluje, ko ga enablam nazaj spet deluje...
Ko klineš na kanal in na "tune-in" se ne zgodi ničesar.
V Chrome, firefoxu dela...
Predvidevam, da nekaj blokira "predvajalnik", ki bi se moral pojaviti spodaj na strani?
Predvajalnik je flash, vendar v Operi nikakor ne najdem kako ga aktivirat... Oz. našel sem kje se aktivira/deaktivira - ampak to ne pomaga...
Če v Chromu disablam flash, tudi di.fm več ne deluje, ko ga enablam nazaj spet deluje...
AnotherMe ::
Eh... Neumna fora :)
Sem malo bolj natančno šel gledat in primerjat oba browserja in nastavitve... Problem? Opera je imela starejšo verzijo flasha... Posodobim in sedaj lepo dela...
Sem malo bolj natančno šel gledat in primerjat oba browserja in nastavitve... Problem? Opera je imela starejšo verzijo flasha... Posodobim in sedaj lepo dela...
MrStein ::
Eh, di.fm je včasih delal brez flasha (WMP, VLC ali karkoli si pač imel nameščeno).
Očitno niso opazili, da gre svet stran of Flash-a, ne pa obratno.
Očitno niso opazili, da gre svet stran of Flash-a, ne pa obratno.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "Predvajalnik" za v dnevno sobo?Oddelek: Zvok in slika | 2134 (1784) | AnotherMe |
» | Morebiten konec spletnega radiaOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 3486 (2453) | mare87 |
» | D'Best Internet Radio (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 10734 (7462) | Microsoft |
» | Ikona pred linkom!!Oddelek: Izdelava spletišč | 2429 (2160) | Xgroznik |
» | Vsi privrženci House glasbe, pomočOddelek: Sedem umetnosti | 5121 (4915) | mit3k |