» »

Samomorilski napadi v Bruslju 22.3.2016

Samomorilski napadi v Bruslju 22.3.2016

««
20 / 29
»»

MasterTade ::

jype je izjavil:

MasterTade> Res je, imajo ga, a je ta precej bolj v nasprotju s kulturo, moralo in miselnostjo Evropejcev

Tudi mnenje tistih, ki verjamejo, da je Biblija božja beseda, imajo kulturo, ki je nezdružljiva z evropskimi vrednotami.

A jih je treba deportirat?

Nezdružjiva v kakšnem smislu? Ne vem kdaj so nazadnje poročali po Evropi da so kristjani koga fentali ker bi deloval v nasprotju z ''božjo besedo''.
Mors omnia aequat

jype ::

Zbita-Grinta> primerjaš ljudi ki živijo tukaj njihovi rodovi že 1000 in več let z nekimi prišleki ti jype si opranoglavec da ni večjega

Aha, to, da so tvoji predniki že dolgo živeli tukaj, ti daje posebne pravice? Me lahko usmeriš na zakonodajo, ki to opredeljuje?

MasterTade> Nezdružjiva v kakšnem smislu? Ne vem kdaj so nazadnje poročali po Evropi da so kristjani koga fentali ker bi deloval v nasprotju z ''božjo besedo''.

Ja, ker si zatiskaš oči pred najbolj kritičnimi problemi sodobne Evrope.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: AC_DC ()

morbo ::

Lol, anarho-levaki pljuvajo čez RKC, medtem ko imajo muslimani povsem isto ne-naklonjeno mnenje o istospolnih porokah in homoseksualcih nasploh. V večini islamskih držav iz katerih prihajajo "bogi migranti" geje ubijajo, skladno z državnimi in verskimi zakoni.

V Evropo uvažate več nazadnjaštva, ne manj :)

morbo> Lol, anarho-levaki pljuvajo čez RKC, medtem ko imajo muslimani povsem isto ne-naklonjeno mnenje o istospolnih porokah in homoseksualcih nasploh.

Aha, torej če deportiramo muslimane, ker se udinjajo srednjeveškim družbenim načelom, potem moramo tudi kristjane?

Hvala, bom se vpisal med naciste in se začel zavzemati za genocid še v Evropi, kjer harajo ti krščanski skrajneži. Saj jih itak 80% podpira diskriminacijo na podlagi spolne usmerjenosti in spolne vloge, torej v resnici ne bo bistvene škode.

Zgodovina sprememb…

Ja, ker si zatiskaš oči pred najbolj kritičnimi problemi sodobne Evrope.

Če so najbolj kritičen problem nesprejemanje istospolnih partnerjev, njihovih porok in posvajanja dobiš +
Mors omnia aequat

MasterTade> Če so najbolj kritičen problem nesprejemanje istospolnih partnerjev, njihovih porok in posvajanja dobiš +

Ne. Najbolj kritičen problem je v resnici fizično nasilje zoper kogarkoli, ki se ne strinja z njimi v predelih, kjer so v veliki večini, ter terorizem v predelih, kjer niso.

Zgodovina sprememb…

ne Jupe, samo uvažat ni treba dodaten milijon muslimanov iz srednjega veka na leto... doooh!

morbo> ne Jupe, samo uvažat ni treba dodaten milijon muslimanov iz srednjega veka na leto... doooh!

Idiotska izjava, ki v meni utrjuje prepričanje, da si ti idiot.

Zakaj ne vračamo kristjanov? Saj vendar izvirajo iz Bližnjega vzhoda!

Zgodovina sprememb…

Ne. Najbolj kritičen problem je v resnici fizično nasilje zoper kogarkoli, ki se ne strinja z njimi v predelih, kjer so v veliki večini, ter terorizem v predelih, kjer niso.

Se strinjam, torej terorizem s strani muslimanov v Evropi, nasilje+terorizem pa kjer so muslimani v večini
Mors omnia aequat

Miha 333 ::

morbo je izjavil:

iKst je izjavil:

Jp, točno ta hardcore muslimanska država, kjer se lahko gay pari onegavijo sredi plaže pa bo edino vprašanje iz strani domačinov, če želijo še en koktelj.

Turistični gay pari. Tujci. Medtem lokalne geje po šariji čaka smrt / bičanje.

Tudi tujci si tega ne morejo privoščiti, edina razlika je, da tujce običajno čaka "samo" izgon iz države.

When in Rome, ...

MasterTade> Se strinjam, torej terorizem s strani muslimanov v Evropi, nasilje+terorizem pa kjer so muslimani v večini

Muslimanov nisem nič omenjal, ker v resnici niso problematični. Problematični so izključno kristjani. Muslimani niso nasilni.

Miha 333> When in Rome, ...

Do like Romanians do.

Zgodovina sprememb…

ZbitaGrinta ::

jype je izjavil:

Zbita-Grinta> primerjaš ljudi ki živijo tukaj njihovi rodovi že 1000 in več let z nekimi prišleki ti jype si opranoglavec da ni večjega

Aha, to, da so tvoji predniki že dolgo živeli tukaj, ti daje posebne pravice? Me lahko usmeriš na zakonodajo, ki to opredeljuje?

ti si rekel da bi deportiral ljudi ki že tako dolgo živijo tukaj ne jaz

jaz ti ne morem pomagat če si sam seljak če ne veš kje bi živel pusti ti slovenijo pri miru drži se svoje švedske in se gor igraj z svojimi prijatelji tabaruše in podobne igrice

Muslimanov nisem nič omenjal, ker v re:))snici niso problematični. Problematični so izključno kristjani. Muslimani niso nasilni.

A je ta trol izjava še zmer popularna; islam religion of peace
Mors omnia aequat

Zbita-Grinta> ti si rekel da bi deportiral ljudi ki že tako dolgo živijo tukaj ne jaz

Ne, nisem. Rekel sem, da bi deportiral nasilneže. Niso kar vsi staroselci krščanski nacisti.

Zbita-Grinta> jaz ti ne morem pomagat če si sam seljak če ne veš kje bi živel pusti ti slovenijo pri miru drži se svoje švedske in se gor igraj z svojimi prijatelji tabaruše in podobne igrice

Ti mi ne moreš pomagat, če sem izobražen in razgledan?

MasterTade> A je ta trol izjava še zmer popularna; islam religion of peace

Statistično je še vedno popolnoma utemeljena. Če ti trdiš, da kristjani niso problem, v isti sapi pa trdiš, da muslimani so problem, potem si trol (ali pa nacist) ti, ne jaz.

Zgodovina sprememb…

krneki0001 ::

jype je izjavil:

MasterTade> Šarija je res zavrnjena-zaenkrat, ampak je zadnje čase vse več pozivov k njeni uzakonitvi

Ja, izženi nebiveduja, ane?

A mene levaki ne upate?, Vas ni dovolj med nogami? Ste brezjajčniki?

Še na kavo k men ne upate, kaj šele, da bi mi kdo grozil. Itak pa vsakega, ki mi grozi, ubijem, potem skuham, pa ga doma pojemo skupaj (tudi pes pomaga jest), kar ostane pa brezdomcem podarim.

jype je izjavil:

Saj tudi tu rojenih islamo-teroristov ne moremo vračat. Le novih ni treba vozit sem, ok?

Dokler so islamofašisti in političen islam majhen delež prebivalstva je ok. Ko pa dosežejo kritično maso, sledi džihad, vojna in beda. Glej pod Sirija, Irak, Egipt, Pakistan, Libija, Turčija, Libanon, Jemen, Tunizija, Alžirija, Izrael... etc. Vse te države imajo samo eno skupno točko: sunitski islamofašizem.

jype je izjavil:

Zbita-Grinta> ti si rekel da bi deportiral ljudi ki že tako dolgo živijo tukaj ne jaz

Ne, nisem. Rekel sem, da bi deportiral nasilneže. Niso kar vsi staroselci krščanski nacisti.

Zbita-Grinta> jaz ti ne morem pomagat če si sam seljak če ne veš kje bi živel pusti ti slovenijo pri miru drži se svoje švedske in se gor igraj z svojimi prijatelji tabaruše in podobne igrice

Ti mi ne moreš pomagat, če sem izobražen in razgledan?

ti bi deportiral evropoejca ki njegovi rodovi tukaj živijo že vsaj 1000 let kam ga boš deportiral pametnjakovič kam? V sirijo ?

pa tudi opazil sem da si obseden z islamamom in da sovražiš kristjane kje je vzrok se te je ko si bil majhen kakšen župnik privoščil ali kaj je problem?

lahko da si razgledan tudi adolf je bil

jype je izjavil:

Muslimani niso nasilni.

Res je. Samo tole imajo na vesti v zadnjih treh mesecih:

Afghanistan January 1, 2016 – A Taliban suicide bomber detonated himself in a French restaurant called 'Le Jardin' in Kabul. 2 dead 15 injured.[207]
India January 2, 2016 – In the 2016 Pathankot attack suspected Jaish-e-Mohammed militants attacked an Indian air base killing 7 security force members. Several injured.[208]
Iraq January 3, 2016 – Five Islamist suicide bombers attack an Iraqi military base. 15 dead and 22 injured.[209]
Afghanistan January 4, 2016 – A Militant drove a truck packed with explosives to the armored gates of a compound for civilian contractors near Kabul's airport before detonating. 30 people injured, including children.[210]
Libya January 7, 2016 – In the Zliten truck bombing Islamist militants detonated a truck bomb at the police training camp al-Jahfal in the coastal town of Zliten, Libya. 50+ dead 100+ wounded.[211]
France January 7, 2016 – In the January 2016 Paris police station attack an Islamist from Morocco wearing a fake explosive belt attacked police officers with a meat cleaver. He was shot dead.[212]
Libya January 7, 2016 – A car bombing at a checkpoint in the Libyan oil port of Ras Lanuf left seven people dead and 11 wounded.[213]
Egypt January 8, 2016 – In the 2016 Hurghada attack two militants armed with a melee weapon and a signal flare stormed the Bella Vista Hotel. 3 injured.[214]
France January 11, 2016 – A 15-year old Turkish ISIL supporter attacked a teacher from a Jewish school in Marseille with a machete. 1 injured.[215]
Iraq January 11, 2016 - ISIL gunmen detonate suicide vests in a shopping mall, killing at least 20 and wounding more than 40 people.[216]
Turkey January 12, 2016 - In the 2016 Istanbul bombing an ISIL suicide bomber kills 10 tourists and injures 15 more in the historical centre of Istanbul.[217]
Indonesia January 14, 2016 - In the 2016 Jakarta attacks 5 assailants kill 2 and injure 24 in a terrorist attack in Jakarta. The attack was orchestrated and financed from ISIL in Syria.[218]
Somalia January 15, 2016 – In the El Adde attack, Al-Shabaab terrorists attack a African Union Kenyan army base in El-Adde. 63+ killed, several injured.[219]
Burkina Faso January 15, 2016 – In the 2016 Ouagadougou attack Islamist gunmen armed with heavy weapons attacked the Cappuccino restaurant and the Splendid Hotel in the heart of Ouagadougou, the capital of Burkina Faso. 20+ killed. 15+ injured.[220]
Pakistan January 21, 2016 – At least 22 killed in attack on Bacha Khan University, Pakistan. The Taliban claim responsibility for the attack.[221]
Somalia January 22, 2016 – Al-Shabab attack on beachside restaurant leaves 20 dead.[222]
Cameroon January 25, 2016 – Suspected Boko Haram insurgents have blown themselves up in a market in Cameroon, killing at least 25 people and injuring 62 others.[223]
Nigeria January 30, 2016 – Boko Haram gunmen raided a Nigerian village, at least 65 people were killed and 136 others injured.[224]
Ivory Coast March 13, 2016 – In the 2016 Grand-Bassam shootings Al Qaeda gunmen stormed 3 hotels in the beach resort city of Grand-Bassam in the Ivory Coast, leaving 18 people dead.[225]
Iraq March 20, 2016 – In Anbar, Iraq, ISIL suicide bombers kill at least 24 at municipal building[226]
Belgium March 22, 2016 – 2016 Brussels bombings includes two suicide bombings in Brussels Airport and one bombing in Brussels Metro that resulted in 34 deaths and 340 wounded.[227]
Yemen March 25, 2016 – Three ISIL suicide bombers strike security checkpoints in the Yemeni city of Aden, killing 26 people.[228][229]
Iraq March 25, 2016 – 30 people killed and 95 injured after a suicide bomber blew himself up at a football stadium in Iskandariya, south of Baghdad. ISIL claimed responsibility for the attack.[230][231]
Pakistan March 27, 2016 – Suicide bomb blast targeting Christians who had gathered on Easter in Gulshan-e-Iqbal Park in Lahore. The blast, by Jamaat-ul-Ahrar, a Pakistani Taliban faction, killed at least 70 people and injured 300 others.[232][233]

Fak no, sej so me prehitel. Pa sem mislil, da jaz več levakov pobijem v treh mesecih.

Zgodovina sprememb…

nebivedu> A mene levaki ne upate?, Vas ni dovolj med nogami? Ste brezjajčniki?

Nasprotno. Komot bi te, če bi verjeli, da si tega zaslužiš. A ker si približno tak revež kot psihološko zlomljeni očetje, ki so polovico družine rešili iz vojnega območja, medtem ko je druga polovica bodisi umrla zaradi vojne, bodisi utonila po poti, zagovarjamo tvojo pravico do rehabilitacije. Tukaj, pri nas, v Evropi, kjer bo zate in za tvojo družino poskrbljeno.

morbo> Saj tudi tu rojenih islamo-teroristov ne moremo vračat. Le novih ni treba vozit sem, ok?

Še ena idiotska izjava. Kdaj se boš zresnil? Bi resnično rad, da te smatramo za popolnega retardiranca?

morbo> Dokler so islamofašisti in političen islam majhen delež prebivalstva je ok. Ko pa dosežejo kritično maso, sledi džihad, vojna in beda.

To sicer ni res, ampak glede na to da ti propaganda ves čas pere glavo s tem je razumljivo, da temu verjameš.

morbo> Glej pod Sirija, Irak, Egipt, Pakistan, Libija, Turčija, Libanon, Jemen, Tunizija, Alžirija, Izrael... etc. Vse te države imajo samo eno skupno točko: sunitski islamofašizem.

Ja, gledam: Vsem tem državam se struktura prebivalstva v zadnjih 30 letih ni spremenila. Vse, kar se je spremenilo, je tehnologija, ki omogoča bistveno lažje in bistveno manj cenzurirano obveščanje, tako individualno, kot masovno.

Skratka, tvoja ideja, da je problematičen islam, je sicer zanimiva, a ker ne pojasni cele vrste pojavov, mora žal biti napačna. Poskusi ponovno.

nebivedu> Res je. Samo tole imajo na vesti v zadnjih treh mesecih:

To imajo na vesti teroristi, ne muslimani.

Zgodovina sprememb…

razumem pa te jype da ti je vseno koliko migrantov pride v evropo ker sam nimaš doma in se seliš okoli kot en potepuški kužek

jype je izjavil:

nebivedu> A mene levaki ne upate?, Vas ni dovolj med nogami? Ste brezjajčniki?

Nasprotno. Komot bi te, če bi verjeli, da si tega zaslužiš. A ker si približno tak revež kot psihološko zlomljeni očetje, ki so polovico družine rešili iz vojnega območja, medtem ko je druga polovica bodisi umrla zaradi vojne, bodisi utonila po poti, zagovarjamo tvojo pravico do rehabilitacije. Tukaj, pri nas, v Evropi, kjer bo zate in za tvojo družino poskrbljeno.

Kaj se zdej zgovarjaš? Še pred dnevi bi me fojbal, zdej si se pa usral, kot vsi brezjajčniki.

iKst ::

pa tudi opazil sem da si obseden z islamamom in da sovražiš kristjane kje je vzrok se te je ko si bil majhen kakšen župnik privoščil ali kaj je problem?

Statistično gledano ne bi bilo nič nenavadnega. Baje vsi katoliški duhovniki posiljujejo mlade fantke.

Vse te države imajo samo eno skupno točko: sunitski islamofašizem.

Čaki, a niso vsi muslimani nasilni?

nebivedu> Kaj se zdej zgovarjaš? Še pred dnevi bi me fojbal, zdej si se pa usral, kot vsi brezjajčniki.

Tisto je bila samo demonstracija. Zato da veš, kako se človek počuti, ko ga nekdo markira za genocid, poleg pa navede še kakšen absurden izgovor, ki naj bi upravičil zločin.

Zgodovina sprememb…

iKst je izjavil:

Baje vsi katoliški duhovniki posiljujejo mlade fantke.

Jup. Pedofilija v RKC je sistemski problem, tako kot terorizem v Islamu. Sistemske probleme pa se lahko rešuje le na sistemski ravni, ne na ravni posameznika.

Talibani žugajo kristjanom http://www.24ur.com/novice/svet/foto-sa...

Odgovornost za napad so prevzeli pakistanski talibani. Kot so poudarili, so bili tarča napada pakistanski kristjani. "Izvedli smo napad v Lahoreju, ker so kristjani naša tarča," je po telefonu povedal Ehansula Ehsan, tiskovni predstavnik skupine Džamat ul Ahrar, ki velja za eno od vej pakistanskih talibanov. Skupina je ob tem napovedala nove napade, katerih tarče naj bi bile predvsem šole in fakultete.

religija miru

morbo> Jup. Pedofilija v RKC je sistemski problem, tako kot terorizem v Islamu.

O, bližje smo, neverjetno.

Skratka, ni treba pobit vseh katolikov, da se ta problem reši?

Zgodovina sprememb…

Mogoče je to za njega "sistemska rešitev". Nebivedu je že imel podobne prebliske.

Zbita-Grinta> religija miru

A lahko deportiramo Janšo? Mislim, saj on je katolik, pa IRA so tudi katoliki... Zdi se mi, da bi bilo pametno, preden se razstreli na kakšnem trgu.

jype je izjavil:

aha se pravi poleg pedofilije v evropi kot da že to ni dovolj treba pripeljat še glavorezce in samomorilce v Evropo?

se pravi če ne rešiš enega problema ga enostavno nadomestiš z drugim to je ta liberalska logika

Zgodovina sprememb…

Zbita-Grinta> aha se pravi poleg pedofilije v evropi kot da že to ni dovolj treba pripeljat še glavorezce in samomorilce v Evropo?

Spet ena skrajno idiotska izjava. Si tudi ti idiot?

Zbita-Grinta> se pravi če ne rešiš enega problema ga enostavno nadomestiš z drugim to je ta liberalska logika

Hočeš rečt, da moramo pobit vse kristjane, da ne bo več pedofilije?

To je "konzervativna logika", s katero tule pridigaš. Sicer se z njo ne strinjam, zanima me pa, če na tem vztrajaš.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

Niti vseh župnikov ni treba pobiti. Treba je "reformirat" platformo. Pri RKC-ju to ne bo velik problem, ker je RKC privat organizacija in njena glupa pravila o celibatu nimajo (trdne) osnove v Svetem pismu.

Večji problem bo "reformirat" radikalen Islam, kateri radikalnost vleče direktno iz Korana. Avtor Korana je žal bil vojni plenilec, razbojnik in rabelj.

jype je izjavil:

Zbita-Grinta> aha se pravi poleg pedofilije v evropi kot da že to ni dovolj treba pripeljat še glavorezce in samomorilce v Evropo?

Spet ena skrajno idiotska izjava. Si tudi ti idiot?

Zbita-Grinta> se pravi če ne rešiš enega problema ga enostavno nadomestiš z drugim to je ta liberalska logika

Hočeš rečt, da moramo pobit vse kristjane, da ne bo več pedofilije?

To je "konzervativna logika", s katero tule pridigaš. Sicer se z njo ne strinjam, zanima me pa, če na tem vztrajaš.

najbolj smešno je pa da tebe jype pedofilija v muslimnaski veri ne moti samo v krščanski predvidevam da imaš slabo izkušnjo z župnikom zdaj pa si se zatekel k islamumu jaq to bo to no vidiš da nisem idiot sem te prebral kot še nobeden :D

morbo> Pri RKC-ju to ne bo velik problem, ker je RKC privat organizacija in njena glupa pravila o celibatu nimajo (trdne) osnove v Svetem pismu.

Aha. Čemu torej traja že skoraj 2000 let?

morbo> Večji problem bo "reformirat" radikalen Islam, kateri radikalnost vleče direktno iz Korana. Avtor Korana je žal bil vojni plenilec, razbojnik in rabelj.

Večina avtorjev Biblije je bila homoseksualcev, pa nič ne kaže, da bi bila Biblija kaj prizanesljiva do tega. IMO čisto po nepotrebnem poskušaš popolnoma absurdno in skrajno neracionalno versko besedilo uporabiti kot argument, s katerim je mogoče rešiti katerikoli problem. Ne bo šlo in tudi nikoli v zgodovini religij še ni šlo.

Dejstvo je, da sta obe knjigi tako globoko v protislovjih, da ju je nemogoče jemati resno. Tudi za večino ostalih verskih tekstov to velja.

Če verjameš, da so edini pravi muslimani tisti, ki po navodilih iz Korana surovo morijo, potem se boš težko izognil dejstvu, da so edini pravi kristjani tisti, ki se po navodilih iz Biblije ravnajo podobno barbarsko. K sreči je v resnici zelo malo enih in drugih.

Zbita-Grinta> najbolj smešno je pa da tebe jype pedofilija v muslimnaski veri ne moti

V muslimanski veri ni nobene pedofilije.

Zbita-Grinta> predvidevam da imaš slabo izkušnjo z župnikom zdaj pa si se zatekel k islamumu jaq to bo to no vidiš da nisem idiot sem te prebral kot še nobeden

Imam veliko srečo, da mi ni nihče pral glave z barbarskimi pravljicami iz preteklosti. Verske tekste sem preštudiral šele v gimnaziji.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

V muslimanski veri ni nobene pedofilije.

Zbita-Grinta> predvidevam da imaš slabo izkušnjo z župnikom zdaj pa si se zatekel k islamumu jaq to bo to no vidiš da nisem idiot sem te prebral kot še nobeden

Imam veliko srečo, da mi ni nihče pral glave z barbarskimi pravljicami iz preteklosti. Verske tekste sem preštudiral šele v gimnaziji.

1. http://www.nowtheendbegins.com/bacha-ba...

2. spet lažeš

Zbita-Grinta> 1. http://www.nowtheendbegins.com/bacha-ba...

Torej je pedofilija zapovedana v Bibliji? Ker če ne bi bila, je zagotovo ne bi prakticirali praktično vsi kristjani?

Zbita-Grinta> 2. spet lažeš

Ne, resnico pišem.

Zgodovina sprememb…

yero7 ::

jype je izjavil:

Torej je pedofilija zapovedana v Bibliji? Ker če ne bi bila, je zagotovo ne bi prakticirali praktično vsi kristjani?

Zbita-Grinta> 2. spet lažeš

Ne, resnico pišem.

Če mi najdeš v bibliji, da se je Jezus poročil z otrokom od 6 let bom postal tudi jst refjuđis welkom

http://www.bbc.com/news/world-europe-35...

Tako je prav. Če ni dokazov, ne greš v zapor. Še Janšatu ni blo treba, oziroma bo dobil odškodnino za nezakonito prestajanje kazni!

Vseeno pa upam, da bodo malo resneje jemali opozorila obveščevalnih služb, glede na to, da so vsi "stari znanci policije".

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

Aha. Čemu torej traja že skoraj 2000 let?

Zaradi RKC monopolne pozicije in njenega obratovanja kot privat organizacije? Če pogledaš zdajšnjega papeža, vidiš da se lahko tudi RKC premakne iz svojih trdokurčnih stališč. Res je da bi lahko verniki (še) malo bolj pritisnili na uradno politiko in zahtevali spremembe.

jype je izjavil:

Če verjameš, da so edini pravi muslimani tisti, ki po navodilih iz Korana surovo morijo, potem se boš težko izognil dejstvu, da so edini pravi kristjani tisti, ki se po navodilih iz Biblije ravnajo podobno barbarsko. K sreči je v resnici zelo malo enih in drugih.

Stotine milijonov muslimanov verjame da se mora "bogokletje" kaznovati s smrtjo, "prešuštvo" pa z bičanjem / smrtjo (odvisno ali gre za poročene / neporočene storilce).

Držav, ki imajo zakone in sodstvo urejeno po Koranu in so zato barbarske je malo preveč, da bi lahko zamahnil z roko in jih obravnaval kot izjeme. Verjamem tisto kar vidim in pri islamu vidim par stoletij zaostanka, tako v reformacijskih (ne)sposobnostih "islamskih mislecev", kot v inteligenci vernih mas.

yero7> Če mi najdeš v bibliji, da se je Jezus poročil z otrokom od 6 let bom postal tudi jst refjuđis welkom

Če mi najdeš islamsko državo, ki dovoli, da se poročiš s šest letnim otrokom, bom tudi jaz rekel "o madonca, pa je res".

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

yero7> Če mi najdeš v bibliji, da se je Jezus poročil z otrokom od 6 let bom postal tudi jst refjuđis welkom

Če mi najdeš islamsko državo, ki dovoli, da se poročiš s šest letnim otrokom, bom tudi jaz rekel "o madonca, pa je res".

Enostavno IS. Mohamed se je poročil z 6 letno Aisho. To je v njihovi knjigi.

Aisha was six or seven years old when she was married to Muhammad

Če pogledaš zdajšnjega papeža, vidiš da se lahko tudi RKC premakne iz svojih trdokurčnih stališč.

Ni videti. Razen tega, da revežem pere noge in je malo bolj fotogeničen kot prejšnji zombi, je še vedno enako nazadnjaški v svojih prepričanjih.

Stotine milijonov muslimanov verjame da se mora "bogokletje" kaznovati s smrtjo, "prešuštvo" pa z bičanjem / smrtjo (odvisno ali gre za poročene / neporočene storilce).

Cca. 2 milijardi kristjanov verjameta, da se oba "prekrška" kaznujeta z večnim trpljenjem. Thats hardcore man.

morbo> Zaradi RKC monopolne pozicije in njenega obratovanja kot privat organizacije?

Ja. Tako je. Pedofilija je odvisna od posameznika, ne od organizacije. Organizacija samo ščiti svoje, ne glede na to ali so pedofili, običajni posiljevalci, morilci, ali pa kaj čisto tretjega, kar je skregano z zakonodajo.

morbo> Če pogledaš zdajšnjega papeža, vidiš da se lahko tudi RKC premakne iz svojih trdokurčnih stališč. Res je da bi lahko verniki (še) malo bolj pritisnili na uradno politiko in zahtevali spremembe.

Ja, trenutni papež tudi mene navdušuje. Ne zato, ker bi rad postal kristjan ali katolik, temveč zato, ker dejansko izpostavlja kot najbolj pomembne tiste dele Biblije, ki so všeč tudi humanistom, kar v bistveni meri spreminja pretežno krščanske družbe na bolje za vse, ne le za vernike.

morbo> Stotine milijonov muslimanov verjame da se mora "bogokletje" kaznovati s smrtjo, "prešuštvo" pa z bičanjem / smrtjo (odvisno ali gre za poročene / neporočene storilce).

In kljub temu v Koranu bogokletje ne obstaja, ter se pojavi šele v britanskih kolonijah v 19. stoletju kot orodje za politično preganjanje borcev za neodvisnost.

Prešuštvo se tudi v Bibliji kaznuje s smrtjo, Biblija pa omogoča tudi incest (Koran ga ne).

yero7> Enostavno IS. Mohamed se je poročil z 6 letno Aisho. To je v njihovi knjigi.

Ja, vem, ampak IS ni država, je samo par psihopatov, ki bi radi nekaznovano posiljevali.

iKst> Ni videti. Razen tega, da revežem pere noge in je malo bolj fotogeničen kot prejšnji zombi, je še vedno enako nazadnjaški v svojih prepričanjih.

Tudi če je v svojih prepričanjih nazadnjaški, javno pridiga o tem, da ni na verniku, da bi sodil druge, da je solidarnost temeljna vrednota, ter da je pedofilija v RKC zares sistemski problem. IMO si zasluži, da se mu prizna bistvene premike.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

praktično vsi kristjani??? zdaj pa vidim da si bil zlorabljen ker toliko sovraštva kot ga premoreš ti ga malo kdo

jype je izjavil:

yero7> Enostavno IS. Mohamed se je poročil z 6 letno Aisho. To je v njihovi knjigi.

Ja, vem, ampak IS ni država, je samo par psihopatov, ki bi radi nekaznovano posiljevali.

Potem pa zakaj se kliče Islamska država verjetno ne zato, ker tam živijo hare krišna.

AC_DC ::

morbo je izjavil:

jype je izjavil:

Saj tudi tu rojenih islamo-teroristov ne moremo vračat. Le novih ni treba vozit sem, ok?

Dokler so islamofašisti in političen islam majhen delež prebivalstva je ok. Ko pa dosežejo kritično maso, sledi džihad, vojna in beda. Glej pod Sirija, Irak, Egipt, Pakistan, Libija, Turčija, Libanon, Jemen, Tunizija, Alžirija, Izrael... etc. Vse te države imajo samo eno skupno točko: sunitski islamofašizem.

V Belgiji jih delež profesorjev 6%, po ulicah se sprehajajo oboroženi vojaki in policaji.
Nimam kaj dodati, dobra turistična ponudba.

Kritično maso je bila presežena in znaša 0.1%.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: AC_DC ()

jype ti ki sovražiš kristjane zakaj si na švedskem kjer je toliko kristjanov? zakaj ne greš živeti v turčijo ali pakistan saj to so varne države tam se boš počutil kot doma med svojimi.
mogoče ti bodo za dobrodošlico celo pripravili tabarušanje

Zgodovina sprememb…

Karaya 52 ::

ZbitaGrinta je izjavil:

Aisha was six or seven years old when she was married to Muhammad

Ja pa iiiiiiiiiiiiii, če pa sta se imela rada. Ljubezen premaga vse ovire!

P.S.: slogan sposojen s homo parade

Zbita-Grinta> praktično vsi kristjani??? zdaj pa vidim da si bil zlorabljen ker toliko sovraštva kot ga premoreš ti ga malo kdo

Saj jaz ne mislim, da so vsi kristjani pedofili. Samo pravim, da so, da bo jasno, kako absurdna je izjava, da so vsi muslimani teroristi.

yero7> Potem pa zakaj se kliče Islamska država verjetno ne zato, ker tam živijo hare krišna.

NSK je torej tudi država?

AC_DC> V Belgiji jih delež profesorjev 6%, po ulicah se sprehajajo oboroženi vojaki in policaji.
AC_DC> Nimam kaj dodati, dobra turistična ponudba.
AC_DC> Kritično maso je bila presežena in znaša 0.1%.

V Zürichu je delež muslimanov 6%, pa ni nobenih težav.

Zbita-Grinta> jype ti ki sovražiš kristjane zakaj si na švedskem kjer je toliko kristjanov? zakaj ne greš živeti v turčijo ali pakistan saj to so varne države tam se boš počutil kot doma med svojimi.
Zbita-Grinta> mogoče ti bodo za dobrodošlico celo pripravili tabarušanje

Ne maram vročine. Na Švedskem je večina kristjanov v resnici ateistov. Verjetno imajo preveč kvaliteten šolski sistem, da bi verjeli v pravljice, samo kulturni identiteti se ne morejo odpovedat.

Karaya 52> Ja pa iiiiiiiiiiiiii, če pa sta se imela rada. Ljubezen premaga vse ovire!

Ej, evropska kultura temelji na pederastiji.

Zgodovina sprememb…

AC_DC ::

jype
V Zürichu je delež muslimanov 6%, pa ni nobenih težav.

http://www.wnd.com/2016/01/muslims-make...
Muslims in Switzerland are demanding that the white cross be removed from the Swiss national flag because as a Christian symbol, it "no longer corresponds to today's Muslim multicultural Switzerland."
The Muslim group behind this idiotic demand known as the "Secondos," began a nationwide campaign in October to urge Swiss citizens to change the flag to something that is "less offensive" to Muslims.

Nov razlog, zakaj so musliči užaljeni.

Read more at http://www.wnd.com/2016/01/muslims-make...

http://www.thelocal.ch/20150721/zurich-...
Zurich pulls plug on Islamic kindergarten, authorities in Zurich have refused to give the go-ahead to a Islamic kindergarten over fears it will be "too religious".

Ampak, res, ni nobenih problemov.
««
20 / 29
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Posledice Manchesterskega napada? (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Problemi človeštva
998157945 (143608) BigWhale

ISIS, poboji civilistov v Iraku (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Problemi človeštva
27186656 (59991) bluefish

Več podobnih tem