» »

IMDb obveščanje

IMDb obveščanje

tonccy ::

Živjo!

Zanima me, če obstaja kakšna nastavitev na IMDb ali kateri drugi spletni strani, ki te obvesti kdaj tvoja priljubljena igralka posname nov film. Naredil bi seznam 20-30 igralk in igralcev in bi želel prejemati obvestila o novo posnetih filmih. To bi bilo kul tudi kot mobile app.

LP

kunigunda ::

tonccy ::

O super, bom stestiral. Hvala.

tonccy ::

dronyx ::

Kot vidim so na Imdb včeraj dejansko ukinili dostop do forumov na spletni strani. Jaz sem upal, da bo ostala vsaj zgodovina, ampak so kot kaže ukinili tudi to. Sam sem Imdb uporabljal predvsem za prebiranje foruma in za ogled seznamov za kakšno idejo za ogled filma. Škoda.

scipascapa ::

Z imdbjem je konec, forum je bil jedro.

https://www.themoviedb.org/
http://www.moviechat.org/

Zgodovina sprememb…

RegulusDraco ::

Dvomim, da je kak forum jedro :)
Bistvo je da pogledaš film in oceniš kak se ti je zdel in to dela na milijone, milijone ljudi.
A coding sequence cannot be revised once it's been established.

scipascapa ::

Ni res, marsikaj si zvedel preko forumih.

RegulusDraco ::

Ja, seveda. Samo poanta strani je bila drugod.
Se je pa zdaj pojavila huda potreba po "novem" imdbju. Če se ustvari nek nov imdb s forumom, kamor se bo vsa ta množica uporabnikov preselila, potem pa bo tale res šel bye bye.

Ogromno ljudi recimo gleda neke serije, ki jih nihče od njihovih prijateljev ne gleda. Imdb je bil epska stran za debatirat o serijah, epizodah, filmih.... če se pojavi kaj novega, univerzalnega bo imdbju še žal. V kolikor se pa to ne zgodi pa bo imdb živel naprej.
Moraš razumet, da je bilo na imdbju enormno mnogo trolov in bebavih komentatorjev (nekako tako kot slo-tech), zato smo se mnogi ža davno naveličali sploh uporabljat tisti forum.
A coding sequence cannot be revised once it's been established.

Zgodovina sprememb…

Kurzweil ::

IMDB uporabljam od prvega leta obstoja in malce nerodno mi je priznati, da sploh nisem vedel oz. nikdar nisem niti pogledal, če ima IMDB forum. Sam zelo dvomim, da lahko katera druga stran, pobere "primat" IMDBju. Ljudje so preprosto preveč navajeni stvari in ja 95% uporabnikov, samo išče filme, preveri kakšne podatke o filmu, preveri kakšno stvar levo-desno in to je to. Že nek Rotten Tomatoes ne potegne... Sem pa šel malce preverit in je primarni razlog IMDBja, da je ukinil forum oz. message boarde, zaradi poplave politično motiviviranih postov in rasizma. Je pa brez dvoma delček mozaika tudi trollanje folka, kar pa gre tudi meni povsod že brutalno na živce. Odpirajo se že tudi alternativni forumi, kot je recimo tale češki free forum, ki pa izgleda kot da je pravtako iz časa nastanka IMDBja leta 2001 :)) Imate pa recimo tudi možnost podpisat peticijo v ta namen.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

10 Cloverfield Lane

Oddelek: Sedem umetnosti
475050 (2361) oo7
»

Fifty shades of Grey (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
549704 (5358) vostok_1
»

The Dark Knight (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Sedem umetnosti
11117243 (12377) Nikec3
»

[Film] Social Network - premiera v SLO 28. oktobra

Oddelek: Sedem umetnosti
82461 (2159) Nikec3
»

spoilerji - kako jih označit

Oddelek: Sedem umetnosti
252840 (2677) Bor H

Več podobnih tem