Forum » Programska oprema » Autohotkey pomoč
Autohotkey pomoč
matobeli ::
je kdo tu gor ki bi mi lahko pomagal z osnovami programa autohotkey?
nisem programer in nimam pojma o programiraju, moram priznat da me tud pretirano zanima ne, ampak bi pa rad ustvaril par bližjic do funkcij preko gumbov na tipkovnici. sila kola lomi...
recimo kako bi z tipko up pognal notepad? bo dovolj shranjena skripta, moram met kakšen autohotkey service v ozadju ki bo menedžiral skripte, kaj tretjega?
določene funkcije bom kasneje že prepisal iz nabora, ampak nisem uspel priti niti do tega da bi mi uspelo pognati karkoli.
help bitte ;)
nisem programer in nimam pojma o programiraju, moram priznat da me tud pretirano zanima ne, ampak bi pa rad ustvaril par bližjic do funkcij preko gumbov na tipkovnici. sila kola lomi...
recimo kako bi z tipko up pognal notepad? bo dovolj shranjena skripta, moram met kakšen autohotkey service v ozadju ki bo menedžiral skripte, kaj tretjega?
določene funkcije bom kasneje že prepisal iz nabora, ampak nisem uspel priti niti do tega da bi mi uspelo pognati karkoli.
help bitte ;)
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | PSEXEC problemOddelek: Operacijski sistemi | 809 (737) | Pesimist |
| » | South Park: The Stick of TruthOddelek: Igre | 7017 (4841) | GamerBoy |
| » | Alternativa miški in tipkovniciOddelek: Kaj kupiti | 1695 (1453) | DonMatejo |
| » | podatkovna baza od ASP slovarjevOddelek: Programiranje | 4187 (3535) | poweroff |
| » | Skriptni programOddelek: Programiranje | 1265 (1000) | Looooooka |