Forum » Programska oprema » Autohotkey pomoč
Autohotkey pomoč
matobeli ::
je kdo tu gor ki bi mi lahko pomagal z osnovami programa autohotkey?
nisem programer in nimam pojma o programiraju, moram priznat da me tud pretirano zanima ne, ampak bi pa rad ustvaril par bližjic do funkcij preko gumbov na tipkovnici. sila kola lomi...
recimo kako bi z tipko up pognal notepad? bo dovolj shranjena skripta, moram met kakšen autohotkey service v ozadju ki bo menedžiral skripte, kaj tretjega?
določene funkcije bom kasneje že prepisal iz nabora, ampak nisem uspel priti niti do tega da bi mi uspelo pognati karkoli.
help bitte ;)
nisem programer in nimam pojma o programiraju, moram priznat da me tud pretirano zanima ne, ampak bi pa rad ustvaril par bližjic do funkcij preko gumbov na tipkovnici. sila kola lomi...
recimo kako bi z tipko up pognal notepad? bo dovolj shranjena skripta, moram met kakšen autohotkey service v ozadju ki bo menedžiral skripte, kaj tretjega?
določene funkcije bom kasneje že prepisal iz nabora, ampak nisem uspel priti niti do tega da bi mi uspelo pognati karkoli.
help bitte ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PSEXEC problemOddelek: Operacijski sistemi | 704 (632) | Pesimist |
» | South Park: The Stick of TruthOddelek: Igre | 6585 (4409) | GamerBoy |
» | Alternativa miški in tipkovniciOddelek: Kaj kupiti | 1592 (1350) | DonMatejo |
» | podatkovna baza od ASP slovarjevOddelek: Programiranje | 4084 (3432) | poweroff |
» | Skriptni programOddelek: Programiranje | 1190 (925) | Looooooka |