Forum » Pomoč in nasveti » Credential Manager
Credential Manager
He-Man ::
Pozdravljeni,
nikoli nisem uporabljal C.M. v Windowsih a mi je kolega povedal, da je zelo uporabna zadeva. Ne razumem točno kaj in kako se stvari shranijo tja, z ročnim vpisom in uporabo IE?
Se pravi, če grem s Firefoxom na Gmail in tam vpišem svoj gmail naslov in geslo, se le-ta shranita v FF profil? Če grem na Facebook ali kakšen forum je isto, se shrani v FF profil?
Kaj oz. kdaj se torej shranjuje v Credential manager oz. natančneje vault? Če bi na Gmail dostopal z Internet Explorerejem, bi se v tem primeru shranilo v vault?
Nekdo mi je zatrdil, da se vsa gesla shranjujejo v Credential manager vault, ampak mislim, da to ne drži?
Hvala.
nikoli nisem uporabljal C.M. v Windowsih a mi je kolega povedal, da je zelo uporabna zadeva. Ne razumem točno kaj in kako se stvari shranijo tja, z ročnim vpisom in uporabo IE?
Se pravi, če grem s Firefoxom na Gmail in tam vpišem svoj gmail naslov in geslo, se le-ta shranita v FF profil? Če grem na Facebook ali kakšen forum je isto, se shrani v FF profil?
Kaj oz. kdaj se torej shranjuje v Credential manager oz. natančneje vault? Če bi na Gmail dostopal z Internet Explorerejem, bi se v tem primeru shranilo v vault?
Nekdo mi je zatrdil, da se vsa gesla shranjujejo v Credential manager vault, ampak mislim, da to ne drži?
Hvala.
- zaklenil: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bizarni Skype login problemOddelek: Pomoč in nasveti | 858 (550) | MrStein |
» | Outlook 365 stalno sprašuje za IMAP gesloOddelek: Omrežja in internet | 7576 (6281) | tony1 |
» | TeamViewer nedosegljiv, vdor kljub pričevanjem uporabnikov zanikajo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 15888 (10116) | Saul Goodman |
» | arhiviranje - inkrementalno kopiranjeOddelek: Programska oprema | 3269 (2226) | Nikonja |
» | Credential managerOddelek: Operacijski sistemi | 1261 (938) | AC_DC |