» »

Štekanje compa

Štekanje compa

jurcek ::

Hey!

Mam athlona 2600XP+, 256MB ddr333 rama, msi kt4vl matično, tt cooler, pinnacle pctv, usr modem,napajalnik 350W z temp. kontrolo.
Računalnik se redno resetira...včasih mi napiše sporočilo ono stop2000 pa napiše IRQ NOT EQUAL OR LESS, včasih nič,...!Računalnik je še skoraj nov. star je okoli 1 teden. Kaj so lahko to rami krivi???

Prosim pomagajte!!

Aja instalirane mam win xp pa na drugem disku milleniume pa najnovejše driverje za vse komponente.

frenk ::

če ni nč navit bi jest reku da je to via chipset...jest sm meu iste probleme pa moj frend tud...soltej na nforce2

Klemenn ::

pinnacle pctv, usr modem

dej probej tele dve stvari mal premetat (dej v drug pci slot) da se kej ne tepe :\

Cosmo ::

Ah kaki chipset...jaz mam isto KT400 pa je sistem rock stable. Pomoje je napajalnik prešvoh.
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.

ali3n ::

IRQ NOT EQUAL OR LESS...

RAMi so fuč! ;(

lahko še probaš testirat... npr. http://www.simmtester.com/
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

jurcek ::

Kaj bo te napajalc prešvoh? To mi ne govorit, ker 100% da ni!:P
To, da bi bli rami lahko pa sem tud sam razmišljal in sem jih zato včeraj malo premetaval po slotih pa je vedno isto, tak da so verjetno res rami.
Bom pa probal malo prestavittuner pa modem pa bom vido če bo kaj s tega. Samo še vedno mislim, da je res ram kriv....sicer pa je tak vse v garanciji pa ni blema. Bo še vse šlo menjat.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Navit sistem in BSoD ob uporabi Emule

Oddelek: Navijanje
141350 (1172) KrCbelca
»

napajalc?

Oddelek: Pomoč in nasveti
9907 (843) Nikita H
»

XPji se ne zaženejo

Oddelek: Operacijski sistemi
312986 (2427) Paramedic
»

Linux RH 7.2 in konfiguriranje PCI modema!!!

Oddelek: Operacijski sistemi
61188 (1059) pin29
»

Nujno pomoč!!!Za popi..... ali kako zgubiš živce z Windows 9x!!!

Oddelek: Pomoč in nasveti
111191 (993) Modri dirkač

Več podobnih tem