» »

Kolko bi dali za tale komp?

Kolko bi dali za tale komp?

Phoebus ::

Torej, razmisljam, da mi mojga desktopa prodal, dodal dinarcke in kupil laptopa. Zanima me, kolko mislite, da bi lahko pocuknil za njega.

Zdaj pa opis :)

Athlon 2k XP
1Gig ddr rama
40G diska
gf2 64M
tv tuner (pinacle pc2tv)
zvocna 5.1 NoName
pekac teac 24x
dvd rom
mrezka

to je noter....pa se ena zvocna je onboard...

vse skupaj je zapakirano v BIG tower ohisju, ima pa se sledece dodelave:

enermax EG365AX (silent, active pfc PSU)
graficna hlajena z neslisnim zallmanom
proc hlajen z 6000AlCu (Silent)
ohisje zadelano z akasa oblogami

(REALLY silent machine).

Mogoce bi zraven prilozil se brezzicno opticno misko ki ima polnilec v misnici (dexxa wireless optical)

Itaq vem da za njo ne bom dobil tolk kot mi je pri srcu in tolk kot sem vrgel v njo, ampak vseeno mi prosim povejte, kolk mislite, da bi lahko dobil za njo da vidim ce raje odmislim prodajo :D

asPeteR ::

Uf, zakaj prodajas TAK racunalnik?? Take masine si ti FUL ne splaca prodajat!! Ker nikol ne bos dobil realne cene!
Ker navader user je ceni enermaxa(pa si dal zanj 17k), pa se mnogo stvari je takih ... Tist, ki pa to ceni, pa rabljenga kompa ne bo kupoval ... Razen ce bos mel sreco ga bos dobro prodal, drugace pa ne. Mogoce ce bi ga dal po delih ... In za vsak del prodal iztrziti cim vec ...

Naceloma velja tole: Racunalnike z "novimi" kvalitetnimi kompomentami se splaca prodat po delih.

Razmeroma stare pa kot celo kisto.

Saj vem, da ne bom dobil prave cene, ampak upam -> mi je crknil laptop in bom kupil novega novega, kar pa *stane*. Ceprav se od moje masince ne bi rad poslovil, a kot pravijo - stisnit in prdnit se ne da :D

asPeteR ::

Ce je pa tako, no bi ga potem dal za 110k?

8-)

To je pa ze kar lepa cena :D
Ce bom sel v prodajo, bo to drug teden, ko bom sel po notebooka. Tako da bom objavil naslednji teden na tako ceno in upal da bom dobil kupca, drugace bom pa pocasi odplaceval 3x vecji kredit za notebooka :D

Sicer pa, kaj menite o tej ljubici? Vem, da je tezka, ampak bil bo portable desktop replacement.
Ima kdo izkusnje?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Koliko je vreden? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Strojna oprema
29849640 (36333) dzinks63
»

Po dolgem času nov test ventilatorjev na Silent PC Review (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Hlajenje in navijanje
6012969 (9113) BladE_
»

Tih in hiter računalnik

Oddelek: Kaj kupiti
193242 (2600) klinker
»

Nakup tihe mrcine (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
819524 (6706) Sylar007

Več podobnih tem