Forum » Loža » Salzburg - Zagreb cez katero ruto?
Salzburg - Zagreb cez katero ruto?
harmony ::
Torej pot je Salzburg - Zagreb.
Na google maps obstaja ruta skozi Villach - Karavanke ter skozi Lj
ter
cez Graz in Maribor in potem naprej.
Prva pot je dolga 420km druga 450km. Rad bi izbral najugodnejso in najhitrejso ter z najmanj radarji :)
Mnenja?
Na google maps obstaja ruta skozi Villach - Karavanke ter skozi Lj
ter
cez Graz in Maribor in potem naprej.
Prva pot je dolga 420km druga 450km. Rad bi izbral najugodnejso in najhitrejso ter z najmanj radarji :)
Mnenja?
m0LN4r ::
Hitro in poceni nebo slo. Kaj to pomeni ugodno, rad bi se izognil vinjeti in tunelom ? Se lahko, bo pa pot par ur daljsa.
Za radarje in guzvo ti pa Sygic pove kje so. Zdaj, ce bi se rad vseh radarjev ognil, se bos vozil 10 ur.
Za radarje in guzvo ti pa Sygic pove kje so. Zdaj, ce bi se rad vseh radarjev ognil, se bos vozil 10 ur.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
FTad ::
Najlazje/najceneje in se vedno hitro ti bo, ce gres po tej poti (glej sliko).
Ko se peljem na relaciji Graz - Salzburg (ali dalje Nemcija) se po tej poti izognem obema tuneloma in s tem tudi placilom le teh. Pri prvem obvozu (smer Bruck an der Mur) naredis cca 30km vec, vendar zanemarljivo in ne placas tunela.
Dalje, gres po tem v smeri za Schladming (torej na hitro cesto) in se s tem izognes se drugemu tuneli. Po razdalji v primerjavi z AC je krajse, vecinoma se lahko vozis cca 100-100km/h, mozno je tudi prehitevati.
V glavnem, all in all je to po mojem mnenju najboljsa varianta, ce gledas razmerje na ceno in hitrost prihoda. V Schladmingu lahko tudi poceni tankas (priporocam Agip), saj je bencin cenejsi, kot na AC. Po tej poti grem vedno, ko se peljem v tej smeri (tja in nazaj).
Preko Slovenije v smeri Karavank nima smisla, saj moras placati tudi 2x.
Ko se peljem na relaciji Graz - Salzburg (ali dalje Nemcija) se po tej poti izognem obema tuneloma in s tem tudi placilom le teh. Pri prvem obvozu (smer Bruck an der Mur) naredis cca 30km vec, vendar zanemarljivo in ne placas tunela.
Dalje, gres po tem v smeri za Schladming (torej na hitro cesto) in se s tem izognes se drugemu tuneli. Po razdalji v primerjavi z AC je krajse, vecinoma se lahko vozis cca 100-100km/h, mozno je tudi prehitevati.
V glavnem, all in all je to po mojem mnenju najboljsa varianta, ce gledas razmerje na ceno in hitrost prihoda. V Schladmingu lahko tudi poceni tankas (priporocam Agip), saj je bencin cenejsi, kot na AC. Po tej poti grem vedno, ko se peljem v tej smeri (tja in nazaj).
Preko Slovenije v smeri Karavank nima smisla, saj moras placati tudi 2x.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: FTad ()
harmony ::
@molnar
Imam tako slovensko kot avstrijsko letno vinjeto kupljeno. Zelim samo priti najhitreje in po moznosti najugodneje glede tunelov.
@Ftad
Bom pogledal to ruto. Hvala.
Imam tako slovensko kot avstrijsko letno vinjeto kupljeno. Zelim samo priti najhitreje in po moznosti najugodneje glede tunelov.
@Ftad
Bom pogledal to ruto. Hvala.
m0LN4r ::
@FTad
Kje se pa ognes tunelom med Liezen in Braunau a.d. Inn, recimo ce gres gor proti Passau oz. Munchen ?
Kje se pa ognes tunelom med Liezen in Braunau a.d. Inn, recimo ce gres gor proti Passau oz. Munchen ?
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
FTad ::
@m0LN4r
ne vem, ker se po AC-ju nisem peljal se peljal v tisti smeri. Jaz sem vedno sel v smeri Salzburga/Munchna po zgoraj opisani poti.
ne vem, ker se po AC-ju nisem peljal se peljal v tisti smeri. Jaz sem vedno sel v smeri Salzburga/Munchna po zgoraj opisani poti.
AC_DC ::
viamichelin.com route planner, 3 opcije:
http://tinyurl.com/gwjaqgu
http://tinyurl.com/gwjaqgu
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AC_DC ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Praga, ČeškaOddelek: Loža | 1633 (1234) | ToniT |
» | Stacionarni radarOddelek: Na cesti | 8015 (5841) | Mare2 |
» | Avstrijske in nemške avtoceste - čista grozota (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 11756 (9129) | FTad |
» | čez kateri mejni prehod v nemčijoOddelek: Na cesti | 4161 (3158) | BC3 |
» | vinjetaOddelek: Loža | 4420 (3761) | metalc |