» »

Hladilna telesa

Hladilna telesa

SilentMan ::

Ali lahko hladilna rebra na vse cipe na osnovni plošči pritrdim s sekundnim lepilom? Če ne, s katero snovjo priporočate? LP

c3R4R ::

Sekundno lepilo- DON'T:\

Priporočam termalno lepilo...;)
Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.

Aha...A to se doma da narediti? Iz česa?

Doma ga še nisem poskušal narediti...:8) Drugač se ga kupi... Kje pa ne vem, ker ga še nism kupoval...

Za kaj rabiš lepit rebra nekam? Če jih rabiš za grafo, je najbolje, da jih prilepiš s termalnimi trakovi...;)

frenk ::

če boš gor prtrjeval probej čimanj s termalnim lepilom al pa sekundnim če pa že morš pa sam po vogalih u centru pa termalna pasta.

Rad bi dal vsaj še na southbridge pa na zvocno in tiste male čipe zraven procesorja...ker imam 2 veliki hladilni rebri s starih računalnikov pa bi to rad uporabil...kakšni pa so to termalni trakovi? :))

Termalni trakovi- Trak, ki je na obeh stranih lepljiv.. Na eni stani se prelepi na rebro na drugi strani pa na površino, katero jo hočeš hladiti...;)
Mislim, da jih dobiš zravn reber, ki jih kupiš v Mlacomu... Ker pa jih ti ne boš kupoval, se (pomoje) da dobit te trakove v trgovini z električnim materialom... Look around:D...

Zdaj sem si izžagal eno izmed reber za southbridge, nanj namazal termalno pasto (0.2mm) in tri pikice sekundnega lepila, pa fajn dela...tak da po moje to ne predstavlja nobene praktične nevarnosti za ploščo....a teoretično pa? :)

Če si dal res samo TRI(!!) pikice bi v redu....:)

tiborrr ::

Zmesaj malo epoksidnega lepila z silikonskim, pa bo. Lahko primesas tudi malo termalne paste kaksnega znanega proizvajalca.
Don't test the captain's validity or his vulnerability!

ali3n ::

...ne vem zakaj komplirate... v paketu "zalman NB" - mlacom 900 sit shop - dobite tudi dvokomponentno zalman termalno lepilo - drži in prevaja toploto...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

karafeka ::

Nažalost tega kompleta v mlacomu več nimajo, baje ga dobijo čez 1 mesec. Da bi ga pa kje drugje imeli, pa še nisem zasledil.

ali3n: ja sej tale termalno lepilo drži ampak ko kaj crkne je pa treba dol pult:D in je bol da sploh ne limaš z lepilom v kolikor to ni nujno

karafeka ::

Tole puljenje se lahko olajša, če daš artifakt v zrmzovalno skrinjo za neki cajta. Potem gre lažje dol. Vsaj pri meni je blo tako.

karafeka: ja kako pa poj ostanke lima dol spraviš:\...:D

Fury ::

ostanki lima? vzames koscek rezila od olfa noza al pa britvico in lepo postrgas.. sploh ni problema.. sem ze delal to. pa tut pozna se nic na cipih

tiborrr kaj misliš da se meni to da kupovat in potem še skup zmešat? niti malo...

meacho ::

Prilimaj s pištolo za vroče leplenje!
Samo ob strani rebra par kaplic in je, pa se lepo se odstrani.

Silentman: Vau, kao, da je to problem. V vsakem gradbenem centru Mercator oziroma Merkur dobis epoksidno lepilo. Ti si en takih, ki bi vse imel narejeno ze in ponujeno na pladnju, kaj?

St0rMy ::

tiborrr kaj ti si malo čuden, a? zakaj bi nekaj modroval ce gre cist lepo z lepilom ki ga dobis v trgovini..računalniški seveda..doh! pametnjakovič

Ma niti ne izpadem tu tak cudno, kot bi sicer v resnici, ce bi me videl. Be Happy :P.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

S čim nalepiti...

Oddelek: Navijanje
121568 (1277) humanoid
»

Izkusnje z zalmanovim termalnim lepilom

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
101410 (1202) ali3n
»