Forum » Pomoč in nasveti » Na trdem disku zmanjkalo prostora (500gb v enem dnevu)
Na trdem disku zmanjkalo prostora (500gb v enem dnevu)
xseki ::
Pozdravljeni,
Imam eno težavo. In sicer. Včeraj sem še imel na trdem disku cca. 500gb prostega prostora. Danes pa samo še 3,5gb... Mogoče ve kdo zakaj? Pred 3 dnevi sem naložil win10 (originalen)...
Najlepša hvala.
Lp,
Imam eno težavo. In sicer. Včeraj sem še imel na trdem disku cca. 500gb prostega prostora. Danes pa samo še 3,5gb... Mogoče ve kdo zakaj? Pred 3 dnevi sem naložil win10 (originalen)...
Najlepša hvala.
Lp,
Spajky ::
Verjetno napaka v particijski tabeli; Win so zaj*bali vpis vanjo ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Ko grem na propeties v mapi "Users" vidim kr 11k map?! In še kr polni... Zdajle scanam z tem programom disk, da vidim kaj mi polni...
joze67 ::
Windows 8 ali več? V Task Managerju uredi procese po uporabi diska; če spiše 0,5T v dnevu, bo proces konkretno aktiven.
Invictus ::
Naloži WinDirStat in poglej kje/kaj ti žre plac.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
crniangeo ::
ta slika mi nič ne pove :)
Naredi to kar je predlagal invicus :)
Naloži WinDirStat in poglej kje/kaj ti žre plac.
Naredi to kar je predlagal invicus :)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: crniangeo ()
BorutK-73 ::
desni klik na disk, lastnosti, orodja, preveri disk in obklukaj prvo samodejno popravi napake...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutK-73 ()
max00slo ::
Imel primer ko je google maps sam downloadal vse mape sveta :) Lahko je podobna zadeva... drugače pa ja, windirstat oz. kaj podobnega takoj pove kje tiči zajec :)
Si non confectus, non reficiat.
Rešil zadevo! :)
550gb je bilo v čist xy mapi... Odstranil z programom WinDirStat.
Hvala vsem za pomoč
Lp,
550gb je bilo v čist xy mapi... Odstranil z programom WinDirStat.
Hvala vsem za pomoč
Lp,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj je varno pobrisati v Windows direktoriju?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3404 (2532) | _Denny_ |
» | Vprašanje za ugotovitev kje se nahajajo programi/igreOddelek: Pomoč in nasveti | 912 (769) | solatko |
» | Program da pokaze zabasanost compaOddelek: Operacijski sistemi | 715 (573) | Hayabusa |
» | Problem trdi disk C - pomanjkanje prostoraOddelek: Strojna oprema | 1155 (1025) | TheRiddle |
» | Ali obstaja program za iskanje večjih datotekOddelek: Pomoč in nasveti | 663 (537) | s1m0n |