Forum » Operacijski sistemi » Program da pokaze zabasanost compa
Program da pokaze zabasanost compa
Tim10 ::
Pozdravljeni, ali morda obstaja kaksen soliden program da pokaze koliko imamo ,,zabasan ,, racunalnik? Pa da ne uturi miljvzent enih brezveznih applikacij Hvala lepa
Mislil sem na program ki bi pokazal koliko pocasneje delajo windovsi od takrat ko so bili se svezi.Torej da bi pokazalo kaj jih bremza.
win64 ::
Boš potreboval več orodiji uporabit za kaj takega ugotovit. Po navadi gre za preveč programov v ozadju. Kaj se samodejno zažene ob zagonu lahko pogledaš z autorun: http://technet.microsoft.com/en-us/sysi...
Preko svetovanega programa ki ga je navrgel win64 in upravitelja opravil sem pozaprl kar nekaj nepotrebnih programov ter toolbarsa delta in yonto. Ucinek se ze pozna. Hvala vam!
Hayabusa ::
Obstaja način, kako ugotoviti, kateri program/user na dnevni bazi zapolnjuje določene mape ? Programi kot so WinDirStat/treesize pokažejo samo trenutne podatke.
Npr, da bi orodje v ponedeljek poskeniralo cel disk, ga ponovno v torek in izdelalo poročilo o spremembah.
Za ntfs FS me zanima.
Npr, da bi orodje v ponedeljek poskeniralo cel disk, ga ponovno v torek in izdelalo poročilo o spremembah.
Za ntfs FS me zanima.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Na trdem disku zmanjkalo prostora (500gb v enem dnevu)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2414 (1662) | BorutK-73 |
» | Vprašanje za ugotovitev kje se nahajajo programi/igreOddelek: Pomoč in nasveti | 924 (781) | solatko |
» | Problem trdi disk C - pomanjkanje prostoraOddelek: Strojna oprema | 1171 (1041) | TheRiddle |
» | Ali obstaja program za iskanje večjih datotekOddelek: Pomoč in nasveti | 675 (549) | s1m0n |
» | Poln - čeprav prazen sistemski diskOddelek: Strojna oprema | 879 (695) | tonccy |