» »

Pop TV in Kanal A plačljiva?

Pop TV in Kanal A plačljiva?

««
10 / 72
»»

Tilen ::

dj_uro je izjavil:

T2 bo kmalu padel pod okrilje Telemacha, zato je brezveze karkoli govorit...
Telemach zaenkrat ne bo drazil paketov, cez cas pa zagotovo...
Namesto da bi se jim uprli, bomo takratko SPET potegnili mi...

Zakaj bi šel T-2 pod Telemach? Vir?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Besna Glista ::

Bullshit pač. Natolcevanja brez osnove. Razen, če avtor ni lastnik/solastnik katerega izmed omenjenih podjetij =)

zmaugy ::

issak je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Zakaj ne? Saj bi plačali za vsakega uporabnika, dobijo nek minimalen rabat zaradi obsega in prodajo naprej z minimalnim dobičkom, da zeznjo konkurenco in proplus.

Ker netflix ni televizijski kanal, ampak VOD. Saj ga lahko posebaj vzameš, ne glede na ponudnika interneta, zakaj bi plačeval T-2 12€ extra, če jih plačaš 10€ direkt netflixu?

T2 verjetno lahko Netflix dobi ceneje kot ti ali jaz, ce naroči recimo 1000 ali več paketov naenkrat. Špekuliram.

Spajky ::

c3p0 je izjavil:

... naj gledajo. Tudi pravico do poneumljanja imajo.
Nujno treba to zapisat v ustavo - pravica do brezplačnega poneumljanja :)) ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

mojster_joni ::

Tarzan je izjavil:

Če bodo pogojevali -ali v osnovnem paketu, ali ne sploh, potem jih lahko T2 toži in bo tožbo tudi dosti enostavno dobil. Je pa vprašanje, če ne bodo prej škripnili, kot bi dočakali epilog.

to jih lahko toži vsak operater, ki ga poskušajo tako izsiljevat

Aston_11 ::

opeter je izjavil:

Naj dvignejo. Lahko tudi +5 €/mesec.

Par mescov nazaj so pri elektriki uvedli nek nov prispevek, ki nanese cca 5-7 EUR (cca 10% položnice) mesečno. Na temo obnovljivih virov, ki jih sedaj subvencionira celotna država. Razen, da sem pizdil, drugega nisem mogel. Isto bo pri tem. Če boš hotel gledati kakšen pameten program izmed 120-ih, bo treba plačati POP TV, ker paketa, ki bi bil osnovni in brez POP TV ne bo pri nobenem ponudniku. Nekateri pa sloh možnosti izbire ponudnikov nimajo.

zmaugy ::

mojster_joni je izjavil:

Tarzan je izjavil:

Če bodo pogojevali -ali v osnovnem paketu, ali ne sploh, potem jih lahko T2 toži in bo tožbo tudi dosti enostavno dobil. Je pa vprašanje, če ne bodo prej škripnili, kot bi dočakali epilog.

Tožbe proti izbrancem se ponavadi slabo končajo za tiste, ki tožijo. T2 ima s tem izkušnje.

Spc ::

mojster_joni je izjavil:

Tarzan je izjavil:

Zakaj pa se pustijo ? Lepo naredit plačljivi paket z POPTV / KANAL A + PlanetTV pa je zadeva rešena.

Tisti, ki bo hotel to troje gledati bo pač plačal dodatnih 10€ na mesec pa je to to.

Tody ::

Operaterji so prvaki v mešanju megle. T2 ponuja telefone take drugačne včlanijo te v take in drugačne klube zato da bi dobil prespektivo kolk so ti dal. V resnici pa je to kar dobiš to. TV(časovni zamik) + internet stane 50 eur na optiki pa jebi se miško. Lahko sicer prišparaš 2 eur če ne vzameš L sheme pa 4 eur za zamik. Ampak na koncu ugotoviš da jih rabiš :)

Tako bodo, ko bo čas za to (sedaj ko ste vsi pozorni za to seveda ni ), sprememba paketa, kjer vam bodo dali HBO 3 mesece zastojn, XXX paket za polovično ceno in 3000 točk. Pa potihem spremenili ceno za osnovni paket :)

Glugy ::

Aston_11 je izjavil:

opeter je izjavil:

Par mescov nazaj so pri elektriki uvedli nek nov prispevek, ki nanese cca 5-7 EUR (cca 10% položnice) mesečno. Na temo obnovljivih virov, ki jih sedaj subvencionira celotna država. Razen, da sem pizdil, drugega nisem mogel. Isto bo pri tem. Če boš hotel gledati kakšen pameten program izmed 120-ih, bo treba plačati POP TV, ker paketa, ki bi bil osnovni in brez POP TV ne bo pri nobenem ponudniku. Nekateri pa sloh možnosti izbire ponudnikov nimajo.

Mal si narobe informiran. Prispevek se je znižal podjetjem zato se je gospodinjstvom dvignil. Mi subvencioniramo podjetja..vsako gospodinjstvo vsak plačnik elektrike subvencionira podjetja. Podjetja manj plačujejo za isto količino kot mi tud če ne dobijo nobenga popusta na količino..ko dodaš še popust na količinno pa vidš da so totalni priviligiranci.

SE opravičujem za OFFtopic ampak zdel se mi je zlo pomembno da se ve o čem se v praksi gre. Da ne bo kdo zaveden.

ONtopic:
Zdej se govori neki da hoče še PlanetTV dobit svoj delež od operaterjev. http://www.zurnal24.si/planet-tv-tudi-m...

c3p0 ::

Aston_11 je izjavil:

opeter je izjavil:

Dobro, "off-the-grid" je precej težje it, kot nehat gledat TV. Brez TV se življenje komaj opazno spremeni, čez čas gre lahko le še na boljše :). Brez elektrike mnogo težje. Imaš pa tudi manj drastične in bolj ali manj legalne ukrepe, kot je npr. Netflix, SAT-TV, torrenti.

webmaher ::

Prišparajte "municijo" za čas, ko se bo kaj podražilo... zaenkrat na vidiku jih ni in do spomladi bi moral biti mir v deželi Ban an in ostalih dobrot :))
Kar se pa tiče T-2 je jasno, da bo slejkoprej dobil novega lastnika....in Telesmeh ima drobiža kar ga češ...sploh ne vem kaj čakajo ... aja da jim T-2 plača obilno za HD verzije SportKlubov :))

No, to je sigurno, da so apetiti po T-2 veliki s strani vseh ostalih playerjev..

poweroff ::

Obrazložitev Planet TV. "V letu 2017 nameravamo znatno dvigniti nivo produkcije in izboljšati kakovost programa".

LOL!
sudo poweroff

Ja to je rekel že glavni urednik, v enem intrevuju prej pred vso to zadevo.

Pithlit ::

To pomen da jim je jasno da truntno 'prodajajo' drek. No, lepo.
Life is as complicated as we make it...

Invictus ::

Pithlit je izjavil:

To pomen da jim je jasno da truntno 'prodajajo' drek. No, lepo.

Analiza stanja je prvi korak ;).

A imajo HD?
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

M.B. ::

Netflix pri T-2 ne bi bla tak čudna stvar. Netflix je možno namreč gledat na settop boxu od Comcasta. Vir. Telemach pa ima Pickbox kot VOD ponudnika, ki je v bistvu balkanski Netflix, tako da nebi bilo nič čudnega če bi Netflix bil na voljo pri T-2.
Everyone started out as a newbie.
Sadly only a handful ever progress past that point.

BorutK-73 ::

Invictus je izjavil:

A imajo HD?

Imajo. Imajo tudi Planet+1 ker ponavljajo program z 1 urnim zamikom (tudi v HD) na telesmehu.
Za koji kurac moramo plačevat za komercialne TV postaje?!

Glugy ::

Ker drgač ne bi preživele na trgu...sej veš zdej smo v kapitalizmu ki je v bistvu plansko gospodarstvo pod površjem. Sam lepše se sliš da tist preživi ki je najbolj sposoben...Sposoben za molzenje ne pa sposoben za pristno inovativnost. Izkoriščanje položaja na trgu in nedejavnost konkurence = molzenje.

konspirator ::

Domen13579 je izjavil:

ko kej prenašam prek utorrenta mam prenosa 800kb/s. Na Siolu so nam rekli da je to najvec kar lahko spravijo do nas, več od tega se baje ne splača. Se mi pa zdi da je paket 10/10, sam nisem 100%

800 k bitov ali k bajtov ? Pomoje bitov.

Prilepi http://www.speedtest.net/ rezultat.
--

Zgodovina sprememb…

Spc ::

nikolahodin ::

Spc je izjavil:

http://www.24ur.com/novice/znanost-in-t...

3Mbit/s je za njih HD :))

Po Akcijski ceni 14 eur mesečno. Ali to pomeni da je polna cena tam okoli 28 eur mesečno

tikitoki ::

Me prav zanima koliko se vas bo dejansko odpovedali paketom, ce pride do povisanja cen.

roCkY ::

Važno je ime, ne slika. Vsebine itak ni.

tikitoki je izjavil:

Me prav zanima koliko se vas bo dejansko odpovedali paketom, ce pride do povisanja cen.

Precej težko (nemogoče) se bo odpovedat kanalom, ki so v HD shemi, ki se pri nas večinoma gledajo. A če gre tole prek bo na letni ravni ISP od mene 100,0% dobil manj kot dobi sedaj. Se bomo pa tipkali in za določene mesece prek poletja odjavili določene zadeve. A žal bo Proplus dobil svoje. brrrr

alexz ::

polna cena je 17,50 € oziroma 20,50 € http://totaltv.tv/sl/televizija/TV-Pake...

Glede na tabelo zgoraj to ni vredno 5€.

Mato989 ::

The Player je izjavil:

Zanimivo je kako omenjate konkurenco (fox, HBO...), ki ni nič boljša od pop tvja in kanala a. Fox news je celo v ZDA na tako slabem nivoju kot 24ur pri nas.

Kar se pa tiče poneumljanja, bi pa lahko naštel kar vse TV kanale. Razen RTV ima še na momente kak pameten film, ki ni tipično holywoodske narave, se je pa tut poslabšal in ni več tak kot včasih.

Zanimiv je recimo Planet TV, ki ga še ni noben do sedaj omenil. Namreč le ta ima največ resničnostnih šovov in zdaleč poje Pop TV po poneumljanju ljudi. Namreč večina resničnostnih šovov, ki jih je prvotno predvajal Pop TV, razen šef išče gostilno, sedaj predvaja Planet TV.

Na koncu je edini problem, ki se lahko pojavi je ta, da na koncu, tebi nič, meni nič, prisilijo operaterja, da se podraži položnica, zato, da boš imel dostop do pop Tvja in a kanala, namesto, da bi ti dal operater možnost doplačila.

seveda se ve vnaprej odgovor kakšen bi bil ;)

Oprosti samo HBO je GOSPOŠKI kanal z GOSPOŠKO vsebino napram Pop Tvju... pa tudi Foxu, je edini kanal zraven HBO Go, ki ga z veseljem plačam.

Že davno sem za to, da se naredi cenovko vsakega kanala se ovrednoti in si sam sestavim spisek kanalov pri operaterju katere želim gledat.... verjetno bi teh kanalov blo glih ene 8.... in ja HBO je med njimi, in verjetno še ene 4je Sport klubi pa še kaj... Kanal A in Pop TV, tudi če jih ni :)

NooB ::

M.B. je izjavil:

Netflix pri T-2 ne bi bla tak čudna stvar. Netflix je možno namreč gledat na settop boxu od Comcasta. Vir. Telemach pa ima Pickbox kot VOD ponudnika, ki je v bistvu balkanski Netflix, tako da nebi bilo nič čudnega če bi Netflix bil na voljo pri T-2.

Netflix bo sodeloval s operaterjem v stečaju (tretjič) in obveznostmi do dobaviteljev & upnikov > +200 mio€? Si ti resen ali samo naiven?
LP, JAZ

Kaj ma pa to veze? Zakaj bi pa potem PRO PLUS sodeloval z njimi če jim ne bodo plačal? Sej na to namiguješ ane? Če ti je nekdo pripravljen dati 10.000 eur na mesec ali še več vrjetno ne gledaš dosti dolgo, sploh če tebi to ne predstavlja nobenih stroškov...

NooB ::

Ne namigujem na to. Malo si preberi stečajno zakonodajo.
LP, JAZ

xmetallic ::

[D]emon je izjavil:

xmetallic> Kanali, ki očitno poneumljajo ljudi bi morali biti zakonsko prepovedani.

In kako tocno bi ti zakonsko definiral "poneumljanje ljudi", brihta ?

Big brother, kmetije, gostilne, šefi & ostali rielit šovi.

Machete ::

Ali pa kar 90% TV vsebine, če smo pošteni. Izvzemši nedebilni del nacionalke.

LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

[D]emon ::

Sem vceraj malo debatiral z best frendico: v Estoniji si lahko sam izberes katere programe zelis imeti v TV paketu. ;)
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

marS ::

[D]emon je izjavil:

Sem vceraj malo debatiral z best frendico: v Estoniji si lahko sam izberes katere programe zelis imeti v TV paketu. ;)

Estonija je Estonija...Slovenija je nekaj drugega.....
...no more heroes...
https://ilbis.com/

Ja. Estonija je svetlobna leta pred Slovenijo. Zato pa tudi sam pospeseno iscem dodatno izobrazevanje ali zaposlitev tam.

Zakaj bi živel gor pool leta v temi?!?!?

Ni vredno. Zaslužiš več denarja, in se z drobižem niti ne ukvarjaš...

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: sennheiser ()

...:TOMI:... ::

Koliko napredni/nazadnjaški smo bili včasih, ko ni bilo nič kodirano in je vsak gledal, kar je hotel? Ko je obstajal samo en "paket", imenoval se je naročnina na kabelsko ali IPTV. Imel je samo eno ceno. S paketi gremo v napačno smer.
Tomi

Mi smo mel televizijo, ki je imela fiznčne gumbe za kanale gor. Bilo jih je 5. Bili smo srečni :)

Invictus> Zakaj bi živel gor pool leta v temi?!?!?

Saj se zavedas, da Estonija *ni* severno od polarnega kroga, kajne ?

In zakaj bi zivel gor ? Preprosto zato, ker drzava dosti bolje funkcionira. Pa se Helsinki je blizje.

Seveda se zavedam. Zadeva je bila malo prepotencirana...

Mene ne spraviš gor. Bližina mediterana in Alp ne more zamnjati še tako dobra ureditev države ;).

Pa sem bil že na severu. Skoraj eno leto. Solidno, ampak ne po mojem okusu...

Zgodovina sprememb…

Prav, pa zivi se naprej v gnili drzavi, ki z vsakim dnem bolj tone v drek. Ti nihce ne brani. :) (Mimogrede, sam sem malo vec kot eno leto zivel v kraju Tornio, na severu Finske. Fun times. Tema in mraz me pa nista niti malo motila.)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: [D]emon ()

Zlate ::

Tody je izjavil:

Mi smo mel televizijo, ki je imela fiznčne gumbe za kanale gor. Bilo jih je 5. Bili smo srečni :)

Torej praviš, da zdaj nisi srečen, oz. da si bil prej bolj srečen?

Mogoče pa na bolšjaku kupiš podoben TV s 5-10 gumbi pa postaneš ponovno srečen?

Ampak ja, razumem kaj si hotel reči. Če bi obstajala možnost izbire posamičnih kanalov bi imel izbranih kakih 10 do 15 kanalov. Od tega je polovica risank in druga polovica šport in dokumentarni - pa še to so res potrebne le risanke, ker vse drugo se gleda le občasno oz. priložnostno.
"Ne dovoli, da bi te šolanje oviralo pri izobraževanju."
_______________________ Mark Twain________

Zgodovina sprememb…

Gnila država? Nič manj ali bolj kot ostale. Samo pri nas so vse svinjarije malo bolj izpostavljene...

Slovenija je pač EU davčna oaza. Dokler bo tako, ostanem. Ostalo me niti ne moti, ker je samo predstava za rajo, ki se zgraža nad malenkostmi, velike stvari pa se dogajajo v ozadju...

Če gremo nazaj na TV, noben operater si ne upa ponuditi paketa, kjer bi si sam izbiral programe... In noben ponudnik programov si tudi ne upa narediti tega...

Zgodovina sprememb…

Invictus je izjavil:

Slovenija je pač EU davčna oaza.

kaj je?

Besna Glista je izjavil:

Invictus je izjavil:

Slovenija je pač EU davčna oaza.

kaj je?

To, kar sem napisal. Za določeno skupino ljudi. Kar bi ti moralo biti jasno, če ne živiš ravno v jami brez interneta...

Zgodovina sprememb…

opeter ::

Tilen je izjavil:

dj_uro je izjavil:

T2 bo kmalu padel pod okrilje Telemacha, zato je brezveze karkoli govorit...
Telemach zaenkrat ne bo drazil paketov, cez cas pa zagotovo...
Namesto da bi se jim uprli, bomo takratko SPET potegnili mi...

Zakaj bi šel T-2 pod Telemach? Vir?

Kolikor vem, so pred kakšnim letom ali več nazaj T-2 hoteli kupiti pri TelekomAustria. Je to isti lastnik kot od Simobila/Amisa?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

opeter ::

Glugy je izjavil:

ONtopic:
Zdej se govori neki da hoče še PlanetTV dobit svoj delež od operaterjev. http://www.zurnal24.si/planet-tv-tudi-m...

Spc je zgoraj napisal rešitev za komercialno sveto trojico:

Zakaj pa se pustijo? Lepo naredit plačljivi paket z POPTV / KANAL A + PlanetTV pa je zadeva rešena.
Tisti, ki bo hotel to troje gledati bo pač plačal dodatnih 10€ na mesec pa je to to.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Zgodovina sprememb…

• spremenil: opeter ()

V resnici, če me prisilijo da bom ugasnil TV pač ne bo nič hudega, zdaj jo pač buljiš ker jo bulijo otroci in žena...
««
10 / 72
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

POP TV in Kanal pod isto streho kot Telemach (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
8426488 (20755) Ajnstajn`
»

Peticija za umik Pop tv-A kanal iz ponudbe ponudnikov. (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15443614 (37259) next3steps
»

Planet TV (strani: 1 2 3 )

13633782 (28564) zuz3k
»

Boš septembra doma?

4510687 (5977) Silck
»

TV Pika odhaja, prihaja POP BRIO