Forum » Mobilne tehnologije » Samsung Gear VR
Samsung Gear VR
krefi ::
hej.
zanima me kako se odnesejo omenjena VR očala. sam si lastim s6 zato bi si rad dokupil se ta očala če se seveda za njih splača dati
120 € https://www.simobil.si/pametne-naprave/...
zanima me vaše mnenje o teh očalih vesel bi biu pa tudi mnenja koga ki si že lasti ta očala..
zanima me kako se odnesejo omenjena VR očala. sam si lastim s6 zato bi si rad dokupil se ta očala če se seveda za njih splača dati
120 € https://www.simobil.si/pametne-naprave/...
zanima me vaše mnenje o teh očalih vesel bi biu pa tudi mnenja koga ki si že lasti ta očala..
e3 1231v3|asus gtx 970 strix OC edition|2x8gb kingston|
cosair rm650| crucial 500gb|fractal define s
popster ::
Sicer nimam teh samsungovih očal vendar mislim da ni dosti boljše kot katerikoli kitajski izdelek kot naprimer tale.
Je pa za enkrat na youtubu bolj malo filmov SBS, tko da se ti splača kupit če boš igral igre.
Je pa za enkrat na youtubu bolj malo filmov SBS, tko da se ti splača kupit če boš igral igre.
http://www.aliexpress.com/item/2015-Goo...
menite da se lahko primerja to s org. ?
menite da se lahko primerja to s org. ?
Spock83 ::
Ni preimerljivo s kitajskimi izdelki. Pri Samsung VR dobiš še eksluzivno Oculus platformo/aplikacijo, kjer imaš različne stvari gor in se samo še dodaja vsak dan. Seveda vse je prilagojeno Samsung VR.
markic222 ::
Sam uporabljam Gear VR že približno 2 tedna in lahko potrdim, da je zakon. Sicer sem kupil na telekomu ko so imeli akcijo za 90€. Imaš tudi workaround da lahko gear vr uporabljaš tudi kot android cardboard (če rabi kdo rešitev naj javi). Sicer je vsebina dokaj omejena in igre so kratke. Zastonjskih vsebin je bolj malo. Všeč mi je podpora za Twitch, če kdo rad gleda streame je to top šit. Malo sem bil razočaran da ni Youtube aplikacije. Za ogled youtuba je potrebno iti na VR Brskalnik, kjer uporabniška izkušnja ni tako dobra kot v native aplikaciji. Meni ni žal nakupa, predvsem zaradi gledanja filmov, serij (čakam da omogočijo Netflix za naše področje) in slik.
sj mogoce bom kupu org. samsung samo da cena pade ali ob primerni ponudbi :)
markic222 ::
V samih očalih iskreno povedano v sami kvaliteti verjetno ni razlike med Samsungovo različico in tole kitajsko ( omenjeni Gear VR deluje zelo cheap v roki in na glavi, kot da je vredno 30€) . Fora je samo da lahko Oculusove zadeve uporabljaš samo preko takih očal (Gear VR). Maybe bi se dalo pohekat na Samsungovih telefonih da bi na silo odprl Oculus Home in da ne bi potreboval original očal, vendar verjetno še ni nobenemu uspelo.
ja sj to me zanima da bi nekako dobil app od oculusa ...
Pesimist ::
in kaka je grafika? ostrina? trese kaj sliko? druga ko 3D kino si niti neznam res predstavljati in 3D kino je zanič blure šhit, da raje 2D Fullhd gledam.
Pa zato ni dovol imeti kaki oneplus x + samsung vr? ali mora s6 biti?
Pa zato ni dovol imeti kaki oneplus x + samsung vr? ali mora s6 biti?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
Spock83 ::
Drugače je kot pri 3D kinu, tukaj je tudi opaen v kotih blure effect.
Jp mora biti Samsung s6 generacije.
Jp mora biti Samsung s6 generacije.
Storm ::
Mal gledam tole špeglovje, za kaj sploh prav pride? Pa kak telefon najmanj je treba met, da je stvar kolker tolk uporabna.
Markec The Great
Pesimist ::
Dans sem se zraven spravo sprobati to zadevo koncno. Moram reci da je to absolutno zanic zadeva. Vsej na S7 z 2k resolucijo ali kaj koli ze ima. Zadeva totalno blurasta in pixlirasta. Resolucija je tako niska da lahko pixle štejes, dobesedno.
Bal sem se da bo tako slabo kot 3D kino. Zdaj bi si pa zelel da je tako slabo ko 3D kino, ker to je se vsej 10 levelov slabse.
To za mene ni WOW ampak bruh! Telekom bi mi mogo placati da sem to domol neso in ne obratno! Ce kdo to slucajno misli kupiti! Well dont!
Bal sem se da bo tako slabo kot 3D kino. Zdaj bi si pa zelel da je tako slabo ko 3D kino, ker to je se vsej 10 levelov slabse.
To za mene ni WOW ampak bruh! Telekom bi mi mogo placati da sem to domol neso in ne obratno! Ce kdo to slucajno misli kupiti! Well dont!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
VRguy ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VR očalaOddelek: Kaj kupiti | 6143 (711) | wolverine22 |
» | Googlov Daydream je mrtevOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 5277 (4201) | PrimozR |
» | Samsung predstavil Galaxy S8 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Android | 42631 (32760) | Mare2 |
» | VR prvič best buy brez bankrota?Oddelek: Kaj kupiti | 2015 (1212) | Heisenberg |
» | HTC pokazal Vive za navidezno resničnost (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 19870 (17455) | m0LN4r |