Forum » Programska oprema » MS Camera codec pack
MS Camera codec pack
blindb ::
Pozdravljeni,
danes sem malo brskal po namescenih programih na Windows 10 in nasel Microsoft Camera Codec Pack, ki naj bi mi zavzemal celih 11 GB!
Na spletni strani je opis: "The Microsoft Camera Codec Pack enables the viewing of a variety of device-specific file formats."
Je to ze kdo odstranil in imel kasneje kaksne probleme z prikazovanjem jpeg, png in podobnih slik?
Lp.
danes sem malo brskal po namescenih programih na Windows 10 in nasel Microsoft Camera Codec Pack, ki naj bi mi zavzemal celih 11 GB!
Na spletni strani je opis: "The Microsoft Camera Codec Pack enables the viewing of a variety of device-specific file formats."
Je to ze kdo odstranil in imel kasneje kaksne probleme z prikazovanjem jpeg, png in podobnih slik?
Lp.
Mislim da bi morali uvesti davek na idiotizem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avtokamera videi se nočejo predvajatiOddelek: Pomoč in nasveti | 2387 (2022) | alese |
» | Microsoft dodal podporo za format posnetkov RAW v WindowsOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 10308 (8251) | LuiIII |
» | Katere programe bi moral imeti vsak uporabnik računalnika?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3928 (3190) | energetik |
» | Teleinfos in ZigggaOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 2495 (2495) | Trubadur |
» | NOLF2 + talk/speachOddelek: Igre | 1793 (1638) | cooolah |