Forum » Loža » Posodobitev Androida je mistery box
Posodobitev Androida je mistery box
Aphanisis ::
Ali mogoče kdo ve, kako je možno, da se leta 2016 dogajajo takšne stvari, kot je "posabšanje delovanja" po namestitvi "posodobitve", "novejše verzije" Androida? Končni uporabnik ne bi smel biti prisiljen v to, da mora prečesati cel "internet", da ugotovi, ali lahko nadgradi verzijo Androida, brez da bi se mu sesula uporabnost telefona.
Ali to potem pomeni, da si res varen pred "škodljivimi posodobitvami" le v primeru, da kupiš Appleove izdelke? Ali to pomeni tudi, da v primeru, da uporabljaš Android, je potem najbolje, da ostaneš na izhodiščni verziji, uporabo novejše verzije pa omejiš izključno na nakup nove naprave, kjer je novejša verzija že prednameščena?
Ali to potem pomeni, da si res varen pred "škodljivimi posodobitvami" le v primeru, da kupiš Appleove izdelke? Ali to pomeni tudi, da v primeru, da uporabljaš Android, je potem najbolje, da ostaneš na izhodiščni verziji, uporabo novejše verzije pa omejiš izključno na nakup nove naprave, kjer je novejša verzija že prednameščena?
Smurf ::
V bistvu je to sedaj na splosno bolj pogosto kot je bilo 10 let nazaj. Prilagoditev na trg, da je treba servirati zadeve cim hitreje.
Dosan ::
Ali to potem pomeni, da si res varen pred "škodljivimi posodobitvami" le v primeru, da kupiš Appleove izdelke?
http://www.forbes.com/sites/gordonkelly...
http://www.gottabemobile.com/2016/01/06...
Ni se mi dalo iskati bolj nazaj za starejše verzije in njihove buge...
Goody ::
Ali to potem pomeni, da si res varen pred "škodljivimi posodobitvami" le v primeru, da kupiš Appleove izdelke?
Jao, smeh ;)). Vprašaj uporabnike Iphone 4s in Ipad 2 kako so "zadovoljni" s posodobitvijo na IOS 8,9 ?
(na IOS9, ki je priporočljiva nagraditev za omenjeni napravi sta praktično neuporabna)
Na Apple je že dolgo tako, da je priporočljivo delati le 1 - 2 posodobitvi, ker kasnejše ti aparat precej upočasnijo oziroma povsem pokriplajo...
Invictus ::
Bistveno ceneje in hitreje je narediti novo verzijo hardwara kot novo verzijo softwara. Saj samo skopiraš referenčni design.
Kitajcem pač softveriranje ne gre tako v redu, kljub celemu kupu folka.
Kitajcem pač softveriranje ne gre tako v redu, kljub celemu kupu folka.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
jan_g ::
Jaz sem se že dolgo nazaj, še pred pametnimi telefoni, naučil, da je potrebno pri večjih nadgradnjah počakati par mesecev in potem prebrati mnenja early-adopterjev. Tako na laptopu (osx) kot na telefonu (android) sem večino časa 6-12 mesecev za najnovejšo verzijo.
80ris ::
Jaz sem se že dolgo nazaj, še pred pametnimi telefoni, naučil, da je potrebno pri večjih nadgradnjah počakati par mesecev in potem prebrati mnenja early-adopterjev. Tako na laptopu (osx) kot na telefonu (android) sem večino časa 6-12 mesecev za najnovejšo verzijo.
Potem si kar precej zadaj, pri računalništvu in telefoniji je v tem času že nova naprava.
V resničnem življenju je pa tako kot bi živel nekje 50 let zadaj, sedaj pa malo pomisli kje smo bili pred 50-timi leti.
jan_g ::
Potem si kar precej zadaj, pri računalništvu in telefoniji je v tem času že nova naprava.
V resničnem življenju je pa tako kot bi živel nekje 50 let zadaj, sedaj pa malo pomisli kje smo bili pred 50-timi leti.
:) Mislim, da je to zgrešena primerjava. Z eno leto staro verzijo softvera lahko naredim vse, kar bi lahko z najnovejšo. Support še vedno traja, tako da imam tudi morebitne varnostne popravke. 50 let nazaj pa ne bi mogel početi istega kot danes, ker enostavno ni bilo tehnologije za določene ključne stvari, ki so danes samoumevne.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iPhone 5S 16g iz iOS 10 nazaj na iOS 9 ?Oddelek: Strojna oprema | 3148 (648) | tiltech |
» | Deveti izvedenki Androida je ime PieOddelek: Novice / Android | 14325 (9110) | pirlo |
» | Čez dober teden prihaja macOS SierraOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 15808 (12726) | matijadmin |
» | Androidni telefon ni eden, telefonov je na tisoče (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Android | 46936 (35962) | MrStein |
» | Prve Tizen naprave morda že letosOddelek: Novice / RIM BlackBerry | 6704 (5068) | shubell |