» »

Program za obdelavo videa

Program za obdelavo videa

element ::

Zanima me, kateri program je dober za odelavo videa (malo bolj profesionalno ne kašn windows movie maker). Imam digitalno kamero (firewire) in posnetke bi rad obdelal in jih posnel nazaj na kaseto al pa naredil divx filmček. Sm že iskal po netu in mam tud dva programa doma, samo sta preveč lame in ne ponujata tistega kar bi hotel. Če se kdo s tem ukvarja naj mi svetuje kater program je dober za tako delo.

Tnx
:)
  • premaknil: ToniT ()

BaRtMaN ::

Kdor se bolj zaresno ukvarja s tem, ima po mojem kakšnega maca.

Firebat ::

VirtualDub je dober program za kompreserat datoteke (avi2xvid). Z njim se da tudi obdelat kaksne stvari. Ce ne je pa tud dober program Adobe Premier (no neki tazga je naslov nism zihr)

IceIceBaby ::

Bartman, bingo :) Mojemu iBooku se vsi smejijo ker ima bogih 700mhz, pa sem ravno včeraj zaključil z montažo že tretjega malo daljšega filma (cca. pol ure) v programu iMovie. Pa stvar zgleda zlo profesionalno. Tko da mac rulz za take stvari :)

Ok, dost hvalospevov. Za Winse je pomoje eden boljših programov Pinnacle studio 8. Za tako domačo obdelavo mislem. Program je dost zmogljiv in hkrati precej enostaven. Na voljo maš vse potrebno da zmontiraš zlo dober film, not maš ful prehodov in efektov itd. Če maš možnost kje dobit ti ga priporočam, vsaj za mene je ta program velik boljš kot Premiere, ki naj bi bil sicer bolj zmogljiv ampak tudi bolj kompliciran.

Tody ::

Viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiva los VEGAS!!!!:D :D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Movie making?

Oddelek: Programska oprema
152671 (2474) Tear_DR0P
»

program za obdelavo videa

Oddelek: Zvok in slika
122825 (2579) vice boy
»

Editing videa pod Linuxom

Oddelek: Operacijski sistemi
372743 (2248) CaqKa
»

Kako iz DV narediti DIVX?

Oddelek: Zvok in slika
392380 (1767) marS
»

Racunalnik za digitalno obdelavo

Oddelek: Kaj kupiti
172297 (1887) 3LeR.

Več podobnih tem