Forum » Mobilne tehnologije » htc desire 820
htc desire 820
leonček ::
pozdravljeni!
imam eno rahlo težavico glede spreminjanje barve,slike ko grem v meni z aplikacijami.jaz imam sedaj v meniju aplikacij ozadje modro rad bi ga pa spremenil tako da bi imam ozadje eno sliko ki mi je všeč,mi lahko kdo tukaj pomaga?
hvala za pomoč,lp
imam eno rahlo težavico glede spreminjanje barve,slike ko grem v meni z aplikacijami.jaz imam sedaj v meniju aplikacij ozadje modro rad bi ga pa spremenil tako da bi imam ozadje eno sliko ki mi je všeč,mi lahko kdo tukaj pomaga?
hvala za pomoč,lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ponastavitev Android sistemaOddelek: Mobilne tehnologije | 6549 (1149) | Kitajc01 |
» | Padanje prodaje osebnih računanikov se nadaljuje, telefone menjamo vse redkeje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 15744 (12373) | nejodagreat |
» | Nasveti za dizajn spletnega servisa (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 4746 (3428) | blackbfm |
» | Microsoft želi patentirati vmesnik Windows Phone 7Oddelek: Novice / Windows Mobile | 9414 (8135) | Icematxyz |
» | Barvna ozadja, melodije, pošiljanje SMS-ov, logotipi,... - linkiOddelek: Mobilne tehnologije | 64161 (3145) | Mitja358 |