Forum » Mobilne tehnologije » Melodija zvonjenja Iphone 5s
Melodija zvonjenja Iphone 5s
Frikilink ::
Pozdravljeni,
na Iphone 5s bi si rad nastavil lasten "ringtone". Sledil sem navodilom na internetu ( pretvorba imena dadoteke v a4r pa kopiranje pod tones v iTunesih, itd.). Vglavnem problem nastane ko hočem ta "Tone" prek iTunesa kopirat na telefon- napiše mi, da iPhone te vrste dadoteke ne zna prebrati, zato je tudi ni iTunes prekopiral na telefon. Identično zvonjenje sem po istem postopku spravil na iPhone 6, kjer dela brez težav. Zanima, če kdo ve zakaj ne gre na 5s?
na Iphone 5s bi si rad nastavil lasten "ringtone". Sledil sem navodilom na internetu ( pretvorba imena dadoteke v a4r pa kopiranje pod tones v iTunesih, itd.). Vglavnem problem nastane ko hočem ta "Tone" prek iTunesa kopirat na telefon- napiše mi, da iPhone te vrste dadoteke ne zna prebrati, zato je tudi ni iTunes prekopiral na telefon. Identično zvonjenje sem po istem postopku spravil na iPhone 6, kjer dela brez težav. Zanima, če kdo ve zakaj ne gre na 5s?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iPhone 5S 16g iz iOS 10 nazaj na iOS 9 ?Oddelek: Strojna oprema | 3188 (688) | tiltech |
» | iTunes zacetniske tegobe, ali bi jailbreakOddelek: Mobilne tehnologije | 6619 (5299) | next3steps |
» | Kdaj bo tu Applova iUra? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 32714 (27739) | bluefish |
» | Nekaj vprašanj pred nakupom iPhoneOddelek: Mobilne tehnologije | 6673 (5544) | r0ker |