Forum » Programiranje » Linux+programiranje+3D
Linux+programiranje+3D
Monster ::
a ma kdo iskušnje kako delati z 3D grafiko na linuxu...
Baje je preko OPENGL fulla easy sm mene zanimajo konkretni primeri...
lp
Baje je preko OPENGL fulla easy sm mene zanimajo konkretni primeri...
lp
simon ::
v zadnjem casu se uporablja predvsem knjiznica sdl, ki ima poleg integriranega OpenGl-ja se to dobro lastnost da je multiplatformska.
fx ::
Pred kako minuto sem namestil 1.2. Kako začnem to zadevo uporabljati in v čem pišem programe (vi, kate, pico), kako program prevedem in poženem, sem začetnik na tem področju programiranja.
lp
"UNIX & C++"
lp
"UNIX & C++"
Gandalfar ::
Najprej se nauci napisati helloworld aplikacijo.
Ce sprasujes v katerem text editorju se pise kodo za 3d aplikacije, jah .. zacni raje pri osnovah C in C++
Ce sprasujes v katerem text editorju se pise kodo za 3d aplikacije, jah .. zacni raje pri osnovah C in C++
Gundolf ::
SDL je le knjižnica za C. Torej piši tam kjer drugače pišeš v Cju ali C++u. Da ne omenjam, da imaš na SDLovi strani pod dokumentacijo tudi tutoriale.
BigWhale ::
Kako začnem to zadevo uporabljati in v čem pišem programe (vi, kate, pico), kako program prevedem in poženem, sem začetnik na tem področju programiranja.
Kaj zdaj? Poznas ali ne poznas?
Nauci se puzat preden bi se rad sel troskok ;)
Kaj zdaj? Poznas ali ne poznas?
Nauci se puzat preden bi se rad sel troskok ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BigWhale ()
fx ::
Poznam, samo sem taki tip človeka, da raje trikrat preverim, kot pa noben krat vprašam.
lp
"UNIX & C++"
lp
"UNIX & C++"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [c++] & Win32 API?Oddelek: Programiranje | 1796 (1601) | 64202 |
» | Kje začeti z programiranjem? (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 7910 (5514) | BigWhale |
» | Linux kernel in USB naprave...Oddelek: Programiranje | 1071 (938) | CCfly |
» | Nujno rabim pomoc pri programiranju z Linux-om!Oddelek: Programiranje | 1194 (1048) | BigWhale |
» | Suse 9.2 + Siol ADSLOddelek: Operacijski sistemi | 2236 (2057) | Ziga Dolhar |