Forum » Pomoč in nasveti » Mrak Computers problem
Mrak Computers problem
Maršal ::
Moj problem je tak: pred mesecem in pol mi je crknu disk maxtor 40 gb star komaj 10 dni , nesel sem ga nazaj in so mi obljubljali da bodo porihtali , cakal sem mesec in pol tocneje 42 dni , da so mi ga vrnili. Ko sem ga prevzel so mi rekli da je disk nov , ko sem ga probal je pokazal isto napako. Pri kontroli stevilk diska in datuma izdelave sem ugotovil da so mi poturili isti ( pokvarjeni ) disk , ko bajagi novi. Jutr grem v mrak , mislim da ga bom nekomu vrgu v glavo.
OZZY ::
Pa kdo sploh kupuje pri mraku. To je zame najslabša firma od vseh. Poznam folk ki je kaj kupil pri njih in so imeli same slabe izkušnje z njimi. Spoh je to zame najslabša firma, ki se je na široko izogibam. ne bi kupu pri njih ud če bi dajal pol cenej.
Go with the flow.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | EMISIJA.SIOddelek: Kaj kupiti | 5577 (1676) | Han |
| » | Glejte kake bedarije govorijo v računalniških trgovinah (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7137 (3413) | dxx |
| » | POZOR! Zakaj odsvetujem nakup v Essedi - Italija!Oddelek: Kaj kupiti | 6669 (3638) | schurda |
| » | Najboljsi računalniški servis je: (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8604 (5935) | OldSkul |
| » | nategovanje slovencev in slovenkOddelek: Loža | 2282 (1841) | whatson |