» »

Slika iz telefona na smart TV Philips 49pus7150

Slika iz telefona na smart TV Philips 49pus7150

hawkeye2 ::

Imam:
- smart TV Philips 49pus7150
- telefon Samsung galaxy S6

Na TV bi rad prikazoval vsebino (posnete slike, videe, filme..) iz telefona pa mi ne uspe.

Ima kdo enako ali podobno TV in bi mi lahko svetoval?

Glede na to, da je TV nova in je bila celo zmagovalec testa v reviji Monitor pred meseci, predvidevam, da ne rabim kupiti Chromecast.

Na telefonu sem vklopil Screen mirroing, a ni našel TV-ja. A bi moral še kaki posebni gmb na daljincu pritisniti?

TV je povezan v WIFI omrežje npr. Youtube deluje

cekr ::

Verjetno boš moral miracast vklopit tudi v TV-ju.
Vsaj pri Sony-u je tako, da moraš to vklopit.
Dvomim, da je vse cel čas odprto.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

in kako to naredim?
v navodilih to ne piše

Invictus ::

Predvidevanja niso dovolj. Preberi navodila ... Ali pa poguglaj.

Če pa tega ni v navodilih, pa najbrž ne podpira ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Invictus ()

Ta televizor philips-49pus7150 je zmagovalec na testu revije Monitor za december
http://www.monitor.si/revija/december-2...

V opisu na linku
http://www.monitor.si/clanek/philips-49...

piše:
"..Televizor upravljamo bodisi z nadgrajenim klasičnim daljincem, ki ima na hrbtni strani vgrajeno priročno tipkovnico, ali pa prek storitve Google Cast z drugo pametno napravo z zaslonom, občutljivim na dotik, kar še olajša krmarjenje po spletnih straneh, aplikacijah in drugih vsebinah..."

Torej, bi naj bilo to možno.

V navodilih nič na to temo, če pa guglam "Google Cast philips-49pus7150" pa mi najde samo opise te televizije po raznih trgovinah.

Glede na to, da je TV dober, saj je zmagal na testu, sem upal, da mi bo kdo pomagal, ki ima enakega ali podobnega...

Don Vincenzo ::

TOP ::

Zmagovalec na testu je bil samo za našo stran,kje drugje je pa ziher kak drug in kaj zato bi moral tale TV tole počet vse sam po tvoje.Pustimo tole malo off topic.Lahko tole storiš z kablom recimo,ti bo tud video HD recimo predvajalo tekoče ali pa,če imaš internet kje v bližini pa lahko z Allcast programom ga inštaliraš gor na GSM in GSM ti bo prepoznal TV sam mora biti priklopljen na net.

Kot sem že napsial, ta navodila že poznam , a mi niso v pomoč, ker ne piše nič o tem.

Odgovor TOP-a pa ne razummem najbolje.

Še enkrat, na telefonu posnamem video mojega otroka med igro v parku. Ko pridem domov, bi babici rad ta video predvajal na televiziji Philips. Kako to storim, s cast?

PS: Video znam presneti na PC, iz njega na USB in potem USB vtaknem v TV in gledam video. Samo s tem je dosti dela. Jaz bi rad video direkt iz telefona pokazal na televizorju.

starboi ::

hawkeye2 je izjavil:

Kot sem že napsial, ta navodila že poznam , a mi niso v pomoč, ker ne piše nič o tem.

Odgovor TOP-a pa ne razummem najbolje.

Še enkrat, na telefonu posnamem video mojega otroka med igro v parku. Ko pridem domov, bi babici rad ta video predvajal na televiziji Philips. Kako to storim, s cast?

PS: Video znam presneti na PC, iz njega na USB in potem USB vtaknem v TV in gledam video. Samo s tem je dosti dela. Jaz bi rad video direkt iz telefona pokazal na televizorju.

Moj predlog.. da dokupiš android "na steroidih" za (smart) tv in sicer Chromecast in ne boš imel nobenih težav z tvjem. Lp

TOP ::

Tisti program ki sem ti jaz napisal,daj poglej si mal na netu,kako se znjim dela in ti bo takoj jasno.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri televizor (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5118419 (8152) Mirkokovačec
»

Samsung qled televizije (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
11129873 (19960) Mirkokovačec
»

Philips 49PUH4900 ali LG 49UH610V

92201 (1348) teddy81
»

Philips andorid tv - kateri predvajalnik?

132983 (2786) gregyk

Več podobnih tem