Forum » Pomoč in nasveti » Lifetimer Samsung Galaxy A3
Lifetimer Samsung Galaxy A3
twom ::
Kaj in kako lahko preverim koliko je bil telefon v uporabi?
Danes tretji dan sem opazil da je po vogalu orajsan kot od padca, telefon je bil vzet iz škatle v trgovini (nisem bil pozoren na pečat) kjer so se prenesli podatki iz starega, potem je bil vrnjen v škatlo, doma pa takoj dan v etui. Pa jeziček v mikro usb prikljucku za polnilca je zapognjen navzdol, tako da se je treba potruditi da gre polnilec notri.
V uporabi je slovenski meni. Kupljen na telekomu. Sedajle prvič polnjen...
Hvala za pomoč,
Peter
Danes tretji dan sem opazil da je po vogalu orajsan kot od padca, telefon je bil vzet iz škatle v trgovini (nisem bil pozoren na pečat) kjer so se prenesli podatki iz starega, potem je bil vrnjen v škatlo, doma pa takoj dan v etui. Pa jeziček v mikro usb prikljucku za polnilca je zapognjen navzdol, tako da se je treba potruditi da gre polnilec notri.
V uporabi je slovenski meni. Kupljen na telekomu. Sedajle prvič polnjen...
Hvala za pomoč,
Peter
- spremenil: twom ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Garancija in baterija. Lahko uveljavljam?Oddelek: Mobilne tehnologije | 6633 (2280) | St235 |
» | Iphone 6 16GB vs Samsung galaxy s6 edge+ 32GBOddelek: Kaj kupiti | 4686 (3912) | Jeremias |
» | nakup rabljenega telefona v trgoviniOddelek: Loža | 1797 (1081) | RejZoR |
» | kolko mobitelov ste dali skoz? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12884 (9053) | Azrael |
» | inverter in vžig avtaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5598 (5097) | Pyr0Beast |