Forum » Loža » Grožnje
Grožnje
streptokok ::
Lep pozdrav.
Prejšnji teden me je v zunanjem delu lokala napadel pozanan vinjen moški, zato sem se umaknil v notranjost kjer je nadaljeval z grožnjami. Od kolegov sem slišal da me je včeraj tam čakal z nožem. Zanima me kako naj se preventivno pripravim na naslednji obisk lokala.(digtafon, skrita kamera ipd.)
V naprej hvala za odgovore.
Prejšnji teden me je v zunanjem delu lokala napadel pozanan vinjen moški, zato sem se umaknil v notranjost kjer je nadaljeval z grožnjami. Od kolegov sem slišal da me je včeraj tam čakal z nožem. Zanima me kako naj se preventivno pripravim na naslednji obisk lokala.(digtafon, skrita kamera ipd.)
V naprej hvala za odgovore.
- zaklenil: dzinks63 ()
Invictus ::
Prijava na policijo.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Hvala za odgovor, vendar bi to storil šele po tem, ko imam o tem kakšne dokaze.
Zanima pa me če so dokazi pridobljeni na način snemanja ali prisluškovanja legitimni na sodišču?
Zanima pa me če so dokazi pridobljeni na način snemanja ali prisluškovanja legitimni na sodišču?
Isotropic ::
običajno niso.
verjetno je imel že razlog, da te je napadel, ne pozabit na to.
oz. si ti dal kakršenkoli povod že.
verjetno je imel že razlog, da te je napadel, ne pozabit na to.
oz. si ti dal kakršenkoli povod že.
chucki ::
Pa je nujno, da greš v ta lokal?
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
tiran2000 ::
prijavi policiji. tu imaš že fizično ogrožanje, ker te je napadel. ne rabiš več dokazov... če je še kaka priča toliko boljše.
rezator ::
Če te pa že dobi z nožem, je tek najboljša obramba. Ali pa pepper spray, na bolhi ga lahko dobiš na 7 evrov, prav tako v trgovini. Ampak kolikor vem, v trgovini popišejo serijsko, da te izsledijo.
Some people feel the rain. Others just get wet.
Hvala za hitre odgovore.
Povoda nisem dal, oseba je alkoholik in kot taka zelo naslina.
V lokal pa imam še namen zahajati ker ga obiskujem vec kot 5 let in ga zaradi ene oseba tudi nemislim prenehati. Z tem bi samo pokazal strah.
PacificBlue, vem da bi bila to najboljša rešitev, vendar je oseba govorila čez mojo družino in mi moj ego žal tega ne dopušča.
Kolikor osebo poznam bo naslednjič ko se srečamo nadaljevala z grožnjami (močno pa dvomim na dejanski napad z nožem).
Ob sebi imam vedno 2,3 priče. Ima kdo informacijo kako lahko osebo posnamem da bo le ta posnetek veljaven ?
Povoda nisem dal, oseba je alkoholik in kot taka zelo naslina.
V lokal pa imam še namen zahajati ker ga obiskujem vec kot 5 let in ga zaradi ene oseba tudi nemislim prenehati. Z tem bi samo pokazal strah.
PacificBlue, vem da bi bila to najboljša rešitev, vendar je oseba govorila čez mojo družino in mi moj ego žal tega ne dopušča.
Kolikor osebo poznam bo naslednjič ko se srečamo nadaljevala z grožnjami (močno pa dvomim na dejanski napad z nožem).
Ob sebi imam vedno 2,3 priče. Ima kdo informacijo kako lahko osebo posnamem da bo le ta posnetek veljaven ?
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: starboi ()
rezator ::
No pol pa drugič pi čaj cel večer, njega pusti da pije pivo ali kaj pač pije. počakaj, da te prvi udari (pazi da te ne nokavtira z prvim udarcem), pol maš pa vso pravico da se braniš. Trezen boš v veliki prednosti.
Some people feel the rain. Others just get wet.
globoko grlo ::
oz, zvab ga pred security cam od bifeja pa boš mel dokaze
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB
Phantomeye ::
ZaphodBB ::
vendar je oseba govorila čez mojo družino in mi moj ego žal tega ne dopušča
Pol pa sprejmi nož med rebra.
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype
Mehmed ::
Prijavi policiji.
Ce pa mislis prej cel primer zanje zgraditi ob pomoci nasvetov iz interneta pa ne vem, probi ne izkrvavet, ko te bo zabodu.
Ce pa mislis prej cel primer zanje zgraditi ob pomoci nasvetov iz interneta pa ne vem, probi ne izkrvavet, ko te bo zabodu.
Netrunner ::
Če je poznan, potem sklepam da veš kje stanuje oz. lahko izveš. Ko izveš kje stanuje pojdi čez dan do njega (ko je dokaj trezen) in skušaj razrešit konflikt na civiliziran način. Pa vzami še kakšnega kolega poleg za vsak slučaj.
Lep pogovor zna rešit marsikaj. V kolikor pa je tip totalni debil in se ne da nič pogovorit, pa odidi mirno brez kakšnih groženj, saj s takimi se ne splača tvegat čeprav ego boli.
Lep pogovor zna rešit marsikaj. V kolikor pa je tip totalni debil in se ne da nič pogovorit, pa odidi mirno brez kakšnih groženj, saj s takimi se ne splača tvegat čeprav ego boli.
tikitoki ::
Mamo res beden sodni sistem, nekoga posnameš, ko naredi nekaj nezakonitega in nato tega ne moreš uporabiti na sodišču. Poden ni kaj.
Če je poznan, potem sklepam da veš kje stanuje oz. lahko izveš. Ko izveš kje stanuje pojdi čez dan do njega (ko je dokaj trezen) in skušaj razrešit konflikt na civiliziran način. Pa vzami še kakšnega kolega poleg za vsak slučaj.
Tudi sam sem premišljeval da tako postopam.
Hvala še enkrat vsem za odgovore, sedaj pa lahko brišete temo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Ali je v Sloveniji dovoljeno nošenje noža?Oddelek: Loža | 20562 (18985) | Mavrik |
⊘ | Iščem osebo preko registrske tabliceOddelek: Loža | 27051 (19320) | matic123 |
» | Teleskopska palica (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 43671 (36496) | solatko |
» | kako najhitreje ubiti psa.. (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 36772 (31256) | Vajenc |
⊘ | Pretep z lažjo/težjo telesno poškodbo (kazen oz. kaj pač sledi)? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22307 (20012) | Stepni Volk |