» »

Pakiranje svežega zraka

Pakiranje svežega zraka

boss-tech ::

Povezava do članka

Evo ideja za biznis. Pakiraš zrak, pa recimo še zrak iz čebeljega panja (ki ima zdravilne lastnosti) pa zmagaš :)
Recimo....me pa zanima kako to zadevo nafilajo v te steklenice oz kako to v prakso potem izgleda (uporaba)

mihec87 ::

Bolj po domače razloženo v gorah zunaj postavijo kompresor ki sesa zrak ga stisne in pod pritiskom nafila v steklenice... Pomoje je potem podobno kot sprej(namesto dišave+plina je pač stisnjen gorski zrak)...
Kitajci majo zgleda dost dnarja al pa so dost obupani,,

flbroker ::

Po moje so bolj obupani glede na kvaliteto zraka pri njih. Vsakic ko sem bil na Kitajskem sem v ustih cutil 'sladko' od smoga, ce bi tam zivel bi se s s cebeljim zrakom filal veckrat na dan.

Pac-Man ::

Se bodo že naučili

Nagi Bator ::

"Sviježi Hrvatski zrak" ;)

Zadeva je bla na kratko aktualna v zacetku devetdesetih, "pakirana" v navadne pir piksne ter z nacrtano sahovnico gor.
Mislim, da se je izvazala v Avstralijo. Sem iskal po netu kaksno sliko ze pred davnim, pa zal nic nasel.

Brias ::

Nagi Bator je izjavil:

"Sviježi Hrvatski zrak" ;)

Zadeva je bla na kratko aktualna v zacetku devetdesetih, "pakirana" v navadne pir piksne ter z nacrtano sahovnico gor.
Mislim, da se je izvazala v Avstralijo. Sem iskal po netu kaksno sliko ze pred davnim, pa zal nic nasel.

Pomojem, da si iskal vazduh ( bosansko oz. srbsko ). Sosedsko je tudi zrak :).

Nagi Bator ::

O lej...hvala :)
So mi kar dobro znane razlike med t.i. srbohrvascino in hrvaskim novorekom.
Nisem pa niti iskal ze kar nekaj let - obupal.

kunigunda ::

Pakiran sneg gre baje dobr v prodajo tud, blo enkrat po radiu :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Učenje angleščine - v naravnem okolju

Oddelek: Šola
459321 (6123) bajsibajsi
»

Izdelava ledu (strani: 1 2 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
508288 (7084) Magic1
»

najcenejse mleko ima Mercator, najdrazje Tuš (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
5210816 (8942) Mr.B

Več podobnih tem