Forum » Loža » Pakiranje svežega zraka
Pakiranje svežega zraka
boss-tech ::
Povezava do članka
Evo ideja za biznis. Pakiraš zrak, pa recimo še zrak iz čebeljega panja (ki ima zdravilne lastnosti) pa zmagaš :)
Recimo....me pa zanima kako to zadevo nafilajo v te steklenice oz kako to v prakso potem izgleda (uporaba)
Evo ideja za biznis. Pakiraš zrak, pa recimo še zrak iz čebeljega panja (ki ima zdravilne lastnosti) pa zmagaš :)
Recimo....me pa zanima kako to zadevo nafilajo v te steklenice oz kako to v prakso potem izgleda (uporaba)
- spremenil: boss-tech ()
mihec87 ::
Bolj po domače razloženo v gorah zunaj postavijo kompresor ki sesa zrak ga stisne in pod pritiskom nafila v steklenice... Pomoje je potem podobno kot sprej(namesto dišave+plina je pač stisnjen gorski zrak)...
Kitajci majo zgleda dost dnarja al pa so dost obupani,,
Kitajci majo zgleda dost dnarja al pa so dost obupani,,
flbroker ::
Po moje so bolj obupani glede na kvaliteto zraka pri njih. Vsakic ko sem bil na Kitajskem sem v ustih cutil 'sladko' od smoga, ce bi tam zivel bi se s s cebeljim zrakom filal veckrat na dan.
Nagi Bator ::
"Sviježi Hrvatski zrak"
Zadeva je bla na kratko aktualna v zacetku devetdesetih, "pakirana" v navadne pir piksne ter z nacrtano sahovnico gor.
Mislim, da se je izvazala v Avstralijo. Sem iskal po netu kaksno sliko ze pred davnim, pa zal nic nasel.
Zadeva je bla na kratko aktualna v zacetku devetdesetih, "pakirana" v navadne pir piksne ter z nacrtano sahovnico gor.
Mislim, da se je izvazala v Avstralijo. Sem iskal po netu kaksno sliko ze pred davnim, pa zal nic nasel.
Brias ::
Nagi Bator je izjavil:
"Sviježi Hrvatski zrak"
Pomojem, da si iskal vazduh ( bosansko oz. srbsko ). Sosedsko je tudi zrak :).
Nagi Bator ::
O lej...hvala :)
So mi kar dobro znane razlike med t.i. srbohrvascino in hrvaskim novorekom.
Nisem pa niti iskal ze kar nekaj let - obupal.
So mi kar dobro znane razlike med t.i. srbohrvascino in hrvaskim novorekom.
Nisem pa niti iskal ze kar nekaj let - obupal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Učenje angleščine - v naravnem okoljuOddelek: Šola | 9321 (6123) | bajsibajsi |
» | Izdelava ledu (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 8288 (7084) | Magic1 |
» | najcenejse mleko ima Mercator, najdrazje Tuš (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 10814 (8940) | Mr.B |