» »

Cineplexx Celje

Cineplexx Celje

gexi45 ::

Zdravo danes grem na premiero Star Wars - The Force Awakens, pa me zanima če mi lahko kdo ki je bil pred kratkim v kinu pove kakšen je kaj ta Cineplexx. Nazadnje ko sem jaz bil v kino je ta še bil Plante tuš kino, torej je kvaliteta slike, zvoka vredo ali ne ? Pa kakšna je kaj ponudba prigrizkov in pijače, imajo tu tudi samo kokice ki imajo okus kot stiropor, cena pa zasoljena kot da bi bile posute z zlatom, da vem če bo treba švercat kaj pametnega not.

Invictus ::

V Kranju imajo super projektorje.

Hrane prosim ne nosi noter, ker je ogabno poslušat folk, ki cel film žre.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

KraitPay ::

"Nove" kokice so odlične!
Zvok in slika je res na nivoju, v primerjavi prej z Tušem, se lahko res skrijejo.
Imaš na vhodu v dvorano veliko izbiro stvari ampak predlagam res kokice, ker so meni top. Tudi tortilije niso slabe ampak tisto je že druga zgodba...

Drugače pa ne nosi NIČ noter, ker gre tudi meni na živce, da potem zraven mene jejo nevem kakšne oreščke pa nevem kaj vse, ker smrdi, da je za kozlat....

@Invictus Sej kokice ne mislim not nosit, ker ko jih jemem pol js tut nič ne slišim. Pač jaz bi rajši imel kakšno čokoladico pač take stvari ki se ne čujejo ko ješ, in me zanima če kaj takega cineplexx prodaja, ker če ne da vem prej it v trgovin ker ob pol noči Tuš nebo več odprt.

@KraitPay nevem če bom zdržal tak dolgo brez hrane to je kr dolg filem, sem pač take sorte pač če bi bil premor pol že sam ko nikjer ne piše al bo al nebo. Kokr se spomnim je bil premor ko sem šel gledat harry potter-ja še v tuš za cineplexx pa nevem kako imajo to zrihtan.

Glede hrane pač vonja... Mene osebno bolj motilo ko so ljudje pil titse zadnje kaplice tok vleko slamco da se je po celi dvorani čul

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: gexi45 ()

Epialt ::

Načeloma je kvaliteta solidna, tu pa tam sliko zatrese. Izbira hrane je kar solidna, ( slano, sladko, kislo, še celo sladoled... )a draga. Pričakuj pa noro gužvo. Pridi zgodaj ali pa kupi prej. Kar se tiče hrane v dvorani se pridružim mnenju ostalih. Hate it, vendar eden ne bo rešil problema. Nas "n" moti, "n x 5" pa ne.

Thuban ::

gexi45 je izjavil:

nevem če bom zdržal tak dolgo brez hrane to je kr dolg filem,

madona pa pojdi na pico pred filmom, če ne zdržiš 2 uri in pol brez hrane.
I'm sorry, Dave. I'm afraid I can't do that.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Thuban ()

@Epilat hvala za info, drgač pa imam že rezervirano (kupljeno) vstopnico ko kokr jaz vem se sploh nebo dal kupit danes tam ampak moraš rezervirat prek neta in tudi plačat

Za hrano sem mislu, tam se ponavadi naredijo zastoji.

nikjozo ::

Enkrat bom namerno notri roštilj prešvercal, pa začel meso peči, da bo nekomu počil film in vse skupaj objavil v medijih, pa za vedno prepovedali kakršno koli mljackanje med ogledom predstave.

Tudi mene blazno moti ko grem si ogledati predstavo, okoli pa en kup prežvekovalcev.

Haha tale "prežvekovalcev" sem prebral kot "mouthbreatherji"

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Strumpf: piratiziranje filmov ne škodi, včasih celo koristi

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
4716823 (14191) AndrejO
»

Bomo imeli v Sloveniji kvalitetnejše kino dvorane? (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
8523167 (19069) Engineer_
»

Ljubitelji kina za blokiranje mobilnih telefonov (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
606832 (5446) CaqKa

Več podobnih tem