Forum » Strojna oprema » Nov BIOS za ABIT NF7-x...
Nov BIOS za ABIT NF7-x...
SaS ::
Danes so izšli novi BIOS-i za vse ABIT NF7-x plošče, ki popravijo kar nekaj hroščov. Zagotovo je najpomembnejši popravek prikaza temperature, ki se je pri meni znižala za cca. 10 stopinj (iz 42 na 31,5 stopinj)!
NOVI BIOS-i
! ! ! ! POZOR PRI IZBIRI PLOŠČE (verzija) TER PRI SAMEM FLEŠANJU!!
P.S.: Sporočite vašo spremembo temperature!!
NOVI BIOS-i
! ! ! ! POZOR PRI IZBIRI PLOŠČE (verzija) TER PRI SAMEM FLEŠANJU!!
P.S.: Sporočite vašo spremembo temperature!!
........SYSTEM ERROR
......F*** THE SYSTEM
Ne govor mi BIOSI, ker je EN SAM IN EDINI BIOS
Kaj si pa ti hotu povedat?
Ne govor mi BIOSI, ker je EN SAM IN EDINI BIOS
Kaj si pa ti hotu povedat?
morphling1 ::
Itak da niso prave temperature, zdaj je tudi Abit podlegel in naredil podobno kot Epox in njihov senzor kaže dosti nižjo temperaturo, ki pa nima nobene zveze z realno samo zato ker se folk pritožuje kako da imajo tako visoko temperaturo, če pa niso naredili drugega kot menjali plato beda.
Tele senzorje bi moral delat nek tretji izdelovalec, jih skalibrirati in bi jih potem uporabljali vsi proizvajalci plati, samo to so nažalost samo moje pobožne želje.
Tele senzorje bi moral delat nek tretji izdelovalec, jih skalibrirati in bi jih potem uporabljali vsi proizvajalci plati, samo to so nažalost samo moje pobožne želje.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Zoidberg ::
Ali ta bios odpravi probleme z HyperX
Just keep on trying, keep on flying. I will be the light.
SaS ::
Že prejšnji BIOS z številko 18 je odpravil problem z Hyper X!
BIOS-i (MNOŽINA), ker jih je več oz. če smo natančni sta dva različna biosa za plate v1.0, v1.2 in za plate v2.0!!
Upam da nebo več slovničnih problemov!!
BIOS-i (MNOŽINA), ker jih je več oz. če smo natančni sta dva različna biosa za plate v1.0, v1.2 in za plate v2.0!!
Upam da nebo več slovničnih problemov!!
........SYSTEM ERROR
......F*** THE SYSTEM
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Resnične temperatureOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1717 (1491) | Poldy |
» | Je res, da ABIT plosce kazejo 10 stopinj visje temperature?Oddelek: Navijanje | 1742 (1322) | mloncar |
» | Gigabyte Nforce 7n400 - Temperatuta procesorja???Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1944 (1496) | Ethan |
» | ABIT NF7-S rev 2.0Oddelek: Strojna oprema | 2191 (1466) | MALJUTKA |
» | Obvestilo za vse lastnike NF7-S 2.0 in mogoce starejsih (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5772 (4019) | Clemento |