Forum » Loža » Kje bi lahko kupil sprej
Kje bi lahko kupil sprej
::
Stara je obsedena s feng šujem. Ker se bliža čas praznikov in daril sem ocenil, da jo bom najbolje razveselil če ji podarim kaj v tem smislu. Vendar pa tu nastaja problem, saj že ves teden iščem kakšen feng šuj v spreju ali kaj podobnega. Preiskal sem že vse od ebaya do nevem česa, a brez uspeha. Ali mogoče kdo ve, kjse bi se dalo kaj takega nabaviti.
PS: ni nujno da je sprej, lahko je tudi v obliki dišeče smrekice ali kaj podobnega.
PS: ni nujno da je sprej, lahko je tudi v obliki dišeče smrekice ali kaj podobnega.
- zaklenil: bluefish ()
shotalick ::
Ne razumem, kaj bi ti rad kupil v spreju? Feng shui je izraz oz. veščina kako imeti urejen prostor/stanovanje/hišo, za boljše počutje oz. boljši pretok energije.
Kaj bi ti rad kupil?
Kaj bi ti rad kupil?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shotalick ()
maco-maco ::
Kupi fiziološko rastopino v spreju, pa sprintaj kako lepo Feng shui nalepko, pa gor nalimaj.
Kaj?
Ne razumem, kaj bi ti rad kupil v spreju? Feng shui je izraz oz. veščina kako imeti urejen prostor/stanovanje/hišo, za boljše počutje oz. boljši pretok energije.
Kaj bi ti rad kupil?
Točno to: rabil bi feng šuj v spreju, da bi stara samo pošpricala po stanovanju za boljše počutje in pretok energije.
Kupi fiziološko rastopino v spreju, pa sprintaj kako lepo Feng shui nalepko, pa gor nalimaj.
Ampak svoji mami pa ja ne bom za darilo dajal ponaredka!
Machete ::
je izjavil:
Točno to: rabil bi feng šuj v spreju, da bi stara samo pošpricala po stanovanju za boljše počutje in pretok energije.
Ampak svoji mami pa ja ne bom za darilo dajal ponaredka!
Hehe, pa to je oboje LOL. Saj feg-šui je sam po sebi ponaredek. Težko placebo ponarediš. Štekaš?
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
maco-maco ::
Se opravičujem. Res neprimeren komentar.
Važna je misel. Ker pa ženskam to ni dovolj, sem ti hotel pomagat, če slučajno ne bi našel spreja ali drugega primernega darila.
Važna je misel. Ker pa ženskam to ni dovolj, sem ti hotel pomagat, če slučajno ne bi našel spreja ali drugega primernega darila.
Kaj?
Machete ::
Pazi to, te žegnane vode se lahko kupi na tone. Svašta, kaj vse lahko narodu prodaš dandanes.
https://www.google.si/search?client=ope...
https://www.google.si/search?client=ope...
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
Bellzmet ::
Kaj pa spray WC račka in neka custom nalepka gor. Diši dobro, pa še nek zen sporočilo gor napišeš, da je bolj osebno.
Torej ne ve nihče. Hvala vseeno za konstruktivne predloge.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: radmannsdorf ()
http://lmgtfy.com/?q=feng+shui+spray#
To sem že videl, ampak gre samo za neko dišavo. Jaz pa bi potreboval tak sprej, da je v steklenički feng šuj (in ne neka dišava, wc račka, fiziološka raztopina, ...).
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: radmannsdorf ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | En lep hodlerski pozdrav za 2019Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 1755 (1357) | D3m |
» | Ali shranjujete originalne škatle?Oddelek: Loža | 4248 (3309) | NonPlusUltra |
» | Barvanje BMX kolesaOddelek: Šport | 6801 (6304) | SkIDiver |
» | Videonadzor malce drugačeOddelek: Novice / Zasebnost | 5143 (4287) | PaX_MaN |
⊘ | Ogledala v spalniciOddelek: Loža | 5115 (4718) | Gwanaroth |