» »

Kje bi lahko kupil sprej

Kje bi lahko kupil sprej

::

Stara je obsedena s feng šujem. Ker se bliža čas praznikov in daril sem ocenil, da jo bom najbolje razveselil če ji podarim kaj v tem smislu. Vendar pa tu nastaja problem, saj že ves teden iščem kakšen feng šuj v spreju ali kaj podobnega. Preiskal sem že vse od ebaya do nevem česa, a brez uspeha. Ali mogoče kdo ve, kjse bi se dalo kaj takega nabaviti.

PS: ni nujno da je sprej, lahko je tudi v obliki dišeče smrekice ali kaj podobnega.
  • zaklenil: bluefish ()

shotalick ::

Ne razumem, kaj bi ti rad kupil v spreju? Feng shui je izraz oz. veščina kako imeti urejen prostor/stanovanje/hišo, za boljše počutje oz. boljši pretok energije.

Kaj bi ti rad kupil?

Zgodovina sprememb…

maco-maco ::

Kupi fiziološko rastopino v spreju, pa sprintaj kako lepo Feng shui nalepko, pa gor nalimaj.
Kaj?

shotalick je izjavil:

Ne razumem, kaj bi ti rad kupil v spreju? Feng shui je izraz oz. veščina kako imeti urejen prostor/stanovanje/hišo, za boljše počutje oz. boljši pretok energije.

Kaj bi ti rad kupil?

Točno to: rabil bi feng šuj v spreju, da bi stara samo pošpricala po stanovanju za boljše počutje in pretok energije.

maco-maco je izjavil:

Kupi fiziološko rastopino v spreju, pa sprintaj kako lepo Feng shui nalepko, pa gor nalimaj.

Ampak svoji mami pa ja ne bom za darilo dajal ponaredka!

Zgodovina sprememb…

Machete ::

je izjavil:

Točno to: rabil bi feng šuj v spreju, da bi stara samo pošpricala po stanovanju za boljše počutje in pretok energije.

Ampak svoji mami pa ja ne bom za darilo dajal ponaredka!

Hehe, pa to je oboje LOL. Saj feg-šui je sam po sebi ponaredek. Težko placebo ponarediš. Štekaš?
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

maco-maco ::

Se opravičujem. Res neprimeren komentar.

Važna je misel. Ker pa ženskam to ni dovolj, sem ti hotel pomagat, če slučajno ne bi našel spreja ali drugega primernega darila.
Kaj?

Machete ::

Pazi to, te žegnane vode se lahko kupi na tone. Svašta, kaj vse lahko narodu prodaš dandanes.
https://www.google.si/search?client=ope...
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Bellzmet ::

Kaj pa spray WC račka in neka custom nalepka gor. Diši dobro, pa še nek zen sporočilo gor napišeš, da je bolj osebno.

Torej ne ve nihče. :( Hvala vseeno za konstruktivne predloge.

Zgodovina sprememb…

ProGo ::

ProGo je izjavil:

http://lmgtfy.com/?q=feng+shui+spray#

To sem že videl, ampak gre samo za neko dišavo. Jaz pa bi potreboval tak sprej, da je v steklenički feng šuj (in ne neka dišava, wc račka, fiziološka raztopina, ...).

Zgodovina sprememb…

ProGo ::

Aha, troll. Ok. Lep dan imej še naprej.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

En lep hodlerski pozdrav za 2019

Oddelek: Kriptovalute in blockchain
91755 (1357) D3m
»

Ali shranjujete originalne škatle?