Forum » Loža » Kateri brivnik kupiti?
Kateri brivnik kupiti?
nokia6310 ::
Pozdravljeni. Zanima me, kaj pravite na Philips s9031/12. Imajo dve varianti. Ena je samo brivnik s polnilcem, druga pa še s tisto čistilno postajo v katero se ga postavi in v kateri se očisti in napolni. Zdaj pa ker mi ne zna nihče nič pametnega svetovati, sem se odločil da povprašam še tukaj. Ključna stvar ki me zanima je: Ali v primeru da kupim komplet s to čistilno postajo to pomeni, da mi dlak ki se naberejo v brivniku sploh ni treba ročno čistit? Ali pa ta postaja sploh ni namenjena temu, ampak samo razkuževanju brivnika in nič več kot samo to? Razlika v ceni brez in z čistilno postajo je kar 100 evrov,kar je precej. Čistilne postaje same, pa ne morem kupiti posebej, ker je ne prodajajo. V Bigbangu kjer sem si brivnike tudi ogeldal so rekli, da je čistilna postaja namenjena točno temu, da se brivnik v njej očisti. Na servisu od Philipsa pa trdijo, da je na grobo čiščenje še vedno potrebno ročno. Če drži prva trditev, je namen nakupa kompleta s čistilno postajo smiselen. Če pa druga, pa nikakor ne, ker če ga na grobo lahko očistim, ga tudi na fino lahko.
Na katere aparate pa vi prisegate? Eni pravijo Philips, drugi Brown, tretji Panasonic. Zdaj pa vedi, kaj je najboljše. Najslabše pri tem pa je, ker zadeve ne moreš sprobat da bi pred nakupom vedel, kaj ti najbolj odgovarja. Britje z mrežico mi je zamudno ne vem tak čuden občutek je. Mogoče so pa šli že toliko naprej, da je enakovredno tistemu z nožki. Vsekakor je tale Philipsov aparat zelo zanimiv. Vprašanje pa je, če je res tako dober kot pravijo.
Na katere aparate pa vi prisegate? Eni pravijo Philips, drugi Brown, tretji Panasonic. Zdaj pa vedi, kaj je najboljše. Najslabše pri tem pa je, ker zadeve ne moreš sprobat da bi pred nakupom vedel, kaj ti najbolj odgovarja. Britje z mrežico mi je zamudno ne vem tak čuden občutek je. Mogoče so pa šli že toliko naprej, da je enakovredno tistemu z nožki. Vsekakor je tale Philipsov aparat zelo zanimiv. Vprašanje pa je, če je res tako dober kot pravijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri brivnik? (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Loža | 163445 (6526) | mancini |
» | Brivnik za brado in glavoOddelek: Kaj kupiti | 6225 (5615) | radmannsdorf |
» | Kater brivnik oz. tip: Braun ali Philips?Oddelek: Loža | 10031 (4366) | McMallar |
» | Kakšen brivnik kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 13821 (8351) | smile- |
» | BrivnikOddelek: Loža | 10639 (7238) | matmel |