Forum » Programska oprema » Skype se ne poveže
Skype se ne poveže
H20dr1nk3r ::
Pozdravljeni,
od danes zjutraj imam problem in sicer me enostavno ne vpiše v moj Skype račun. Problem je sledeč, ko se vpišem sem nekje 2, 3 sekunde na Skypu, potem me pa avtomatsko odjavi in napiše ''odjavili smo vas''.
Ko sem se probal pa še vpisati na bratov Skype pa dela normalno samo meni zajebava že od jutra. Ta Skype je nujen zame, novo geslo pa ne morem zahtevati, ker niti ne vem gmaila od tega računa.
Mogoče je kdo imel že podobno težavo in ali mogoče kaj delajo, da se ne gre vpisat? Hvala za odgovore.
lpH
od danes zjutraj imam problem in sicer me enostavno ne vpiše v moj Skype račun. Problem je sledeč, ko se vpišem sem nekje 2, 3 sekunde na Skypu, potem me pa avtomatsko odjavi in napiše ''odjavili smo vas''.
Ko sem se probal pa še vpisati na bratov Skype pa dela normalno samo meni zajebava že od jutra. Ta Skype je nujen zame, novo geslo pa ne morem zahtevati, ker niti ne vem gmaila od tega računa.
Mogoče je kdo imel že podobno težavo in ali mogoče kaj delajo, da se ne gre vpisat? Hvala za odgovore.
lpH
zee ::
Imel sem podobne tezave pred nekaj meseci, vendar so bile takrat tezave na Skypovi strani.
Uporabljas zadnjo verzijo?
Uporabljas zadnjo verzijo?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zee ()
AC_DC ::
Skype že nameščen na w10 http://blogs.skype.com/2015/01/22/skype... ali http://www.skype.com/en/download-skype/...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Skype še dela na Windows XP?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1290 (1107) | bambam20 |
» | win xp problem ne zažene skype, ali še ene par programov.Oddelek: Operacijski sistemi | 962 (867) | #000000 |
» | Vpis v Skype z MIcrosoft računomOddelek: Mobilne tehnologije | 2878 (2178) | Lonsarg |
» | Skype uvaja nadležne pogovorne oglase (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19131 (16072) | poweroff |
» | Facebook in Google se potegujeta za Skype?Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 14311 (12978) | madmitch |