Forum » Omrežja in internet » AMIS: ELTEK R3621-W2 + Linksys WRT54GL
AMIS: ELTEK R3621-W2 + Linksys WRT54GL
smejko ::
Živijo,
Doma imam AMIS-ov internet in njihov modem ELTEK R3621-W2 (ki deluje kot modem+router) na katerega imam priklopljen Linksys WRT54GL router v DHCP načinu. Problem nastane, ker ko želim Linksys router povezati na PC mi povezava enostavno ne deluje. Ima kdo kakšen namiga kaj bi lahko bilo narobe? Če kabel ki je vštekan v Linksys router povežem direktno v PC deluje vse prez problema.
lp
Doma imam AMIS-ov internet in njihov modem ELTEK R3621-W2 (ki deluje kot modem+router) na katerega imam priklopljen Linksys WRT54GL router v DHCP načinu. Problem nastane, ker ko želim Linksys router povezati na PC mi povezava enostavno ne deluje. Ima kdo kakšen namiga kaj bi lahko bilo narobe? Če kabel ki je vštekan v Linksys router povežem direktno v PC deluje vse prez problema.
lp
floyd1 ::
Kličeš Amis, da ti na daljavo izklopijo router (modem bo še vedno delal). Potem prikluči svojega Linksysa, ga nastavi in bi moralo biti OK.
Vsaj pred leti je bil tak postopek, če se prav spomnim,. Nimam Amisa.
Vsaj pred leti je bil tak postopek, če se prav spomnim,. Nimam Amisa.
smejko ::
Niso mi znali na podpori nič svetovat. Sem pa sam rešil težavo in sicer deluje samo z dd-wrt firmware. Tomato in original firmware preprosto ne delujeta kljub enaki gonfiguraciji (Automatic DHCP).
misek ::
Ali imaš na Linksys router-ju nastavljen drugi subnet? Verjetno ima modem/router ip naslov 192.168.0.1, zato na Linksys-u nastavi nekaj drugega (recimo 192.168.1.x).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nastavitev portaOddelek: Omrežja in internet | 3965 (3205) | hojnikb |
» | VPN za routerjemOddelek: Omrežja in internet | 4161 (3489) | trnvpeti |
» | Port forwardingOddelek: Pomoč in nasveti | 2832 (2638) | makaveli312 |
» | Windows update nedosegljiv zaradi menjave Siolovega modemaOddelek: Programska oprema | 4796 (4464) | Barti |
» | Linksys wrt54glOddelek: Pomoč in nasveti | 2536 (1877) | denci |