Forum » Mobilne tehnologije » Lumia 930 - menjava LCD ekrana
Lumia 930 - menjava LCD ekrana
tamara310 ::
Pozdrav!
Mi je uspelo zlomit lcd na moji nokii. Sem že razmišljala, da preko ebaya kupim lcd ekran in digitizer paket, pa če je tukaj kdo ali kdo pozna koga, ki mi lahko to popravi? So na servisu rekli, da je zlomljen lcd enkran in tudi da je vlaga prišla v telefon, preveč tvegam, če dam nekomu tak popravit telefon? ker telefon mi je normalno deloval ves čas, samo pač pixli so začeli crkovat, pa potem čez par dni nisem več nič vidla.
Hvala za odgovor.
Mi je uspelo zlomit lcd na moji nokii. Sem že razmišljala, da preko ebaya kupim lcd ekran in digitizer paket, pa če je tukaj kdo ali kdo pozna koga, ki mi lahko to popravi? So na servisu rekli, da je zlomljen lcd enkran in tudi da je vlaga prišla v telefon, preveč tvegam, če dam nekomu tak popravit telefon? ker telefon mi je normalno deloval ves čas, samo pač pixli so začeli crkovat, pa potem čez par dni nisem več nič vidla.
Hvala za odgovor.
Alexius Heristalski ::
Jaz poznam enega, za več informacij napišite zasebno sporočilo.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | počeno steklo na telefonu-zamenjati da/ne?Oddelek: Mobilne tehnologije | 5331 (4737) | smrekcsem |
» | Popravilo počenega stekla na telefonuOddelek: Mobilne tehnologije | 13236 (1478) | dr.Akula |
» | Galaxy s6 utripajoc ekranOddelek: Mobilne tehnologije | 2253 (1753) | Mare2 |
» | LG servisOddelek: Mobilne tehnologije | 15453 (10646) | FlipeR |
» | LG Nexus 5 počen ekran - vprašanjeOddelek: Mobilne tehnologije | 6864 (5322) | SonoR |